barranki2 01.04.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 ee, khem, hmmm... się wstydzęc, zapytam... bo panie tak otwarcie, bez krępacji i zahamowań... I rodziny się pojawiają w kontekście... ...eee, a może nie?... a może... hmm... gdyby tak zupełnie przypadkiem tak obok (tylko gdzie to obok?), przejeżdżając, na chwilę, ewentualnie, w drodze wyjątku, hmmm, panie się tak dobrze znają... no ale przecież kiedyś ten pierwszy raz... Jak pogonicie psami to trudno Ale pani barrankowa też ma słodki talent w rękach, tak rzucę od niechcenia Dawaj Barranku i Panią Barrankową i wszystkie Przyległości Barrankowe i piesę Barrankową też!!! To, parafrazując Nitu - mojego piesa też wezmę... yuhuuu! Jeno kiedy? Sobotą? Niedzielą? To tesz i adresę poprosimy i weźmiemy co nam się wydaje że trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.04.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Rasia - do której bedziecie gości przyjmować ????? bo ja dojadę (może) ale później Zuza, jak znam życie, większość moich cudnych gości, to na ognichu się skończy i kiełbaskach późną nocą... przyjeżdżaj, a na wszelki wypadek wcześniej do mnie dryndnij... dzięki tofana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.04.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 ee, khem, hmmm... się wstydzęc, zapytam... bo panie tak otwarcie, bez krępacji i zahamowań... I rodziny się pojawiają w kontekście... ...eee, a może nie?... a może... hmm... gdyby tak zupełnie przypadkiem tak obok (tylko gdzie to obok?), przejeżdżając, na chwilę, ewentualnie, w drodze wyjątku, hmmm, panie się tak dobrze znają... no ale przecież kiedyś ten pierwszy raz... Jak pogonicie psami to trudno Ale pani barrankowa też ma słodki talent w rękach, tak rzucę od niechcenia Dawaj Barranku i Panią Barrankową i wszystkie Przyległości Barrankowe i piesę Barrankową też!!! To, parafrazując Nitu - mojego piesa też wezmę... yuhuuu! Jeno kiedy? Sobotą? Niedzielą? To tesz i adresę poprosimy i weźmiemy co nam się wydaje że trzeba... Nie trzeba. Jedziesz na azymut az zobaczysz piramide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.04.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ale to poważna, hm, miejsowość jest. A piramida w lesie. U nas na wsi to dwie ulice asfaltowe na krzyż, kilka piaskowatych a na skrzyżowaniu kamień, gdzie na pamiątkę że partyzanci zrobili coś niemcom albo odwrotnie. I cała wiocha. I jeszcze klub fitness Pistacja. Nówka sztuka. Ciekawe klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.04.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ale to poważna, hm, miejsowość jest. A piramida w lesie. U nas na wsi to dwie ulice asfaltowe na krzyż, kilka piaskowatych a na skrzyżowaniu kamień, gdzie na pamiątkę że partyzanci zrobili coś niemcom albo odwrotnie. I cała wiocha. I jeszcze klub fitness Pistacja. Nówka sztuka. Ciekawe klimaty No cóz, powazna miejscowosc, o romantycznej nazwie i apetycznej ulicy, a wszystkie drogi prowadza do jednego domu i tam wlasnie sie kieruj... nosem. Ino na dziki trza uważac. A w zasadzie to jak baranki wychodzą w starciu z dzikami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.04.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ale to poważna, hm, miejsowość jest. A piramida w lesie. U nas na wsi to dwie ulice asfaltowe na krzyż, kilka piaskowatych a na skrzyżowaniu kamień, gdzie na pamiątkę że partyzanci zrobili coś niemcom albo odwrotnie. I cała wiocha. I jeszcze klub fitness Pistacja. Nówka sztuka. Ciekawe klimaty No cóz, powazna miejscowosc, o romantycznej nazwie i apetycznej ulicy, a wszystkie drogi prowadza do jednego domu i tam wlasnie sie kieruj... nosem. Ino na dziki trza uważac. A w zasadzie to jak baranki wychodzą w starciu z dzikami? i szukaj duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo samochodów na ulicy i łuny radości która się rozprowadzi na całą okolicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.04.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 A w zasadzie to jak baranki wychodzą w starciu z dzikami? Wychodzi pasztet z dzika A kto ma pasztet, ten ma władzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.04.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Myszka , a Ty dojedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.04.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Rasia - do której bedziecie gości przyjmować ????? bo ja dojadę (może) ale później Zuza, jak znam życie, większość moich cudnych gości, to na ognichu się skończy i kiełbaskach późną nocą... przyjeżdżaj, a na wszelki wypadek wcześniej do mnie dryndnij... rasia mam nadzieje że posiedzicie chwilkę dłużej ... to może i mi uda się doczłapać w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.04.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Rasia - do której bedziecie gości przyjmować ????? bo ja dojadę (może) ale później Zuza, jak znam życie, większość moich cudnych gości, to na ognichu się skończy i kiełbaskach późną nocą... przyjeżdżaj, a na wszelki wypadek wcześniej do mnie dryndnij... rasia mam nadzieje że posiedzicie chwilkę dłużej ... to może i mi uda się doczłapać w niedzielę Oczywiście, że bezwzględnie i kropka! Musi uda się na bank Ty być /bez kominiarki / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.04.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 ale ja jeszcze ciasto w sobotę przywiozę ... tzn pomogę nieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.04.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 ale ja jeszcze ciasto w sobotę przywiozę ... tzn pomogę nieść OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.04.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 bry wiecór..":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.04.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 bry wiecór..":) Hejka Duszysko! Jedziesz do Wawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 01.04.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 05.04. godz. 03.02. p.m. czarno to widzę ... do której będziecie siedzieć? ... w razie jak nie dojade życzę miłej zabawy i macanka No ciooo? Za późno, czy za wcześnie??? w środku dnia ... ja jestem nocny marek Huk tam, że późno, ale co z tańcem z gwiazdami ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.04.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ogłaszam wszem i wobec, że nie będę wysyłać imiennych zaproszeń do wszystkich Bab Budujących i nie tylko... Kto ma ochotę na niedzielne ognisko, to palec pod budkę Niedziela 05.04. od 16.00 do nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Rozumiem, że kiełbacha mile widziana ? I pieczywko i musztarda i inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.04.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Rozumiem, że kiełbacha mile widziana ? I pieczywko i musztarda i inne... Wszystko na co nasze brzuszki pozwalają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.04.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 a mnie nie bedzie ( jak ja kurna trano wstane ło tyj cfortyj nie fiem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.04.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 a mnie nie bedzie ( jak ja kurna trano wstane ło tyj cfortyj nie fiem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts