rasia 19.03.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 pięęęęęęęęęęękneeeeeeeeee ipeeeeeeeeeeee , pięękneeeeeeeeeeeeeeeeee , aż mnie przytkało z tej pieknościiiiiiiiiiiii , chcę to pomacaaaaaaaaaaaaaaać No to siuuuup! Czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.03.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ja u siebie zaczęłam od dłuższej ściany. I to wydaje się najbardziej optymalne rozwiązanie, tzn. najładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.03.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ja ze zdjęć widzę tylko ipe - bardzo fajny, czerwonawy brąz. Jeszcze niedawno planowałam merbau, mam sentyment do takich ciepłych kolorków. Niestety, reszta fotek się nie otwiera... Kaczy kuper! Już zamieniam tą cholerną pikassę na żabbę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.03.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ja u siebie zaczęłam od dłuższej ściany. I to wydaje się najbardziej optymalne rozwiązanie, tzn. najładniej. Ale ja mam kwadratowe pokoje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Rasia, ppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiięęęęęęęęęęęęęęękkkkkkkkkkkkkkkkkknnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeee podłogi i łazienki też wyglądają super !!!!! W przyszły weekend wpraszam się na oblukanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 A kto to taki zdolny te podlogi robil, he? Hi, hi... he, he... no KTO robi podłogi TE??? Taki NIEWIDZIALNY JEDEN co pojawia się i znika I ktorego nam ukradlas cholero jedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 ja bym ulozyła prostopadle do drzwi wejsciowych zeby zapraszała kolezanki do środka 8)Znaczy, ze jesli zdjecie robisz stojąc w drzwiach to tak jak leci ten szeroki pas przygotowanych desek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.03.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Rasia aż miło popatrzeć jak wszystko nabiera wyrazu - oby tak dalej i dawaj duuuuuuuuuuuuużo fotek, bo jak się kochana zakłada fotodzeinnik to zobowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.03.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 ja bym ulozyła prostopadle do drzwi wejsciowych zeby zapraszała kolezanki do środka 8)Znaczy, ze jesli zdjecie robisz stojąc w drzwiach to tak jak leci ten szeroki pas przygotowanych desek I właśnie tak zadecydował Młody... nie wiedzieć czemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 ja bym ulozyła prostopadle do drzwi wejsciowych zeby zapraszała kolezanki do środka 8)Znaczy, ze jesli zdjecie robisz stojąc w drzwiach to tak jak leci ten szeroki pas przygotowanych desek I właśnie tak zadecydował Młody... nie wiedzieć czemu... Mądry chlopak, zeby mu sie nie odwidziało teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.03.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Rasia aż miło popatrzeć jak wszystko nabiera wyrazu - oby tak dalej i dawaj duuuuuuuuuuuuużo fotek, bo jak się kochana zakłada fotodzeinnik to zobowiązuje Fklejam aż się mi klawiaturka mlaska od tego kleju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Klej nie marudź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.03.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 berek A Ty gdzie ? Na Bielanach ? Czy na wsi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.03.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Rasiu ciesze sie, ze znowu ruszylo do przodu. Wiem, ze Ty jeszcze bardziej. Ciekawa czu Duch mowi tak samo jak pisze?! Ladna lazienka ta szara, sie zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.03.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 berek A Ty gdzie ? Na Bielanach ? Czy na wsi ? hmm a bielany to nie wieś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 berek A Ty gdzie ? Na Bielanach ? Czy na wsi ? hmm a bielany to nie wieś.... No to sobie nagrabiłeś teraz Kochanieńki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.03.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 berek A Ty gdzie ? Na Bielanach ? Czy na wsi ? hmm a bielany to nie wieś.... OOO! Żeż TY w mordę jeżu!!! Bielany to wieś była ale 20 lat temu!!! Teraz to enklawa spokoju, świeżego powietrza i kultury przez duże RY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 tak a propos Bielan. Kieeeeedys jak mieszkalam w grodzie Kraka szukałam pracy i wysłałam miliony cvek. No i odzywa sie kiedys firma do mnie zebym przyjechala na jutro na biealny. To ja mowie siur, czemu nie. Wieczorem sprawdzam co to wogole za firma i takie tam adresy i sie okazało, ze owszem rozmowa jest na Bielanach ale...... w Warszawie - nie w Krakowie - no byl mały dizaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.03.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Rasiu ciesze sie, ze znowu ruszylo do przodu. Wiem, ze Ty jeszcze bardziej. Ciekawa czu Duch mowi tak samo jak pisze?! Ladna lazienka ta szara, sie zapowiada. Duchaty, to normalnie mówi jak się pojawia , ale jak znika, to znowu zaczyna kląskać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts