dobroszka 31.03.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Dzięki moja miła terrorystko , ale nie tym razem .Zostawię Wam okup w postaci karpatki - wrzucę do raski w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Dzięki moja miła terrorystko , ale nie tym razem .Zostawię Wam okup w postaci karpatki - wrzucę do raski w sobotę EEEEEE to może na odbiór tej karpatki się wpiszę wcześniej ... Tylko ja ląduję ze Szczecina jakoś kole 17 .... To może wieczorkiem byś tę karpatkę przywiozła... Albo może lepiej nie wpadnę, bo na imprezę nic nie zostanie ... I nie myśl sobie, że karpatką się wykpisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.03.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Dzięki moja miła terrorystko , ale nie tym razem .Zostawię Wam okup w postaci karpatki - wrzucę do raski w sobotę A rasia się wkupi w karpatkę Dandysowymi rydzami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 31.03.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Z miłym popołudniem na chwilę zaglądły my Witamy wszystkich! Kurcz, łazienki, garderoby, płytki, baterie, podłogi... Kiedyż to będzie... A u nas poprute, popsute i tylko jakieś rury zewsząd sterczą, grubsiejsze i chudziejsze. Rasia, jest jakaś metoda, np. krzyknąć "transporfancja", "transformancja" albo "domku wykończ mnie" i przeskakuje się te etapy wszystkie etapy i już się tylko dobiera kolory obić sofy? Ha? pozdro (i znikamy) Jest - kupić sobie paczkę gum do żucia i włożyć do buzi wszystkie naraz... A potem zalepi cię taki balon-monster I wybieramy obicia sofy... Kupuję W weekend spróbujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 31.03.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Dzięki moja miła terrorystko , ale nie tym razem .Zostawię Wam okup w postaci karpatki - wrzucę do raski w sobotę EEEEEE to może na odbiór tej karpatki się wpiszę wcześniej ... Tylko ja ląduję ze Szczecina jakoś kole 17 .... To może wieczorkiem byś tę karpatkę przywiozła... Albo może lepiej nie wpadnę, bo na imprezę nic nie zostanie ... I nie myśl sobie, że karpatką się wykpisz :) Mogę wieczorem dowieźć , no problemo.... Karpatka nie starczy mówisz.....a jakbym w Ciebie jeszcze truflem rzuciła...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Ty mnie nawet nie wspominaj :) Dosia, masz gości - serio to daj spokój Dziewczyno - masz co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 31.03.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Gupia , goście sa w niedzielę , to dla nich deser zrobie w niedzielę. A trufle ukręcić to pół godziny - mogę wam w sobote machnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Jesteś niemożliwa To może wstępnie na 20.00 RASIAAAAAAAAAAAAAAAAAA jakieś popozycje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 31.03.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Mnie pasi. Raśka - 20ta może byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Zdążę się wykąpać i coś zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 31.03.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 ze wskazaniem na coś zjeść na budowę możesz przybyć "na brudasa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 A fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 31.03.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 se pogadhujom ..dziefcynki...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.04.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 PRIMA APRILLIS tak dla przypomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.04.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Mnie pasi. Raśka - 20ta może byc? Niestety wyjeżdżam na całą sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 01.04.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.04.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Wpadam na chwile i zostawiam http://i608.photobucket.com/albums/tt168/Eleonora_Kruelki/truskawki.jpg pogubiłam się z tymi spotkaniami ... adres też poproszę na priv ... ale nie wiem czy dam radę w niedzielę ... sobota wieczorem może i ja pomogę nieść karpatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 01.04.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Hej Rasiu Ja tez zapowiadałam się na sobotę, a teraz chętnie na niedziele jeśli można. Czy mogę na priv. adres dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.04.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Kruelciu, Truskawkowa Panienko! Przecież byłaś już u mnie! Ale już posyłam! Magnolciu, Tobie również! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.04.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Kruelciu, Truskawkowa Panienko! Przecież byłaś już u mnie! Ale już posyłam! Magnolciu, Tobie również! rasiu ale mnie Dobroszka przywiozła więc nie patrzyłam na droge tylko gadałam ... to kiedy to spotkanie bo sie pogubiłam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts