dobroszka 28.03.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 No własnie doczytałam ,że Raśka jednak do Krakusków pojechała....i zgubiliście nam ją??!!1 Niedoczekanie , Raśkaaaaaaaaa , nie włócz sie po Plantach tylko do domu!!! a myslisz, że ją teraz oddamy??? Raśka została tylko wypozyczona - do szybkiego zwrotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.03.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 No własnie doczytałam ,że Raśka jednak do Krakusków pojechała....i zgubiliście nam ją??!!1 Niedoczekanie , Raśkaaaaaaaaa , nie włócz sie po Plantach tylko do domu!!! a myslisz, że ją teraz oddamy??? Na tory sie rzucimy, a nie oddamy za cholere. noooo , to ja jako pierwsza sie zgłaszam i zajmuję jej chałupę przez zasiedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.03.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Halo!!! Jest tam kto??? Siedzę na dworcu i trzymam kubeczek, żeby pozbierać na bilet do domu... jakby ktoś przechodził przez Kraków Główny... [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.03.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 No własnie doczytałam ,że Raśka jednak do Krakusków pojechała....i zgubiliście nam ją??!!1 Niedoczekanie , Raśkaaaaaaaaa , nie włócz sie po Plantach tylko do domu!!! a myslisz, że ją teraz oddamy??? Na tory sie rzucimy, a nie oddamy za cholere. noooo , to ja jako pierwsza sie zgłaszam i zajmuję jej chałupę przez zasiedzenie Zaraz, zaraz , to że mnie Krakówek zatrzymał na noc, to nie znaczy, że chałupa bezpańska... jutro się melduję i lecę flizy kupować do łazienki młodych... Wiecie, że ta kulturalna stolyca Polski nie ma pociągów po 20 prawie NIGDZIE!!! Kaczy kuper, jak tu się ukulturalnić, przyjechać do teatru, czy do Bunkra i nie móc wrócić wcześniej niż o 6 rano!!! Normalnie nie pozostaje nic innego jak się nawalić i przekimać na ławeczce na pięknych Plantach... Ale tu fajnie w tym Krakówku, mówię Wam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.03.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Wypij za mnie też I baw sie dobrze Pocałuj Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.03.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Za pozno Neferko. Musisz przyjechac pocalowac mnie sama. Rasia, ale sa jakies pospieszne pociagi tylko one jada z 12 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.03.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Za pozno Neferko. Musisz przyjechac pocalowac mnie sama. Rasia, ale sa jakies pospieszne pociagi tylko one jada z 12 godzin. Obiecuję, że przyjadę Pocałować i wypić z Toba czekoladę z prądem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.03.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Za pozno Neferko. Musisz przyjechac pocalowac mnie sama. Rasia, ale sa jakies pospieszne pociagi tylko one jada z 12 godzin. Obiecuję, że przyjadę Pocałować i wypić z Toba czekoladę z prądem Acha! Mam to na pismie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.03.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.03.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 No własnie doczytałam ,że Raśka jednak do Krakusków pojechała....i zgubiliście nam ją??!!1 Niedoczekanie , Raśkaaaaaaaaa , nie włócz sie po Plantach tylko do domu!!! a myslisz, że ją teraz oddamy??? Na tory sie rzucimy, a nie oddamy za cholere. noooo , to ja jako pierwsza sie zgłaszam i zajmuję jej chałupę przez zasiedzenie Zaraz, zaraz , to że mnie Krakówek zatrzymał na noc, to nie znaczy, że chałupa bezpańska... jutro się melduję i lecę flizy kupować do łazienki młodych... Wiecie, że ta kulturalna stolyca Polski nie ma pociągów po 20 prawie NIGDZIE!!! Kaczy kuper, jak tu się ukulturalnić, przyjechać do teatru, czy do Bunkra i nie móc wrócić wcześniej niż o 6 rano!!! Normalnie nie pozostaje nic innego jak się nawalić i przekimać na ławeczce na pięknych Plantach... Ale tu fajnie w tym Krakówku, mówię Wam!!! No to wracaj do nas - u nas pociągerów wszędzie skolko ugodno , nawet po 21 , a gdyby Ci sie odmieniło i bys tam została , to pamietaj , że zasiedzenie zaklepałam pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.03.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Ale gdybyscie widzialy nasze miny, jak Duch taksowke puscil... No co mu odwalilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.03.2009 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Rasiaaaaaa żyjesz? dzień dobry... Dobrosia a Tobie na co taka wielka chałupa? podziel się .... razem pogospodarujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.03.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 pomyślimy ,pomyślimy - można tam kolektywne imprezy i zloty urządzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.03.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Za pozno Neferko. Musisz przyjechac pocalowac mnie sama. Rasia, ale sa jakies pospieszne pociagi tylko one jada z 12 godzin. Obiecuję, że przyjadę Pocałować i wypić z Toba czekoladę z prądem ze mną też?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.03.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Za pozno Neferko. Musisz przyjechac pocalowac mnie sama. Rasia, ale sa jakies pospieszne pociagi tylko one jada z 12 godzin. Obiecuję, że przyjadę Pocałować i wypić z Toba czekoladę z prądem ze mną też?? Tylko Ty Ania cos cienki pijak jestes... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.03.2009 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Jestem! Ale jazda! Jak na dwadzieścia cztery godziny, to wypiłam kufel przygód z meniskiem wypukłym! Małgoś, Dario, Edyś, Duchu - dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.03.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.03.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 A Duch dyplomatycznie zniknal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.03.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Rasia, rzucisz nam fotki?? ja się z Tobą chętnie jeszcze nie raz spotkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.03.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 No i rasia znowu przepadla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts