ghost34 26.03.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 nie zwariowałaś ? NO to dobrze. Zbieram dupę na budowę.. ... Nie wiem jeszcze... chyba nie... może... ale byli tacy dzisiaj, co na bank pomyśleli, ze jednak mi się udało... Nie zazdraszczam tego korka... z moim dzisiejszym stanem psychicznym, to już mogłabym remake pewnego filmu kręcić... oj rasiu nie kręć upadku...w sobote sie zresetujem ok??.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.03.2009 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 nie zwariowałaś ? NO to dobrze. Zbieram dupę na budowę.. ... Nie wiem jeszcze... chyba nie... może... ale byli tacy dzisiaj, co na bank pomyśleli, ze jednak mi się udało... Nie zazdraszczam tego korka... z moim dzisiejszym stanem psychicznym, to już mogłabym remake pewnego filmu kręcić... oj rasiu nie kręć upadku...w sobote sie zresetujem ok??.. Cze Duszek, w moim dzisiejszym stanie psychicznym zrobię wieczorny reset i do soboty nie dotrwam... chyba jednak zresetujecie się beze mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.03.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 .... oj chyba złym momencie zadałam pytanie Rasia co Ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.03.2009 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 .... oj chyba złym momencie zadałam pytanie Rasia co Ci? Nic... wpadłam w doła i skręciłam kostkę... albo dwie... Odmelduję się lepiej, żeby nie narozrabiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.03.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Jakby co ...to wiesz co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.03.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 no to w takim razie oboje dzisiaj krecimy ..upadek..ja z wysoka..zawieszam dzialanosc na forum..na jakis czas ..dziekuje wam za wszystko..pewnie długo nie wytrzymam ale ..jakos mi tak głupio ..pisac teraz ..powodzenia:)bede pisał ale juz tylko w watkach parkieciarskich jesli bedzie trzeba..i jesli bede potrzebny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.03.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 .... oj chyba złym momencie zadałam pytanie Rasia co Ci? Nic... wpadłam w doła i skręciłam kostkę... albo dwie... Odmelduję się lepiej, żeby nie narozrabiać... łojjj biedactwo .... pewnie boli jak cholewcia... trzymaj się tam jakoś może trzeba do lekarza po skierowanie na prześwietlenie, co? żeby zobaczyć czy torebka nie pękła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.03.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 no to w takim razie oboje dzisiaj krecimy ..upadek..ja z wysoka..zawieszam dzialanosc na forum..na jakis czas ..dziekuje wam za wszystko..pewnie długo nie wytrzymam ale ..jakos mi tak głupio ..pisac teraz ..powodzenia:)bede pisał ale juz tylko w watkach parkieciarskich jesli bedzie trzeba..i jesli bede potrzebny.. O masz !!!!!!!! a Tobie Duchaty co? i kto nas od łajz wyzywał będzie co? Duuuuchatyyyyy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.03.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 no to w takim razie oboje dzisiaj krecimy ..upadek..ja z wysoka..zawieszam dzialanosc na forum..na jakis czas ..dziekuje wam za wszystko..pewnie długo nie wytrzymam ale ..jakos mi tak głupio ..pisac teraz ..powodzenia:)bede pisał ale juz tylko w watkach parkieciarskich jesli bedzie trzeba..i jesli bede potrzebny.. Duchaty - lepiej mnie nie wkurwiaj. Łoki ? No. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.03.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 no to w takim razie oboje dzisiaj krecimy ..upadek..ja z wysoka..zawieszam dzialanosc na forum..na jakis czas ..dziekuje wam za wszystko..pewnie długo nie wytrzymam ale ..jakos mi tak głupio ..pisac teraz ..powodzenia:)bede pisał ale juz tylko w watkach parkieciarskich jesli bedzie trzeba..i jesli bede potrzebny.. Duchaty nie wygłupiaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 26.03.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 no to w takim razie oboje dzisiaj krecimy ..upadek..ja z wysoka..zawieszam dzialanosc na forum..na jakis czas ..dziekuje wam za wszystko..pewnie długo nie wytrzymam ale ..jakos mi tak głupio ..pisac teraz ..powodzenia:)bede pisał ale juz tylko w watkach parkieciarskich jesli bedzie trzeba..i jesli bede potrzebny.. o co chodzi??????????? chyba sobie żartujesz, co???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.03.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Rasiu... Wlasnie mialam zapytac, o ktorej dojedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 28.03.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 a temu co ??? Wiosna żle działa na Ciebie Duchu Siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.03.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Melduje, ze Rasia zaginela w akcji przez Ducha... Rasiu, dzieki za spotkanko, jesli sie zdecydujesz na zawsze w Krakau zostac, to daj znac. Suuuuuper mila nam zrobilas niespodzianke tylko gdybym wiedziala, ze na noc zostaniesz to bym Cie tak wczesnie nie puscila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.03.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 No własnie doczytałam ,że Raśka jednak do Krakusków pojechała....i zgubiliście nam ją??!!1 Niedoczekanie , Raśkaaaaaaaaa , nie włócz sie po Plantach tylko do domu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.03.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 .... oj chyba złym momencie zadałam pytanie Rasia co Ci? Nic... wpadłam w doła i skręciłam kostkę... albo dwie... Odmelduję się lepiej, żeby nie narozrabiać... Rasia, Ty normalnie... Ściemniaro jedna ale fajna jesteś, wiesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.03.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 eeeee jak znam Rasię to się zadokowała gdzies w pięknym, miłym miejscu dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.03.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 No własnie doczytałam ,że Raśka jednak do Krakusków pojechała....i zgubiliście nam ją??!!1 Niedoczekanie , Raśkaaaaaaaaa , nie włócz sie po Plantach tylko do domu!!! a myslisz, że ją teraz oddamy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.03.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 nie dość , że się zadekowała , to jeszcze pewnie jakieś fanty fajne do domku sobie upoluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.03.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 No własnie doczytałam ,że Raśka jednak do Krakusków pojechała....i zgubiliście nam ją??!!1 Niedoczekanie , Raśkaaaaaaaaa , nie włócz sie po Plantach tylko do domu!!! a myslisz, że ją teraz oddamy??? Na tory sie rzucimy, a nie oddamy za cholere. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts