Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

tak a propos Bielan. Kieeeeedys jak mieszkalam w grodzie Kraka szukałam pracy i wysłałam miliony cvek. No i odzywa sie kiedys firma do mnie zebym przyjechala na jutro na biealny. To ja mowie siur, czemu nie. Wieczorem sprawdzam co to wogole za firma i takie tam adresy i sie okazało, ze owszem rozmowa jest na Bielanach ale...... w Warszawie - nie w Krakowie - no byl mały dizaster :)

Ależ to niedaleko :) Jeszcze mogły być Bielany Wrocławskie :)

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tez sobie tak pomyslalam, ze Bielany w Krakowie bardzo urocze sa... :roll: Mysza, Ty lepiej wracaj do nas. :wink:
</p><p> </p><p> Ja tam jeszcze wróce, nie wiem kiedy ale wróce i juz do kraka, albo jeszcze troche dalej na południe

Na Slowacje? :o :lol: :lol: :lol:

nie, nie az tak na południe, raczej myslalam o pagórkach podkrakowskich, ewentualnie jura, ale to z kolei troche na pólnoc

muszę jakieś spodnie na d..wciągnąć , to za 15 jest ok :p :wink:

To musisz mnie po drodze zgarnąć bo ja już bombardinio jestem troszku... :wink: 8) :D :D

to jak tak to ja idę po szeridansa 8) , najwyżej zakosami do Ciebie zajadę.. :wink:

To już wiem kto prowadzi :roll:

Tez sobie tak pomyslalam, ze Bielany w Krakowie bardzo urocze sa... :roll: Mysza, Ty lepiej wracaj do nas. :wink:
</p><p> </p><p> Ja tam jeszcze wróce, nie wiem kiedy ale wróce i juz do kraka, albo jeszcze troche dalej na południe

Na Slowacje? :o :lol: :lol: :lol:

nie, nie az tak na południe, raczej myslalam o pagórkach podkrakowskich, ewentualnie jura, ale to z kolei troche na pólnoc

Nooo, dobrze kombinujesz. :wink: