Kruela 03.04.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 A jak nie pozjadamy tego co przyniesiemy to Rasia sklep otworzy i padliną bedzie handlować Pasie, Ty mi nic nie mów o padlinie, bo Filip dzisiaj przytaszczył jakąsik raciczkę... Pokaz. Nie pokażę, bo Duszysko zakopało. Filipa? uwielbiam te wasze nocne rozmowy ... od rana mam przez nie dobry humor ... Cześć dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.04.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Doberek obu płciom Rasia to Filip się spisał, w czasach głębokiego kryzysu może Was w pożywienie zaopatrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 03.04.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 fajny ten dąb i prysznicowa wnęka też (kombinuje taką u siebie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.04.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Dab cudo, onie lazienki zapowiadaja sie super , umywalka jakbym swoja widziala Fajny pomysl z ta rama, ze tez sama na to nie wpadlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.04.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 właśnie zajrzałam do dziennika a tam cuda nie mogę się doczekać aż to na żywo pomacam a te dechy po prostu brak mi słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.04.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 rasia Deski cudowne!!! no i ekipa profesjonalna zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.04.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Kurka rurka nic nie widzę - obejrzę sobie w domu - za to widzę że się przydał mój spis roślinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.04.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 cudna prezentacja, za.jebiste dechy. Co tu wiecej mowic. Zrobil Ci Duszek fazowanie? Cos wspanialego A te plytki u dzieciaków to nie są az tak oczo.ebne jak mi sie wydawalo ze bedą. Powiedzialabym, ze przy moich wyobrazeniach o nich wygladają na całkiem stonowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.04.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 rasia Deski cudowne!!! no i ekipa profesjonalna zazdroszczę A Ty nie zazdrość, tylko sama zapomnij o panelach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.04.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 rasia Deski cudowne!!! no i ekipa profesjonalna zazdroszczę A Ty nie zazdrość, tylko sama zapomnij o panelach! panele dawno poszły w niepamięć ... nie jesteś uważna Dorcia teraz czekam na jakąś rozsądną propozycję od Duszka i będziemy działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.04.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Dorcia a Ty co dajesz na podłogówkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.04.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Sliczne deski. A jak poszedl test? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.04.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Rasiu no ja pitole dolna łazienka będzie bosska. Kiedy ja mogę do ciebie przyjechać i live ją oblookać??? A co do pięcioklapka to ja nie wiem czy się przyjmie. Urwałam 3 gałązki od mojej cioteczki i wsadziłamw ziemię - zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.04.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 A gdyby tak zaśpiewać: "Ładne deski masz, komu je dasz?"... Ja już tu widzę kolejkę chętnych Bo, kurcze, fajoskie i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.04.2009 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Rasiu no ja pitole dolna łazienka będzie bosska. Kiedy ja mogę do ciebie przyjechać i live ją oblookać??? A co do pięcioklapka to ja nie wiem czy się przyjmie. Urwałam 3 gałązki od mojej cioteczki i wsadziłamw ziemię - zobaczymy. Moniś, a w niedzielę nie możesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.04.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Rasiu zobaczę co mój mężuś będzie robił a jak nie to może jakoś w tygodniu będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.04.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Cześć Lidszu! Serio, serio jesteś bliźniak? serio, serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.04.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Cześć Lidszu! Serio, serio jesteś bliźniak? serio, serio ale ze serio serio serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Zaraz się zbieram Rasia, już za moment Musze opanować moje dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.04.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Zaraz się zbieram rasia, już za moment Musze opanować moje dzieci to znaczy, ze jeszcze tylko sekunda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts