dobroszka 19.03.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Nefka tą raza ja mogę, bo trzeźwa jestem jak świnia No to za 10 minut u mnie pod domem - speeduj Świnko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Nefka tą raza ja mogę, bo trzeźwa jestem jak świnia I pielęgnuj tę chwilę, bo już niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Jaja sobie robimy ciiiiiiiiiiiiicho boszzz znowu mam byc cicho. halo ja jestem pelnoletnia nawet nie pamietam od jak dawna, a Wy mnie tu ciągle jak dziecię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Jaja sobie robimy ciiiiiiiiiiiiicho boszzz znowu mam byc cicho. halo ja jestem pelnoletnia nawet nie pamietam od jak dawna, a Wy mnie tu ciągle jak dziecię jest takie przysłowie ludowe: siedzieć CICHO jak MYSZ pod miotłą ...no sama nie wiem czemu mi sie skojarzyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Jaja sobie robimy ciiiiiiiiiiiiicho boszzz znowu mam byc cicho. halo ja jestem pelnoletnia nawet nie pamietam od jak dawna, a Wy mnie tu ciągle jak dziecię Uuuuuuuuuu Mycha, wyluzuj Dziewczyno :) Duża juz jesteś, duża. Jak już można bzykac to jest się dużym ludkiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.03.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 jesssuuu nadrobiłam wreszcie i też mogę pochwalić dechy suuuper a jak będą jeszcze ciemniejsze to jeszcze bardziej sssssuuuuuuper strasznie mi się podobają właśnie ciemne dechowe podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Jaja sobie robimy ciiiiiiiiiiiiicho boszzz znowu mam byc cicho. halo ja jestem pelnoletnia nawet nie pamietam od jak dawna, a Wy mnie tu ciągle jak dziecię Uuuuuuuuuu Mycha, wyluzuj Dziewczyno :) Duża juz jesteś, duża. Jak już można bzykac to jest się dużym ludkiem :) a to juz wszystko rozumiem. Dobros nagrabilas sobie. Mysl o oknach szarych jak mysz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.03.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Nefka tą raza ja mogę, bo trzeźwa jestem jak świnia No to za 10 minut u mnie pod domem - speeduj Świnko zbiegaj siostra ... powóz czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Jaja sobie robimy ciiiiiiiiiiiiicho boszzz znowu mam byc cicho. halo ja jestem pelnoletnia nawet nie pamietam od jak dawna, a Wy mnie tu ciągle jak dziecię Uuuuuuuuuu Mycha, wyluzuj Dziewczyno :) Duża juz jesteś, duża. Jak już można bzykac to jest się dużym ludkiem :) a to juz wszystko rozumiem. Dobros nagrabilas sobie. Mysl o oknach szarych jak mysz.... ja tam sobie już dawno nagrabiłam , jak mnie ubijom to przynajmnije nie bez powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.03.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Nefka tą raza ja mogę, bo trzeźwa jestem jak świnia I pielęgnuj tę chwilę, bo już niedługo... ... co Ty moja droga imputujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Nefka tą raza ja mogę, bo trzeźwa jestem jak świnia No to za 10 minut u mnie pod domem - speeduj Świnko zbiegaj siostra ... powóz czeka zadzieram kiecę i lece , podnosze dzide i ide... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.03.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Jaja sobie robimy ciiiiiiiiiiiiicho boszzz znowu mam byc cicho. halo ja jestem pelnoletnia nawet nie pamietam od jak dawna, a Wy mnie tu ciągle jak dziecię Myszko może Ty i pełnoletnia, ale jak młode dziecię wyglądasz ... to zazdrość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Czysta zazdrość Mycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.03.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Nefka tą raza ja mogę, bo trzeźwa jestem jak świnia No to za 10 minut u mnie pod domem - speeduj Świnko zbiegaj siostra ... powóz czeka zadzieram kiecę i lece , podnosze dzide i ide... ale jak rasia zbombardinio jest to trza się będzie do niej wbombardinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Jaja sobie robimy ciiiiiiiiiiiiicho boszzz znowu mam byc cicho. halo ja jestem pelnoletnia nawet nie pamietam od jak dawna, a Wy mnie tu ciągle jak dziecię Myszko może Ty i pełnoletnia, ale jak młode dziecię wyglądasz ... to zazdrość o to to to... ciesz się , bo chyba lepiej tak niz jak Ci miejsca ustepują bo na ciężarna babcię wyglądasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.03.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 jesssuuu nadrobiłam wreszcie i też mogę pochwalić dechy suuuper a jak będą jeszcze ciemniejsze to jeszcze bardziej sssssuuuuuuper strasznie mi się podobają właśnie ciemne dechowe podłogi Duchowe podłogi to lepsze określenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.03.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Dobroś ... a byłaś świadkiem takiej sceny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 ja tam sobie nie zazdroszcze, bo niedługo nadejdzie taki dzien ze sie posypie i wtedy sobie zadam pytanie nie wiem jakie, ale napewno bede zdziwiona i zaskoczona ze to tak nagle i bez zapowiedzi sie odbyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 obawiam się , że niedługo wystapię w niej w głównej roli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Kruelcia - jesteś niedelikatna A wiecie, że 21/03 w Canal+ bedzie walka Kliczki ? hahaha :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts