ghost34 21.03.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 ee no jak w porywach miesiac...nie wiecej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.03.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Sie poszparzyło a rozmiary to już nie pamiętam chyba 300-600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.03.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 szer do grubosci....?? 15/90 zapewne najbardziej nieszczesliwy i najpopularniejszy rozmiar egzotów w naszym kraju..jak wiekszosc parkieciarzy słyszy ipe..to im raczki opadaja..heheh a ja mam smile number one.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.03.2009 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 ee no jak w porywach miesiac...nie wiecej... Pora zrobić nalot na Wrocek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.03.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 ee no jak w porywach miesiac...nie wiecej... Pora zrobić nalot na Wrocek! koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.03.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 no co tu duża kadać odjechana na MAXA podłoga - nie mylić z właścicielką (też jej nic nie brakuję ) Rasia - cudeńko wyszło !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.03.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 no co tu duża kadać odjechana na MAXA podłoga - nie mylić z właścicielką (też jej nic nie brakuję ) Rasia - cudeńko wyszło !!!! Dzięki Zuza To na razie tylko dwa pokoje, a już się tak domowo zrobiło... już tam bym mebelki rozstawiała i malowała i lampy i w ogóle... eeeehhhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.03.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 no co tu duża kadać odjechana na MAXA podłoga - nie mylić z właścicielką (też jej nic nie brakuję ) Rasia - cudeńko wyszło !!!! Dzięki Zuza To na razie tylko dwa pokoje, a już się tak domowo zrobiło... już tam bym mebelki rozstawiała i malowała i lampy i w ogóle... eeeehhhh... wiem , wiem Jeszcze troszku kochana - zleci ten czas, zanim się obejrzysz bedziesz remont robic a tak serio to zobaczysz czas tak szybko płynie że ta chwila nadejdzie nim się zorjentujesz - bo to będzie tak szybko - czego szczerze życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.03.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 ale wielkie te pokoje Rasiu, ja normalnie nie moge. Ladnie podłoga ułożona, ta w C. Heaven też . A ja dzisiaj mialam przerwe na kawe i poszlam sobie do wiadomej kawiarni i na tabliczce bylo zaproszenie do nowo otwartej C.H. w Krakowie na rogu Floriańskiej. No nie dali wyschnąć duchowej podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.03.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 ale wielkie te pokoje Rasiu, ja normalnie nie moge. Ladnie podłoga ułożona, ta w C. Heaven też . A ja dzisiaj mialam przerwe na kawe i poszlam sobie do wiadomej kawiarni i na tabliczce bylo zaproszenie do nowo otwartej C.H. w Krakowie na rogu Floriańskiej. No nie dali wyschnąć duchowej podłodze To jedziemy w przyszły weekend do Krakówka ją oblewać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.03.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 ale wielkie te pokoje Rasiu, ja normalnie nie moge. Ladnie podłoga ułożona, ta w C. Heaven też . A ja dzisiaj mialam przerwe na kawe i poszlam sobie do wiadomej kawiarni i na tabliczce bylo zaproszenie do nowo otwartej C.H. w Krakowie na rogu Floriańskiej. No nie dali wyschnąć duchowej podłodze To jedziemy w przyszły weekend do Krakówka ją oblewać??? Ty mnie tu do złego nie namawiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.03.2009 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 ale wielkie te pokoje Rasiu, ja normalnie nie moge. Ladnie podłoga ułożona, ta w C. Heaven też . A ja dzisiaj mialam przerwe na kawe i poszlam sobie do wiadomej kawiarni i na tabliczce bylo zaproszenie do nowo otwartej C.H. w Krakowie na rogu Floriańskiej. No nie dali wyschnąć duchowej podłodze To jedziemy w przyszły weekend do Krakówka ją oblewać??? Ty mnie tu do złego nie namawiaj EEEEEEEEEEE............. sama wiesz jaki Kraków piękny jest................ i nie powiem więcej, tylko jedziemy next week!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 21.03.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 ale tu szklamych schodów widzę: http://forum.muratordom.pl/post3209558.htm#3209558 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.03.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 withanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.03.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Pięęęęęęęęęęęęęęęęęęeekna podłoga - widziałam na własne oczy - bajeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.03.2009 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęknie dziękuję... Buziaki przesyłam wszystkim z okazji lenistwa niedzielnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.03.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 nawet na zdjęciu piękna , no nie wiem czy ja przeżyję spotkanie 3 stopnia z takim cudem podłogowym , mniam , mniam , mniaaam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.03.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 nawet na zdjęciu piękna , no nie wiem czy ja przeżyję spotkanie 3 stopnia z takim cudem podłogowym , mniam , mniam , mniaaam Mniam, mniam, mniam, to ja już robię jak sobie pomyślę o spotkaniu z Królową Ciast i Ciasteczek To kiedy Dobrosiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 22.03.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 witam serdecznie,nieśmiało chciałem zapytać, z czego jest ta superaśna podłoga? Znaczy jakie drewno i producent? Układaczem jest forumowy Ghost?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.03.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 witam serdecznie, nieśmiało chciałem zapytać, z czego jest ta superaśna podłoga? Znaczy jakie drewno i producent? Układaczem jest forumowy Ghost? Pozdrawiam Witam serdecznie! Podłoga to Ipe - lapacho, a sprawcą jej superaśności jest nie kto inny jak Duszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts