Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja ze zdjęć widzę tylko ipe - bardzo fajny, czerwonawy brąz. Jeszcze niedawno planowałam merbau, mam sentyment do takich ciepłych kolorków. Niestety, reszta fotek się nie otwiera...

Kaczy kuper! Już zamieniam tą cholerną pikassę na żabbę! :evil: :D

ja bym ulozyła prostopadle do drzwi wejsciowych zeby zapraszała kolezanki do środka ;) 8)Znaczy, ze jesli zdjecie robisz stojąc w drzwiach to tak jak leci ten szeroki pas przygotowanych desek

I właśnie tak zadecydował Młody... nie wiedzieć czemu... :roll: :wink: :lol: :lol: :lol:

ja bym ulozyła prostopadle do drzwi wejsciowych zeby zapraszała kolezanki do środka ;) 8)Znaczy, ze jesli zdjecie robisz stojąc w drzwiach to tak jak leci ten szeroki pas przygotowanych desek

I właśnie tak zadecydował Młody... nie wiedzieć czemu... :roll: :wink: :lol: :lol: :lol:

Mądry chlopak, zeby mu sie nie odwidziało teraz ;)

Rasia aż miło popatrzeć jak wszystko nabiera wyrazu - oby tak dalej

i dawaj duuuuuuuuuuuuużo fotek, bo jak się kochana zakłada fotodzeinnik to zobowiązuje :wink: :D

Fklejam aż się mi klawiaturka mlaska od tego kleju... :wink:

berek 8)

A Ty gdzie ? Na Bielanach ? Czy na wsi ?

hmm a bielany to nie wieś.... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

OOO! Żeż TY w mordę jeżu!!! Bielany to wieś była ale 20 lat temu!!! Teraz to enklawa spokoju, świeżego powietrza i kultury przez duże RY... :evil: :wink: :lol: :lol: :lol:

tak a propos Bielan. Kieeeeedys jak mieszkalam w grodzie Kraka szukałam pracy i wysłałam miliony cvek. No i odzywa sie kiedys firma do mnie zebym przyjechala na jutro na biealny. To ja mowie siur, czemu nie. Wieczorem sprawdzam co to wogole za firma i takie tam adresy i sie okazało, ze owszem rozmowa jest na Bielanach ale...... w Warszawie - nie w Krakowie - no byl mały dizaster :)

Rasiu ciesze sie, ze znowu ruszylo do przodu. Wiem, ze Ty jeszcze bardziej.

Ciekawa czu Duch mowi tak samo jak pisze?! :D :wink:

Ladna lazienka ta szara, sie zapowiada. :p

Duchaty, to normalnie mówi jak się pojawia :wink: , ale jak znika, to znowu zaczyna kląskać... :wink: :D :D