zuznka 24.03.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Kuźwa wastałam i zimę zobaczyłam - koszmar !!!! Cześć dziwczyny i Duszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.03.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 jaki koszmar jaki koszmar wszystko jest w porzadku w marcu jk w garncu..kwiecien plecie poprzeplata..szykujcie sie do polowy kwietnia..sie kurcze rozbestfiło towarzycho..dwa lata zimuy niet..a tu error i bdb.. witam.. tak miedzy nami to powinnyscie sie przyzwyczajac ..bo mamy globalnbne ochłodzenie..powaznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.03.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dobry Duszek niestety ma rację......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.03.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 jaki koszmar jaki koszmar wszystko jest w porzadku w marcu jk w garncu..kwiecien plecie poprzeplata..szykujcie sie do polowy kwietnia..sie kurcze rozbestfiło towarzycho..dwa lata zimuy niet..a tu error i bdb.. znaczy się, że w drugiej połowie kwietnia będzie ciepło super bo do mnie przyjeżdża stolarz robić drewnianą elewację, więc musi być ciepło a przynajmniej nie ma padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.03.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dobry Duszek niestety ma rację......... w tej kwesti nie podoba mi się że ma racje w każdej innej to OKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 24.03.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ale fajne towarzystwo w tym dzienniku ! Witam wszystkich rasia podziwiam domek - piękniasty i działkę Latem wędrowaliśmy po okolicach Izabelina i ....pięknie tam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.03.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Rasia - wstawaj !!!!!!!!!!!!! ale sądząc po postatnim poście to nie prędko wstanie bo poszła spać dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.03.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 niech się ociepla ja od poniedziałku z tynkami lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.03.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam miłe Panie i miłych Panów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.03.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 witam kurna to ja miły jezdem no doobla hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Kuźwa wastałam i zimę zobaczyłam - koszmar !!!! Cześć dziwczyny i Duszku No i po co się tak zrywać ? Jak ja wstałam to już wszsystko wróciło do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.03.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Kuźwa wastałam i zimę zobaczyłam - koszmar !!!! Cześć dziwczyny i Duszku No i po co się tak zrywać ? Jak ja wstałam to już wszsystko wróciło do normy bo niektórzy to nie mają tak fajnie jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.03.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 jaki koszmar jaki koszmar wszystko jest w porzadku w marcu jk w garncu..kwiecien plecie poprzeplata..szykujcie sie do polowy kwietnia..sie kurcze rozbestfiło towarzycho..dwa lata zimuy niet..a tu error i bdb.. znaczy się, że w drugiej połowie kwietnia będzie ciepło super bo do mnie przyjeżdża stolarz robić drewnianą elewację, więc musi być ciepło a przynajmniej nie ma padać Maluszku, a jaką tę elewację robisz? Okiennice może też, przypadkiem? Można będzie podejrzeć jak będzie robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.03.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 okiennice powiadacie ostatnio tata mnie namawiał na ich robienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.03.2009 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dzień doberek Wszystkim! Wstałam, łeb umyłam i przez godzinę suszyłam, żeby na ten ziąb nie wychodzić z mokrym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.03.2009 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ale fajne towarzystwo w tym dzienniku ! Witam wszystkich rasia podziwiam domek - piękniasty i działkę Latem wędrowaliśmy po okolicach Izabelina i ....pięknie tam ! Witam serdecznie! A ja często przejeżdżam przez Nieporęt i tam też jest przepięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Kuźwa wastałam i zimę zobaczyłam - koszmar !!!! Cześć dziwczyny i Duszku No i po co się tak zrywać ? Jak ja wstałam to już wszsystko wróciło do normy bo niektórzy to nie mają tak fajnie jak ty Bo niektórzy muszą jeszcze zapracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.03.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 oo to to.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.03.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 No to pora polać! I dla tych pracujących i dla też pracujących i dla prawie pracujących... http://www.kawamanuel.info/kawa.jpg http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg http://www.reklamagratis.pl/_mm/_d/_ext/22/big_piwo%20rozjasnia%20umysl01.jpg http://www.ecofriendlydaily.com/files/2009/03/whisky-gentry-style.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.03.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 a te łostatnie to co to rasiu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts