rasia 19.03.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Nefka tą raza ja mogę, bo trzeźwa jestem jak świnia No to za 10 minut u mnie pod domem - speeduj Świnko zbiegaj siostra ... powóz czeka zadzieram kiecę i lece , podnosze dzide i ide... ale jak rasia zbombardinio jest to trza się będzie do niej wbombardinio Niooo... dobrze zapowiada się... ten weekend... ado przyszłego też zdążę się zbombardinio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Dobroś ... a byłaś świadkiem takiej sceny ? Oj ta Dobroska, nie wytrzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Dobroś ... a byłaś świadkiem takiej sceny ? Oj ta Dobroska, nie wytrzymam. no co.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Dobroś ... a byłaś świadkiem takiej sceny ? Oj ta Dobroska, nie wytrzymam. no co.... no to, ze przesadzasz! Piekna z Ciebie kobieta i na kazdym kroku symulacje urządzasz, ze cos nie tak niby. Moge ci tu zaraz liste zrobic co mi sie w Tobie podoba jak chcesz sie kłocic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Dobroś ... a byłaś świadkiem takiej sceny ? Oj ta Dobroska, nie wytrzymam. no co.... no to, ze przesadzasz! Piekna z Ciebie kobieta i na kazdym kroku symulacje urządzasz, ze cos nie tak niby. Moge ci tu zaraz liste zrobic co mi sie w Tobie podoba jak chcesz sie kłocic. to nie symulacje niestety , daj spokój z ta listą i tak każda zostanie ze swoją.. zmieńmy ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Zgadzam sie w Mychą. I nie zawaham się tego użyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Dobroś ... a byłaś świadkiem takiej sceny ? Oj ta Dobroska, nie wytrzymam. no co.... no to, ze przesadzasz! Piekna z Ciebie kobieta i na kazdym kroku symulacje urządzasz, ze cos nie tak niby. Moge ci tu zaraz liste zrobic co mi sie w Tobie podoba jak chcesz sie kłocic. to nie symulacje niestety , daj spokój z ta listą i tak każda zostanie ze swoją.. zmieńmy ten temat grrrrry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 NO to jak nigdzie nie jedziemy to ja idę poczytać w łóżeczku (pustym do jutra ..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.03.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Zgadzam sie w Mychą. I nie zawaham się tego użyć O! To, to...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Dobrosiu ja Ci to jeszcze kiedys wytłumacze Ty zobaczysz, poczekaj ino troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Dobrosiu ja Ci to jeszcze kiedys wytłumacze Ty zobaczysz, poczekaj ino troche Ja czuję,że czeka nas jeszcze niejedna długa rozmowa , o ile obiecasz ,że mnie dymem nie obchuchasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.03.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 jesssuuu nadrobiłam wreszcie i też mogę pochwalić dechy suuuper a jak będą jeszcze ciemniejsze to jeszcze bardziej sssssuuuuuuper strasznie mi się podobają właśnie ciemne dechowe podłogi Duchowe podłogi to lepsze określenie... a wiesz, że to samo pomyślałam jak pisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Dobrosiu ja Ci to jeszcze kiedys wytłumacze Ty zobaczysz, poczekaj ino troche Ja czuję,że czeka nas jeszcze niejedna długa rozmowa , o ile obiecasz ,że mnie dymem nie obchuchasz obiecuje, bedzie pełna kultura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Dobrosiu ja Ci to jeszcze kiedys wytłumacze Ty zobaczysz, poczekaj ino troche Ja czuję,że czeka nas jeszcze niejedna długa rozmowa , o ile obiecasz ,że mnie dymem nie obchuchasz obiecuje, bedzie pełna kultura eeeee procentami możemy się upodlić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Dobrosiu ja Ci to jeszcze kiedys wytłumacze Ty zobaczysz, poczekaj ino troche Ja czuję,że czeka nas jeszcze niejedna długa rozmowa , o ile obiecasz ,że mnie dymem nie obchuchasz obiecuje, bedzie pełna kultura eeeee procentami możemy się upodlić obiecuje, mam duzy taraz, nie bedzie bolało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 zawsze możemy pod chmurka u mnie na działce- tam równina , nawet z jednego schodka nie ma jak spaść..chyba ,że się we własne nogi zaplączemy.. Myszka , a Ty będziesz chciała podjąć próbę przesadzenia tych dwóch chojaków ode mnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 NO to jak nigdzie nie jedziemy to ja idę poczytać w łóżeczku (pustym do jutra ..) A ten tego... Czy tak za poltora tygodnia pelne bedzie czy puste, ze sie tak bezczelnie zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 zawsze możemy pod chmurka u mnie na działce- tam równina , nawet z jednego schodka nie ma jak spaść..chyba ,że się we własne nogi zaplączemy.. Myszka , a Ty będziesz chciała podjąć próbę przesadzenia tych dwóch chojaków ode mnie?? Jak dajesz to biore. Przyjade kiedys autem jak juz bedzie do dna upodlone i zanim sie obejrzysz to drzewa wykopie. A chyba ze wolisz je zatrzymac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.03.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Zgadzam sie w Mychą. I nie zawaham się tego użyć O! To, to...! Dobrosiu Mycha ma zupełną rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Zgadzam sie w Mychą. I nie zawaham się tego użyć O! To, to...! Dobrosiu Mycha ma zupełną rację no widzisz siła złego na jednego. No bo chyba nie chcesz powiedziec Dobros ze naszej Kruelci czegos brakuje?W koncu to Twoja siostrzyczka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts