Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

nawet na zdjęciu piękna , no nie wiem czy ja przeżyję spotkanie 3 stopnia z takim cudem podłogowym , mniam , mniam , mniaaam :)

Mniam, mniam, mniam, to ja już robię jak sobie pomyślę o spotkaniu z Królową Ciast i Ciasteczek 8) :p :D :D :D

To kiedy Dobrosiu? 8)

Rozumiem,że bez ciasta to się nie mam co wybierać w Twoje wypasione progi.... :wink: :lol:

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nawet na zdjęciu piękna , no nie wiem czy ja przeżyję spotkanie 3 stopnia z takim cudem podłogowym , mniam , mniam , mniaaam :)

Mniam, mniam, mniam, to ja już robię jak sobie pomyślę o spotkaniu z Królową Ciast i Ciasteczek 8) :p :D :D :D

To kiedy Dobrosiu? 8)

Rozumiem,że bez ciasta to się nie mam co wybierać w Twoje wypasione progi.... :wink: :lol:

No nie... no ja znowu coś palnęłam :oops: to żarcik niewinny był Dobrosiu 8) :oops:

Może podświadomość za Ciebie przemówiła...ale jak się ogarnę , to coś Ci upichcę i Cię nawiedzę :wink: :D

To ja przygotuję sałatkę, co to nowy przepis dostałam od Mamuśki i się wymienimy, cio? 8) 8) 8) Bo ja Cię koch... am, am, am, mniam, mniam... :p

Może podświadomość za Ciebie przemówiła...ale jak się ogarnę , to coś Ci upichcę i Cię nawiedzę :wink: :D

To ja przygotuję sałatkę, co to nowy przepis dostałam od Mamuśki i się wymienimy, cio? 8) 8) 8) Bo ja Cię koch... am, am, am, mniam, mniam... :p

:oops: :oops: :oops: , ło jesoooo , lecem przeglądać knigi z przepisami... :o :wink:

ale wielkie te pokoje Rasiu, ja normalnie nie moge. Ladnie podłoga ułożona, ta w C. Heaven też :). A ja dzisiaj mialam przerwe na kawe i poszlam sobie do wiadomej kawiarni i na tabliczce bylo zaproszenie do nowo otwartej C.H. w Krakowie na rogu Floriańskiej. No nie dali wyschnąć duchowej podłodze ;)

To jedziemy w przyszły weekend do Krakówka ją oblewać??? 8) :D :D :D

Ty mnie tu do złego nie namawiaj ;)

To na ile osob mam rezerwacje robic? :roll: 8)

NO ja za gospodynię się nie wypowiem...ale same tego żarła nie przejemy :wink: :lol: Wniosek nasuwa się jeden.... 8)

:p :p :p

nie noooooooooo nie chciałabym się na chama wewpraszać

Ja moge leczo dla Kruelci zrobić jakby co...

:oops: :oops: :oops: , ło jesoooo , lecem przeglądać knigi z przepisami... :o :wink:

Dobrosia - ciasto będziesz robić? To ja przyjeżdżam oczywiście, jeśli Rasia zezwoli :D

Rasiu - bardzo mi się Twoja podłoga podoba :D A to już coś bo ja drewnianych podłóg za bardzo nie lubię :(

A i jeszcze jedno: toż ja nie wiedziałam, że przynajmniej raz w tygodniu po Duszkowej podłodze w CH chodzę :( Zawsze tam mi się drewno podobało :D

miłego dzionka Wszystkim życzę :D