Nefer 19.03.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 tak a propos Bielan. Kieeeeedys jak mieszkalam w grodzie Kraka szukałam pracy i wysłałam miliony cvek. No i odzywa sie kiedys firma do mnie zebym przyjechala na jutro na biealny. To ja mowie siur, czemu nie. Wieczorem sprawdzam co to wogole za firma i takie tam adresy i sie okazało, ze owszem rozmowa jest na Bielanach ale...... w Warszawie - nie w Krakowie - no byl mały dizaster Ależ to niedaleko Jeszcze mogły być Bielany Wrocławskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Tez sobie tak pomyslalam, ze Bielany w Krakowie bardzo urocze sa... Mysza, Ty lepiej wracaj do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 pięęęęęęęęęęękneeeeeeeeee ipeeeeeeeeeeee , pięękneeeeeeeeeeeeeeeeee , aż mnie przytkało z tej pieknościiiiiiiiiiiii , chcę to pomacaaaaaaaaaaaaaaać No to siuuuup! Czekam... A kiedy jesteś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Za 10 min ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Tez sobie tak pomyslalam, ze Bielany w Krakowie bardzo urocze sa... Mysza, Ty lepiej wracaj do nas. </p><p> </p><p> Ja tam jeszcze wróce, nie wiem kiedy ale wróce i juz do kraka, albo jeszcze troche dalej na południe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 muszę jakieś spodnie na d..wciągnąć , to za 15 jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Tez sobie tak pomyslalam, ze Bielany w Krakowie bardzo urocze sa... Mysza, Ty lepiej wracaj do nas. </p><p> </p><p> Ja tam jeszcze wróce, nie wiem kiedy ale wróce i juz do kraka, albo jeszcze troche dalej na południe Na Slowacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 muszę jakieś spodnie na d..wciągnąć , to za 15 jest ok Tylko zaraz mi Rasia dokopie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.03.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 muszę jakieś spodnie na d..wciągnąć , to za 15 jest ok To musisz mnie po drodze zgarnąć bo ja już bombardinio jestem troszku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Tez sobie tak pomyslalam, ze Bielany w Krakowie bardzo urocze sa... Mysza, Ty lepiej wracaj do nas. </p><p> </p><p> Ja tam jeszcze wróce, nie wiem kiedy ale wróce i juz do kraka, albo jeszcze troche dalej na południe Na Slowacje? nie, nie az tak na południe, raczej myslalam o pagórkach podkrakowskich, ewentualnie jura, ale to z kolei troche na pólnoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.03.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 muszę jakieś spodnie na d..wciągnąć , to za 15 jest ok Sister to i ja się z Toba chętnie zabiorę ... juz wskakuję w buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.03.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 muszę jakieś spodnie na d..wciągnąć , to za 15 jest ok Tylko zaraz mi Rasia dokopie :) Jakie dokopie??? Doleje, poleje, dopije, popije... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 muszę jakieś spodnie na d..wciągnąć , to za 15 jest ok To musisz mnie po drodze zgarnąć bo ja już bombardinio jestem troszku... to jak tak to ja idę po szeridansa , najwyżej zakosami do Ciebie zajadę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Jak jesteś bombardino to siedź w domu, bo po szpitalach z ofiara upadku ze schodów nie będziemy poginać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 muszę jakieś spodnie na d..wciągnąć , to za 15 jest ok Tylko zaraz mi Rasia dokopie :) noooo , to będzie pojedynek...przyjmuje zakładyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 muszę jakieś spodnie na d..wciągnąć , to za 15 jest ok To musisz mnie po drodze zgarnąć bo ja już bombardinio jestem troszku... to jak tak to ja idę po szeridansa , najwyżej zakosami do Ciebie zajadę.. To już wiem kto prowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 a gdzie Wy sie wybieracie o tak poznej porze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Jaja sobie robimy ciiiiiiiiiiiiicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.03.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Nefka tą raza ja mogę, bo trzeźwa jestem jak świnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Tez sobie tak pomyslalam, ze Bielany w Krakowie bardzo urocze sa... Mysza, Ty lepiej wracaj do nas. </p><p> </p><p> Ja tam jeszcze wróce, nie wiem kiedy ale wróce i juz do kraka, albo jeszcze troche dalej na południe Na Slowacje? nie, nie az tak na południe, raczej myslalam o pagórkach podkrakowskich, ewentualnie jura, ale to z kolei troche na pólnoc Nooo, dobrze kombinujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts