lidszu 29.03.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Rasia, widzę, że jednak szczęśliwie wróciłaś do domku pokazuj fotyz Krakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.03.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Wpadłam z tęsknoty i zmykam z braku czasu, ale wpadnę na fotki tylko jak Rasia wstanie - czyli mam dużo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 30.03.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 no i gdzie te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.03.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 no i gdzie te zdjęcia też jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.03.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 sprawdzcie poczte albo dawajcie na priv..i juz sie zamykam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.03.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Widzę Rasia, że miałaś niezłe przygody w Krakófku pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.03.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 ... dostałam, dostałam... dzięki Duchaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.03.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ja tez poprosze o fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.03.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 mam, mam, mam, dostałam... dzięki Rasia noooo widzę, że zabawa była przednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 30.03.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 dostałam dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.03.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witanko przedpołudniowe!!! Linki porozsyłałam, jak kto jeszcze chce to wyślę na pw. Lecę teraz na budowę zobaczyć jak się kończą moje łazienki... a wcześniej na Bartycką po baterie umywalkowe do młodych... Ps. wczoraj kupiłam płytki na podłogę do młodych... miały być czarne, a są zielone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.03.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ale fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 30.03.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witanko przedpołudniowe!!! Linki porozsyłałam, jak kto jeszcze chce to wyślę na pw. Lecę teraz na budowę zobaczyć jak się kończą moje łazienki... a wcześniej na Bartycką po baterie umywalkowe do młodych... Ps. wczoraj kupiłam płytki na podłogę do młodych... miały być czarne, a są zielone... hmmm zielony a czarny ... no w sumie może nikt się nie kapnie ... tak wiedziałaś, że to zielony czy okazało się w domu, że to zielony ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.03.2009 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witanko przedpołudniowe!!! Linki porozsyłałam, jak kto jeszcze chce to wyślę na pw. Lecę teraz na budowę zobaczyć jak się kończą moje łazienki... a wcześniej na Bartycką po baterie umywalkowe do młodych... Ps. wczoraj kupiłam płytki na podłogę do młodych... miały być czarne, a są zielone... hmmm zielony a czarny ... no w sumie może nikt się nie kapnie ... tak wiedziałaś, że to zielony czy okazało się w domu, że to zielony ... Noo, na czarny musiałabym czekać, a zielony był od razu, a że to był nasz pierwszy "typ", to doszłam do wniosku, że może najlepszy ... dzieciakom sie podobał Tak sobie myślę, że płytki na podloge, to są takie "grosze" w porównaniu z wszystkimi innymi wydatkami na wykończenie, że nie ma co się szczypać w ... i nawet wymienic za jakis czas można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 30.03.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witanko przedpołudniowe!!! Linki porozsyłałam, jak kto jeszcze chce to wyślę na pw. Lecę teraz na budowę zobaczyć jak się kończą moje łazienki... a wcześniej na Bartycką po baterie umywalkowe do młodych... Ps. wczoraj kupiłam płytki na podłogę do młodych... miały być czarne, a są zielone... hmmm zielony a czarny ... no w sumie może nikt się nie kapnie ... tak wiedziałaś, że to zielony czy okazało się w domu, że to zielony ... Noo, na czarny musiałabym czekać, a zielony był od razu, a że to był nasz pierwszy "typ", to doszłam do wniosku, że może najlepszy ... dzieciakom sie podobał Tak sobie myślę, że płytki na podloge, to są takie "grosze" w porównaniu z wszystkimi innymi wydatkami na wykończenie, że nie ma co się szczypać w ... i nawet wymienic za jakis czas można... wymieniać płytki ... kurde nie wyobrażam sobie kucia tego wszystkiego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.03.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Justyś, to tylko 8 m2 podłogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 30.03.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 helloołłłł ale piękna działka yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy zamień się domek super i zapowiada się bardzo gustownie, na ale czego można było się spodziewać nawet torcik widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 30.03.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Justyś, to tylko 8 m2 podłogi... no może i tak ... ale kupować i zakładać, że będzie się kuło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.03.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 helloołłłł ale piękna działka yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy zamień się domek super i zapowiada się bardzo gustownie, na ale czego można było się spodziewać nawet torcik widziałam Witaj Edyś w moich skromnych progach Teraz widzimy się na spotkaniu Muratora w maju Tylko dlaczego nikt nie wie kiedy ono będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.03.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Justyś, to tylko 8 m2 podłogi... no może i tak ... ale kupować i zakładać, że będzie się kuło Racja - nawet z 8m Ci się zrobi pyłu na cały dom Let's face it: zmienisz to może przy jakimś generalnym remoncie za 15 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts