DorciaIQ 02.04.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 To na którą w niedzielę? I jakąś może listę zrobić co kto przynosi bo się jeszcze zdubluje Dorciu, od 16.00 Jeśli każdy przyniesie tyle ile zdoła zjeść i wypić samodzielnie, to nic się nie zmarnuje... No nieee to ja mam tylko swoje wpier.alać? To super, może zdążę przedtem jeszcze zgwałcić małża coby choinkę zasadzić co na balkonie czeka bidulka od świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dorcia- zamienimy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.04.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 To na którą w niedzielę? I jakąś może listę zrobić co kto przynosi bo się jeszcze zdubluje Dorciu, od 16.00 Jeśli każdy przyniesie tyle ile zdoła zjeść i wypić samodzielnie, to nic się nie zmarnuje... No nieee to ja mam tylko swoje wpier.alać? To super, może zdążę przedtem jeszcze zgwałcić małża coby choinkę zasadzić co na balkonie czeka bidulka od świąt Nie powiedziałam To co zdoła tylko Tyle ile zdoła i nastąpi zmiana i szpak bociana... A choinkę koniecznie, jeśli jeszcze dycha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.04.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 A jak nie pozjadamy tego co przyniesiemy to Rasia sklep otworzy i padliną bedzie handlować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.04.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 A jak nie pozjadamy tego co przyniesiemy to Rasia sklep otworzy i padliną bedzie handlować Pasie, Ty mi nic nie mów o padlinie, bo Filip dzisiaj przytaszczył jakąsik raciczkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.04.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 A jak nie pozjadamy tego co przyniesiemy to Rasia sklep otworzy i padliną bedzie handlować Pasie, Ty mi nic nie mów o padlinie, bo Filip dzisiaj przytaszczył jakąsik raciczkę... Pokaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.04.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 A jak nie pozjadamy tego co przyniesiemy to Rasia sklep otworzy i padliną bedzie handlować Pasie, Ty mi nic nie mów o padlinie, bo Filip dzisiaj przytaszczył jakąsik raciczkę... Pokaz. Nie pokażę, bo Duszysko zakopało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.04.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 A jak nie pozjadamy tego co przyniesiemy to Rasia sklep otworzy i padliną bedzie handlować Pasie, Ty mi nic nie mów o padlinie, bo Filip dzisiaj przytaszczył jakąsik raciczkę... Pokaz. Nie pokażę, bo Duszysko zakopało. Filipa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.04.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Cześć Rasieńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.04.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Rasia - śpiochu wstwaj, szkoda dnia, słońce już wysoko - prawie WEEKEND Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.04.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 ........... tez jestem, tez się witam... buziaki zostawiam.... a i pozdrów Duchatego jak Go tam jeszcze masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.04.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Cześć Ranne Ptaszki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.04.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Rany, ale tu ruch o świcie Witam, witam i lecę po styropian, bo hydrauliki krzyczą Rasia, ale Gustaw tylko przytaszczył, czy też konsumował tę raciczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.04.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Cześć Ranne Ptaszki! ooooooooooooooooooooo wstałaś pikny dzionek !!!!!! a ja znowu cały dzień w aucie spędzę a wy na budowach, w nowych domach - zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.04.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 i jeszcze podzielę się moją osobistą wiosną http://images50.fotosik.pl/97/561c43189bbf072amed.jpg http://images42.fotosik.pl/93/cab4895fd25cbb78med.jpg wiosna, wiosna.... nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.04.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 No i pupa - małż mnie wrobił i przeniósł rodzinny obiad w czasie i przestrzeni w sposób wielce niekorzystny Zabicie go przez telefon nic nie pomogło... See ya next time Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.04.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Cześć Ranne Ptaszki! ooooooooooooooooooooo wstałaś pikny dzionek !!!!!! a ja znowu cały dzień w aucie spędzę a wy na budowach, w nowych domach - zazdraszczam Zuz@nka, pocieszam - co prawda na chwlę pędzę a budowę, a potem mam 100 kilosów za kierownicą, a potem kilka godzin za biurkiem. To już można tworzyć koalicję tych, których piątek nie rozpieszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.04.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 witam się wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.04.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Barranku, taki wysiłek bez konsumpcji??? Zuza, ale warto, warto... Nituś, pięknie dziękuję! Wiem, że to Twoje takie piękne, przez to są jeszcze piękniejsze! Duszysko też już wstało! Pozdrawiam. Moniś, zdrajco! Czytałam, że masz już pięcioklapka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.04.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Cześć Lidszu! Serio, serio jesteś bliźniak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts