Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O jejku a nie może być 05.04? O 03:02? Też będzie fajnie... :D

A w sobotę to trzeba tyle załatwiać :roll:

ja też bym wolała w niedzielę bo w sobotę nie mogę przyjechać :cry: :cry: :cry: moja córcia ma urodziny i czeka mnie najazd tabuna nastolatek :-?

Maluszku, to co to znaczy Książniczka :roll: :D :D Brzmi ślicznie. 8)

Podanie Dorci o przesunięcie spotkania na niedzielę prawdopodobnie zostanie pozytywnie rozpatrzone w wyniku pojawiających się podobnych nowych wniosków :wink: :D :D

No i w sobotę to u mnie jeszcze fachowcy się po domku kręcą 8)

Poproszę o propozycje godzinowe... pierwsza Dorci jest zajefajna liczbowo: 05.04. godz. 03.02. :lol: :lol: :lol:

Z miłym popołudniem na chwilę zaglądły my :wink: Witamy wszystkich!

Kurcz, łazienki, garderoby, płytki, baterie, podłogi... Kiedyż to będzie... A u nas poprute, popsute i tylko jakieś rury zewsząd sterczą, grubsiejsze i chudziejsze. Rasia, jest jakaś metoda, np. krzyknąć "transporfancja", "transformancja" albo "domku wykończ mnie" i przeskakuje się te etapy wszystkie etapy i już się tylko dobiera kolory obić sofy? Ha?

pozdro (i znikamy)

Z miłym popołudniem na chwilę zaglądły my :wink: Witamy wszystkich!

Kurcz, łazienki, garderoby, płytki, baterie, podłogi... Kiedyż to będzie... A u nas poprute, popsute i tylko jakieś rury zewsząd sterczą, grubsiejsze i chudziejsze. Rasia, jest jakaś metoda, np. krzyknąć "transporfancja", "transformancja" albo "domku wykończ mnie" i przeskakuje się te etapy wszystkie etapy i już się tylko dobiera kolory obić sofy? Ha?

pozdro (i znikamy)

:D

Jest - kupić sobie paczkę gum do żucia i włożyć do buzi wszystkie naraz... :wink:

Rasia, Ty się coś imprezujesz ostatnio :roll:

a kostka to już nie boli?? :wink:

Jak takie trzy śliczne Panie Doktorki z takim jednym amaterialnym Doktorkiem zaaplikowały mi lekiarswo 8), to jak ma mnie kostka w dołku poleć, no jak??? :wink: 8) 8) 8)