rasia 01.04.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 05.04. godz. 03.02. p.m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.04.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 05.04. godz. 03.02. p.m. czarno to widzę ... do której będziecie siedzieć? ... w razie jak nie dojade życzę miłej zabawy i macanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.04.2009 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 05.04. godz. 03.02. p.m. czarno to widzę ... do której będziecie siedzieć? ... w razie jak nie dojade życzę miłej zabawy i macanka No ciooo? Za późno, czy za wcześnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.04.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 05.04. godz. 03.02. p.m. czarno to widzę ... do której będziecie siedzieć? ... w razie jak nie dojade życzę miłej zabawy i macanka No ciooo? Za późno, czy za wcześnie??? w środku dnia ... ja jestem nocny marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.04.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Doberek wpadłam powiedzieć.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.04.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 05.04. godz. 03.02. p.m. czarno to widzę ... do której będziecie siedzieć? ... w razie jak nie dojade życzę miłej zabawy i macanka No ciooo? Za późno, czy za wcześnie??? w środku dnia ... ja jestem nocny marek Można zmienić na 05.04. godz. 04.05. pm już lepiej??? To tylko 3 godzinki do fantastycznego ogniska!!! i mamy już noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.04.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Doberek wpadłam powiedzieć.............. Cześć Pasikoniku po stronkach skaczący! Będziesz w niedzielę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.04.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Doberek wpadłam powiedzieć.............. Cześć Pasikoniku po stronkach skaczący! Będziesz w niedzielę??? pewnie przyskoczę jakem pasikonik ale chyba z całą familią mojom jeśli oczywiście można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.04.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Doberek wpadłam powiedzieć.............. Cześć Pasikoniku po stronkach skaczący! Będziesz w niedzielę??? pewnie przyskoczę jakem pasikonik ale chyba z całą familią mojom jeśli oczywiście można No jasne! Tylko pamiętaj, że puki to budowa póty tam brudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.04.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 sobota wieczorem może i ja pomogę nieść karpatkę mam Cię zgarnąć? jak tak dalej pójdzie to będe musiała dwie karpatki wydziergac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.04.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 dzień dobry, ale Wam dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.04.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 dzień dobry, ale Wam dobrze eeee , jakie dobrze - , ja tylko słodkości dostarczam bo na spotkanie nie dotrę A nie będę tu pokazywac palcem , kto ostatnio na spotkaniach w krk szalał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.04.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 dzień doberek i lecę z dziewczynami na spacer, bo szkoda siedzieć w domku. Będę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.04.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 sobota wieczorem może i ja pomogę nieść karpatkę mam Cię zgarnąć? jak tak dalej pójdzie to będe musiała dwie karpatki wydziergac... To może tym razem ja Ciebie zabiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.04.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 sobota wieczorem może i ja pomogę nieść karpatkę mam Cię zgarnąć? jak tak dalej pójdzie to będe musiała dwie karpatki wydziergac... To może tym razem ja Ciebie zabiorę eeee , ja lubię brumować , to o której sie uamwiamy - o wpól do przy pętli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.04.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 dzień dobry, ale Wam dobrze eeee , jakie dobrze - , ja tylko słodkości dostarczam bo na spotkanie nie dotrę A nie będę tu pokazywac palcem , kto ostatnio na spotkaniach w krk szalał ja tylko niestety na ostatnim byłam i na 2 godzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.04.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 dzień dobry, ale Wam dobrze eeee , jakie dobrze - , ja tylko słodkości dostarczam bo na spotkanie nie dotrę A nie będę tu pokazywac palcem , kto ostatnio na spotkaniach w krk szalał ja tylko niestety na ostatnim byłam i na 2 godzinki nie płaczkować prosze - ważne,że byłaś Lepsze to , niż w ogóle nie być. A spotkań jeszcze będzie na pewno mrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.04.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 sobota wieczorem może i ja pomogę nieść karpatkę mam Cię zgarnąć? jak tak dalej pójdzie to będe musiała dwie karpatki wydziergac... To może tym razem ja Ciebie zabiorę eeee , ja lubię brumować , to o której sie uamwiamy - o wpól do przy pętli? a przy której pętli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.04.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Doberek wpadłam powiedzieć.............. Cześć Pasikoniku po stronkach skaczący! Będziesz w niedzielę??? pewnie przyskoczę jakem pasikonik ale chyba z całą familią mojom jeśli oczywiście można No jasne! Tylko pamiętaj, że puki to budowa póty tam brudno... no problemo, Zu jeszcze naręczna a Kacper sobie poradzi, tylko z małżem mogą być pewne problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.04.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 sobota wieczorem może i ja pomogę nieść karpatkę mam Cię zgarnąć? jak tak dalej pójdzie to będe musiała dwie karpatki wydziergac... To może tym razem ja Ciebie zabiorę eeee , ja lubię brumować , to o której sie uamwiamy - o wpól do przy pętli? a przy której pętli? Hmmm , przy Twojej....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts