mcmagda 01.04.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 niestety brzuch to mnie nie ogranicza .. spodnie ewentulanie i koszt wymiany garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Rozumiem, że kiełbacha mile widziana ? I pieczywko i musztarda i inne... Wszystko na co nasze brzuszki pozwalają... NIe ma nic zdrowszego niż kiełbaska z ogniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.04.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Myszka , a Ty dojedziesz? a przepraszam w ktory dzien? Sobotę czy niedziele? A moze by tak zamowic prywatną audiencje w poniedzialek? Jak triduum to triduum. Z Barankiem to ja juz sie nie bardzo chce spotykac, lepiej, bo jak z dzika pasztet to co z myszy wyjdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.04.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Z myszy to kiełbasa na ognisko może być dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 A ja słyszłam o futrze z mysichcipek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.04.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 to zjemy kiełbaskę a z futerka zrobimy kubraczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.04.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 A ja słyszłam o futrze z mysichcipek :) o boszzzz, czego to ludzie nie wymyslą dla wlasnej przyjemnosci. Nefcia są juz zdjecia jesli ciagle chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.04.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 A ja słyszłam o futrze z mysichcipek :) tysz slyszołyk..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 A ja słyszłam o futrze z mysichcipek :) o boszzzz, czego to ludzie nie wymyslą dla wlasnej przyjemnosci. Nefcia są juz zdjecia jesli ciagle chcesz Już obejrzałam i chcę jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.04.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dziewczynki , chyba skończy się tylko na karpatce . Dopadł mnie jakiś ból paskudny z lewej strony brzucha i nie wiem co to jest Jak do jutra nie przejdzie to lecę do lekarza.A w sobotę tylko karpatkę wam dowiozę , bo stanie przy ukręcaniubtrufli mnie wykończy . No i tradycyjnie Drogocenne Jajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.04.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 dzień dobry karpatkę uwielbiam Dobroszko z lewą stroną brzuszka to trzeba uważać tam trzusta może się odzywać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.04.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 no wiem wiem niestety tak czy siak na pewno nie wyrostek bo ten już mam wycięty , a poza tym on po prawej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.04.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 To, parafrazując Nitu - mojego piesa też wezmę... No nareszcie poznam Filipa :D Co przywieźć na spoktanko Dobrosiu - uważaj na siebie, dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.04.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Doberek ognicho suuuper sto lat kiełbasek z ogniska nie jadłam aby tylko nie padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 02.04.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 z pewna taka niesmialoscia, bo sie nietutejsza czuje, chcialam powiedzec,ze szczerze gratuluje pieknej dzialki, niebanalnej bryly i tego co juz za Wami. Bardzo jestem na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.04.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 To, parafrazując Nitu - mojego piesa też wezmę... No nareszcie poznam Filipa :D Co przywieźć na spoktanko Dobrosiu - uważaj na siebie, dobrze Taaaaaaaaaa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.04.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 A ja słyszłam o futrze z mysichcipek :) ja też - a widziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.04.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 aby tylko nie padało Dzieńbry dzień według najbardziej sprzyjającej pogody z onetu ma być jakoś 15 stopni albo nawet więcej. I chyba bessdeszcza najs dej wsiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.04.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Doberek ognicho suuuper sto lat kiełbasek z ogniska nie jadłam aby tylko nie padało ja też - nie kracz z tym deszczem coś się wymysli na poczekaniu jak zacznie padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.04.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Myszka , a Ty dojedziesz? a przepraszam w ktory dzien? Sobotę czy niedziele? A moze by tak zamowic prywatną audiencje w poniedzialek? Jak triduum to triduum. Z Barankiem to ja juz sie nie bardzo chce spotykac, lepiej, bo jak z dzika pasztet to co z myszy wyjdzie? ????? myszo, się taki ciąg skojarzeń zbudował - prowadzący do hasła, które powtarza dziewczyna która szkoliła naszą Fridę. I ani dzików, ani myszy, ani niczego żywego nie krzywdzę, będąc wielkiej łagodności stworzeniem, które czasem się tylko odtryknie NIech pokój zapanuje w stadzie Hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts