Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

sobota wieczorem ;) może i ja pomogę nieść karpatkę ;)

mam Cię zgarnąć?

jak tak dalej pójdzie to będe musiała dwie karpatki wydziergac... :wink: :lol:

To może tym razem ja Ciebie zabiorę :)

eeee , ja lubię brumować , to o której sie uamwiamy - o wpól do przy pętli?

a przy której pętli? ;)

Kruelcia, a Ty i w sobotę i w niedzielę wpadasz... SUPER!!! :lol: :lol: :lol:

rasia boski masz kominek!!!! :D :D strasznie mi się podoba

a domek stoi prawie w lesie bo na zdjeciach widze dużo drzew ,super 8)

Witaj Jessi! :D

Dziękuję w imieniu kominka. :oops: 8) :D

A w lesie, prawie w puszczy... 8) , bo po drugiej strony mojej piaszczystej uliczki stoi znak PARK Narodowy... 8) :D :D :D

Rasieńko za bardzo bym Cie zmęczyła ;) ... w sobotę pomogę siostrze ciasto tachać aby sie nie zmęczyła ;) ... sałatkę mam również przywieźć? i sok do picia? Czy tylko wpadamy, macamy i wracamy?

Nooooo nieeeee! Imprezujemy do niedzieli aż następne goście zjadą!!! 8) :wink: :D :D :lol:

Rasieńko za bardzo bym Cie zmęczyła ;) ... w sobotę pomogę siostrze ciasto tachać aby sie nie zmęczyła ;) ... sałatkę mam również przywieźć? i sok do picia? Czy tylko wpadamy, macamy i wracamy?

Nooooo nieeeee! Imprezujemy do niedzieli aż następne goście zjadą!!! 8) :wink: :D :D :lol:

znaczy się my do 03.02 ;) a reszta od 03.02 ;) ... nastąpi zmiana ... grup ;) :lol:

To kiedy w końcu się spotykamy w sobotę czy w niedzielę? I o której?

Maluszku, to co to znaczy Książniczka :roll: :D :D Brzmi ślicznie. 8)

Dziękuję :D

Książniczka to od książki :D bo kiedyś tam założyłam ksiązkowy wewontek no i uwielbiam czytać :D Nazwę wymyśliła Ziaba :D - geneza powstania w Kawiarni Klubowej.

Rasia Ty jesteś boska Babka wiesz?

masz rację, przemówiły mi Twoje argumenty do wyobrażni i póki co schowałam kozik :) ale wciąz go mam w kieszeni :x

Pasie dawaj z rodzinką... a moich członków (rodziny :p) tyż przywiozę :p

ee, khem, hmmm... się wstydzęc, zapytam... bo panie tak otwarcie, bez krępacji i zahamowań... I rodziny się pojawiają w kontekście...

...eee, a może nie?...

a może... hmm... gdyby tak zupełnie przypadkiem tak obok (tylko gdzie to obok?), przejeżdżając, na chwilę, ewentualnie, w drodze wyjątku, hmmm, panie się tak dobrze znają... no ale przecież kiedyś ten pierwszy raz... :oops: :oops: :oops:

Jak pogonicie psami to trudno :wink: Ale pani barrankowa też ma słodki talent w rękach, tak rzucę od niechcenia :p

ee, khem, hmmm... się wstydzęc, zapytam... bo panie tak otwarcie, bez krępacji i zahamowań... I rodziny się pojawiają w kontekście...

...eee, a może nie?...

a może... hmm... gdyby tak zupełnie przypadkiem tak obok (tylko gdzie to obok?), przejeżdżając, na chwilę, ewentualnie, w drodze wyjątku, hmmm, panie się tak dobrze znają... no ale przecież kiedyś ten pierwszy raz... :oops: :oops: :oops:

Jak pogonicie psami to trudno :wink: Ale pani barrankowa też ma słodki talent w rękach, tak rzucę od niechcenia :p

No niby dorosły barrranek, a żoną się zasłania :roll: :D . Jak znam Rasie to Was przygarnie razem z szóstką dzieci i pięciorgiem psów ;)

:roll: :roll: no kurcze dorosłe a jak sie kryguje... 8) spooko to dobre loodzie som..

Wiesz duchu, to taka poza, podobno to działa na dzieffczęta :D :D :D

:lol: :lol: :lol: ale tu dzieffczęta dawno zamieniły się w budowlane baby ;) :lol: :lol: :lol: ... więc konkretnie i do dzieła ;)

hmmmm budofflane baby siem zathinkowołyk.. :lol: :lol: :lol:

No niby dorosły barrranek, a żoną się zasłania :roll: :D . Jak znam Rasie to Was przygarnie razem z szóstką dzieci i pięciorgiem psów ;)

Nie zasłania, nie zasłania, po prostu żona większy ma talent w rękach akurat w tem przypadku, choć mi się czasem też cuś udawa myszu. Czysty marketing A do szóstki do byśmy musieli dopożyczyć, a do psów jeszcze bardziej :D :D

...eee, a może nie?...

Dawaj Barranku i Panią Barrankową i wszystkie Przyległości Barrankowe i piesę Barrankową też!!! To, parafrazując Nitu - mojego piesa też wezmę... 8) :D :D :D

Rasia - do której bedziecie gości przyjmować ????? bo ja dojadę (może) ale później :roll:

Zuza, jak znam życie, większość moich cudnych gości, to na ognichu się skończy i kiełbaskach późną nocą... przyjeżdżaj, a na wszelki wypadek wcześniej do mnie dryndnij... :wink: