Maluszek 02.04.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Doberek ognicho suuuper sto lat kiełbasek z ogniska nie jadłam aby tylko nie padało ja też - nie kracz z tym deszczem coś się wymysli na poczekaniu jak zacznie padać w kominku możemy te kiełbaski opiekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.04.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 dzień doberek to my też jakieś żarełko ze sobą przywieziemy i się meldniemy w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.04.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Doberek ognicho suuuper sto lat kiełbasek z ogniska nie jadłam aby tylko nie padało ja też - nie kracz z tym deszczem coś się wymysli na poczekaniu jak zacznie padać w kominku możemy te kiełbaski opiekać no kurna - masz rację !!! tylko co na to gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.04.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Doberek ognicho suuuper sto lat kiełbasek z ogniska nie jadłam aby tylko nie padało ja też - nie kracz z tym deszczem coś się wymysli na poczekaniu jak zacznie padać w kominku możemy te kiełbaski opiekać no kurna - masz rację !!! tylko co na to gospodyni chyba lepiej nie pytać bo by nas pogoniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.04.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Doberek ognicho suuuper sto lat kiełbasek z ogniska nie jadłam aby tylko nie padało ja też - nie kracz z tym deszczem coś się wymysli na poczekaniu jak zacznie padać w kominku możemy te kiełbaski opiekać no kurna - masz rację !!! tylko co na to gospodyni chyba lepiej nie pytać bo by nas pogoniła oj pogoniła - pogoniła nie będziemy jej drażnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.04.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 eee , ja myslę , że raśka skorzysta z tego , że jest gospodynią i pierwsza wyalczy najlepsze miejsce przy domowym kiełbasoopiekaczu Oksymoron witaj - kiedy startujesz ze swoim pięknym domem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.04.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 dzień dobry dobrze, że Gospodyni ten kominek to duży ma to chętnych na tury obleci i z głowy my tez coś przytachamy może sałatkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.04.2009 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 z pewna taka niesmialoscia, bo sie nietutejsza czuje, chcialam powiedzec,ze szczerze gratuluje pieknej dzialki, niebanalnej bryly i tego co juz za Wami. Bardzo jestem na tak A jaka nietutejsza?! Tu wszystkie Baby Budowlane swoje som i basta! Oksymoron wpadaj na kiełbaskę! Witam się uprzejmie i pędzę na budowę, bo mam dziś dzień pod znakiem drewna: podłogi i brykietu do kominka... /właśnie zima się skończyła! / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.04.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Aaaa i no i będzie na czym te kiełbaski pichcić w kominku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.04.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Witam się uprzejmie i pędzę na budowę, bo mam dziś dzień pod znakiem drewna: podłogi i brykietu do kominka... /właśnie zima się skończyła! / AUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. A myśmy na budowie już od niedzieli nie byli i nawet nie wiem, czy nam hydraulicy nie rozpełźli się po polach. Zasadniczo sprawiali wrażenie nie potrzebujących do pracy zdziwionego inwestora-ignoranta, ale tyle tych rurek tam porozkładali, że może się sami pogubili? Sprawdzimy, ale nie dziś. A zimie mówimy papa i machamy łapką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.04.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Aaaa i no i będzie na czym te kiełbaski pichcić w kominku! A ty juz wstałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.04.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 A w sobotę tylko karpatkę wam dowiozę , bo stanie przy ukręcaniubtrufli mnie wykończy . No i tradycyjnie Drogocenne Jajo To Drogocenne Jajo może sie zagnieździć w bruumie jak tak dalej pójdzie Sister dbaj o siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.04.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Faaajnie by było jakby sie zagnieździło Tylko strach się bac co się z takiego jaja wykluje...W sumie Święta za pasem , może Ci na skorupce jakis wzorek pisankowy machnąć...? A co do dbania to jutro wieczorkiem lecę do lekarza.Daję sobie jeszcze chwilę na to,żeby samo przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.04.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Faaajnie by było jakby sie zagnieździło Tylko strach się bac co się z takiego jaja wykluje...W sumie Święta za pasem , może Ci na skorupce jakis wzorek pisankowy machnąć...? A co do dbania to jutro wieczorkiem lecę do lekarza.Daję sobie jeszcze chwilę na to,żeby samo przeszło Matyńko moja, nawet nie wypowiadam, czekam na bezdechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.04.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 A zapomnialam zapytac:jaka firma robi te drewniane zewnętrzne żaluzje przesuwne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.04.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 To na którą w niedzielę? I jakąś może listę zrobić co kto przynosi bo się jeszcze zdubluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Się zdubluje - będzie na nasteny raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.04.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 A zapomnialam zapytac: jaka firma robi te drewniane zewnętrzne żaluzje przesuwne? Mysia, to fotka z sąsiedztwa... podobno zrobione na zamówienie u ślusarza ramki i osobno deseczki... ... ja też będę robiła sama na wymiar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.04.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 To na którą w niedzielę? I jakąś może listę zrobić co kto przynosi bo się jeszcze zdubluje Dorciu, od 16.00 Jeśli każdy przyniesie tyle ile zdoła zjeść i wypić samodzielnie, to nic się nie zmarnuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.04.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dobry Wieczór tylko tyle mam silę powiedzieć, bo spać mi się chce przeokrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts