dobroszka 19.03.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 zawsze możemy pod chmurka u mnie na działce- tam równina , nawet z jednego schodka nie ma jak spaść..chyba ,że się we własne nogi zaplączemy.. Myszka , a Ty będziesz chciała podjąć próbę przesadzenia tych dwóch chojaków ode mnie?? Jak dajesz to biore. Przyjade kiedys autem jak juz bedzie do dna upodlone i zanim sie obejrzysz to drzewa wykopie. A chyba ze wolisz je zatrzymac? nie mogę , muszę je wykopać czy tak czy siak , bo są w granicy domu a obawiam się , że się nie przyjmą.... więc to taki niepewny prezent , bo może po tym jak je wkopiesz będą do niczego i będziesz musiała je wykopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 zawsze możemy pod chmurka u mnie na działce- tam równina , nawet z jednego schodka nie ma jak spaść..chyba ,że się we własne nogi zaplączemy.. Myszka , a Ty będziesz chciała podjąć próbę przesadzenia tych dwóch chojaków ode mnie?? Jak dajesz to biore. Przyjade kiedys autem jak juz bedzie do dna upodlone i zanim sie obejrzysz to drzewa wykopie. A chyba ze wolisz je zatrzymac? nie mogę , muszę je wykopać czy tak czy siak , bo są w granicy domu a obawiam się , że się nie przyjmą.... więc to taki niepewny prezent , bo może po tym jak je wkopiesz będą do niczego i będziesz musiała je wykopać spoko, czuje ze praca u podstaw to jest to czego mi teraz baaardzo brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Zgadzam sie w Mychą. I nie zawaham się tego użyć O! To, to...! Dobrosiu Mycha ma zupełną rację no widzisz siła złego na jednego. No bo chyba nie chcesz powiedziec Dobros ze naszej Kruelci czegos brakuje?W koncu to Twoja siostrzyczka! a pamiętasz FLipa i Flapa..? NO! i koniec tematu.Szlus [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Zgadzam sie w Mychą. I nie zawaham się tego użyć O! To, to...! Dobrosiu Mycha ma zupełną rację no widzisz siła złego na jednego. No bo chyba nie chcesz powiedziec Dobros ze naszej Kruelci czegos brakuje?W koncu to Twoja siostrzyczka! a pamiętasz FLipa i Flapa..? NO! i koniec tematu.Szlus [/img] ale oni obaj byli tacy sami przystojni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.03.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Zgadzam sie w Mychą. I nie zawaham się tego użyć O! To, to...! Dobrosiu Mycha ma zupełną rację no widzisz siła złego na jednego. No bo chyba nie chcesz powiedziec Dobros ze naszej Kruelci czegos brakuje?W koncu to Twoja siostrzyczka! a pamiętasz FLipa i Flapa..? NO! i koniec tematu.Szlus [/img] szlus to bedzie jak dostaniesz bęcki za gadanie głupot ... koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Zgadzam sie w Mychą. I nie zawaham się tego użyć O! To, to...! Dobrosiu Mycha ma zupełną rację no widzisz siła złego na jednego. No bo chyba nie chcesz powiedziec Dobros ze naszej Kruelci czegos brakuje?W koncu to Twoja siostrzyczka! a pamiętasz FLipa i Flapa..? NO! i koniec tematu.Szlus [/img] szlus to bedzie jak dostaniesz bęcki za gadanie głupot ... koniec a był taki kawał, ale pamietam tylko linie melodyczną było ajn cwaj ajn cwaj szlus. Ciekawe kto sie tak kochał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.03.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Dziewczynki jeżeli chodzi o choiny to lepiej zdecydowanie przyjmą się młodsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Zgadzam sie w Mychą. I nie zawaham się tego użyć O! To, to...! Dobrosiu Mycha ma zupełną rację no widzisz siła złego na jednego. No bo chyba nie chcesz powiedziec Dobros ze naszej Kruelci czegos brakuje?W koncu to Twoja siostrzyczka! a pamiętasz FLipa i Flapa..? NO! i koniec tematu.Szlus [/img] szlus to bedzie jak dostaniesz bęcki za gadanie głupot ... koniec a był taki kawał, ale pamietam tylko linie melodyczną było ajn cwaj ajn cwaj szlus. Ciekawe kto sie tak kochał? CK Dezerterzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.03.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.03.2009 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Idę pływać... wrócę z błoną... międzypalcową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 ba, jasne ze tak, ale jak tu nie poprobowac cos uratowac Dobroś ja Ci jeszcze pokaże tak jak obiecałam, no. ide spac bo juz pozno i alkohol sie dawno skonczyl. hmmm, jakis tydzien temu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Idę pływać... wrócę z błoną... międzypalcową... dopadłas jakis eliksir mlodości? Nie przesadzaj Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.03.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ja tez lecę bo moje gadzisko małe coś kombinuje, aby nie usnąć ... dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 no dobrej i spokojnej. Rasia pamietaj, uważaj zebys nie przeszla z powrotem do stadium embrionalnego, bo na piwo mamy isc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.03.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 dobros ma serce ..jak anioł porusza sie jak diana..w pianie morskiej z gracja i subtelnością..ma wspaniały madry obdarzony empatia umysł jest uosobieniem..kobiecosci..miekkosci..ale i stanowczo moze madrze bronic swych pogladów... i teraz jak mi sie kto łodesffie se nieeeeee to bydzie fight koona lub piesza na ostre nie na obuchy na smierc nie na niefolle poniali...a ty dobros nie kcij lepij tys...czarodziejko wis... kobity cie pocieszac bedom..jo ci nappisem co myslem..i tyla..a sproboj ino sie nie sgadsac....bydziesz mynczennichom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.03.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 dobros ma serce ..jak anioł porusza sie jak diana..w pianie morskiej z gracja i subtelnością..ma wspaniały madry obdarzony empatia umysł jest uosobieniem..kobiecosci..miekkosci..ale i stanowczo moze madrze bronic swych pogladów... i teraz jak mi sie kto łodesffie se nieeeeee to bydzie fight koona lub piesza na ostre nie na obuchy na smierc nie na niefolle poniali...a ty dobros nie kcij lepij tys...czarodziejko wis... kobity cie pocieszac bedom..jo ci nappisem co myslem..i tyla..a sproboj ino sie nie sgadsac....bydziesz mynczennichom... wróciłam na chwilkę powiedzieć, że Duch dobrze i po ludzku gada i wódki mu dać ... a teraz już śmigam spać PS. I Dobroś niech więcej na naszą Dobrosię nie gada, bo Duchaty już napisał co się stanie ... buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.03.2009 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 dobros ma serce ..jak anioł porusza sie jak diana..w pianie morskiej z gracja i subtelnością..ma wspaniały madry obdarzony empatia umysł jest uosobieniem..kobiecosci..miekkosci..ale i stanowczo moze madrze bronic swych pogladów... i teraz jak mi sie kto łodesffie se nieeeeee to bydzie fight koona lub piesza na ostre nie na obuchy na smierc nie na niefolle poniali...a ty dobros nie kcij lepij tys...czarodziejko wis... kobity cie pocieszac bedom..jo ci nappisem co myslem..i tyla..a sproboj ino sie nie sgadsac....bydziesz mynczennichom... wróciłam na chwilkę powiedzieć, że Duch dobrze i po ludzku gada i wódki mu dać ... a teraz już śmigam spać PS. I Dobroś niech więcej na naszą Dobrosię nie gada, bo Duchaty już napisał co się stanie ... buziaki No jak nie, jak dałam... i jaki rezultat mamy... I zgadzam się z powyższym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 męczennica za zycia , cała ja Powiedziałam już wcześniej koniec tematu Spadam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.03.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 święty czas abys sie zlozyla do snu...i zjedz cos rankiem zanim napiszesz...bo cosik jakos glodno piszesz...zresthom..cosik juz napisolek na ty themat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.03.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Witam wszystkie Pania i Pana i Filipa i Flapa i wszystkie zadziorki, i skromnisie, se dialog poczytałam mamy prawie Weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts