dobroszka 22.03.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 nawet na zdjęciu piękna , no nie wiem czy ja przeżyję spotkanie 3 stopnia z takim cudem podłogowym , mniam , mniam , mniaaam Mniam, mniam, mniam, to ja już robię jak sobie pomyślę o spotkaniu z Królową Ciast i Ciasteczek To kiedy Dobrosiu? Rozumiem,że bez ciasta to się nie mam co wybierać w Twoje wypasione progi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.03.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 nawet na zdjęciu piękna , no nie wiem czy ja przeżyję spotkanie 3 stopnia z takim cudem podłogowym , mniam , mniam , mniaaam Mniam, mniam, mniam, to ja już robię jak sobie pomyślę o spotkaniu z Królową Ciast i Ciasteczek To kiedy Dobrosiu? Rozumiem,że bez ciasta to się nie mam co wybierać w Twoje wypasione progi.... No nie... no ja znowu coś palnęłam to żarcik niewinny był Dobrosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.03.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Może podświadomość za Ciebie przemówiła...ale jak się ogarnę , to coś Ci upichcę i Cię nawiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.03.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 To i ja się wypowiem ... na zdjęciach pięęęęęęękna ta podłoga ... nasz Duszek będzie miał co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.03.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Może podświadomość za Ciebie przemówiła...ale jak się ogarnę , to coś Ci upichcę i Cię nawiedzę To ja przygotuję sałatkę, co to nowy przepis dostałam od Mamuśki i się wymienimy, cio? Bo ja Cię koch... am, am, am, mniam, mniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.03.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Może podświadomość za Ciebie przemówiła...ale jak się ogarnę , to coś Ci upichcę i Cię nawiedzę To ja przygotuję sałatkę, co to nowy przepis dostałam od Mamuśki i się wymienimy, cio? Bo ja Cię koch... am, am, am, mniam, mniam... , ło jesoooo , lecem przeglądać knigi z przepisami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.03.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 impreza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.03.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 NO ja za gospodynię się nie wypowiem...ale same tego żarła nie przejemy Wniosek nasuwa się jeden.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.03.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 NO ja za gospodynię się nie wypowiem...ale same tego żarła nie przejemy Wniosek nasuwa się jeden.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.03.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 ale wielkie te pokoje Rasiu, ja normalnie nie moge. Ladnie podłoga ułożona, ta w C. Heaven też . A ja dzisiaj mialam przerwe na kawe i poszlam sobie do wiadomej kawiarni i na tabliczce bylo zaproszenie do nowo otwartej C.H. w Krakowie na rogu Floriańskiej. No nie dali wyschnąć duchowej podłodze To jedziemy w przyszły weekend do Krakówka ją oblewać??? Ty mnie tu do złego nie namawiaj To na ile osob mam rezerwacje robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.03.2009 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 NO ja za gospodynię się nie wypowiem...ale same tego żarła nie przejemy Wniosek nasuwa się jeden.... nie noooooooooo nie chciałabym się na chama wewpraszać Ja moge leczo dla Kruelci zrobić jakby co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2009 00:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Małgoś, ja nie wiem co jutro będzie, to co mówić o sobocie??? Nefciu, czy z le.czo, czy bez le.czo, ale po.lej.czo... Zawsze otwarte i w dzień i w nocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Małgoś, ja nie wiem co jutro będzie, to co mówić o sobocie??? Nastepna madra. Najwyzej na kolanach u Ducha bedziesz siedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2009 01:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Małgoś, ja nie wiem co jutro będzie, to co mówić o sobocie??? Nastepna madra. Najwyzej na kolanach u Ducha bedziesz siedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.03.2009 01:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Małgoś, ja nie wiem co jutro będzie, to co mówić o sobocie??? Nefciu, czy z le.czo, czy bez le.czo, ale po.lej.czo... Zawsze otwarte i w dzień i w nocy... tajezd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.03.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 U mnie wiosny brak u was zapewne też pogodowa masakra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cześć Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.03.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Może podświadomość za Ciebie przemówiła...ale jak się ogarnę , to coś Ci upichcę i Cię nawiedzę To ja przygotuję sałatkę, co to nowy przepis dostałam od Mamuśki i się wymienimy, cio? Bo ja Cię koch... am, am, am, mniam, mniam... , ło jesoooo , lecem przeglądać knigi z przepisami... Dobrosia - ciasto będziesz robić? To ja przyjeżdżam oczywiście, jeśli Rasia zezwoli Rasiu - bardzo mi się Twoja podłoga podoba A to już coś bo ja drewnianych podłóg za bardzo nie lubię A i jeszcze jedno: toż ja nie wiedziałam, że przynajmniej raz w tygodniu po Duszkowej podłodze w CH chodzę Zawsze tam mi się drewno podobało miłego dzionka Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.03.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Maluszku , czuję ,że bez ciasta mnie nie wpuszczą , to cosik przygotuję.Ale nie pytaj mnie co i na kiedy , bo zielonego pojęcia nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.03.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Dobroszko - nie będę pytać. Dasz znać to przyjadę i zjem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.03.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Tak jest!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts