efilo 28.12.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 tup tup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.12.2008 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Edyś to tegalit braasa. Biorąc pod uwagę to że zaczęłam studniami w październiku 2007, a jestem już w czerwcu 2008 , to luzik... dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.12.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Rasia, a czy TY już mieszkasz? Nie wiem ,czy ta wiadomość mi gdzieś umknęła. Bo chciałam się zapytać, jak sobie chwalisz Ytong. Ja też mam ten materiał i w tej chwili, kiedy jest włączone ogrzewanie, na min., mam super ciepło. A latem było wręcz chłodno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Wkleja się szybciej niż buduje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 28.12.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 no i jest strop całość w miarę podobna do renderka... ale widać ledwo dwie ściany chyba ciekawie będzie ze schodami sądząc z planu. Na rysunku północ to góra rysunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.12.2008 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Edyś ja jestem daleko w tyle za Tobą, ale dzielnie trzymam się ogonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.12.2008 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 no i jest strop całość w miarę podobna do renderka... ale widać ledwo dwie ściany chyba ciekawie będzie ze schodami sądząc z planu. Na rysunku północ to góra rysunku? Na rysunku północ to lewa strona rysunku, czyli taki zachód Wjazd z drogi też od północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.12.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Edyś ja jestem daleko w tyle za Tobą, ale dzielnie trzymam się ogonka Aaaaa... Ale moją opinię co do Ytonga juz znasz. Myślę, że będziesz zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.12.2008 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 jak na razie ruszyła mi tylko podłogówka i ciepło jest jak w saunie dobrze rokuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Nareszcie !! U mnie też już skręcona na 18 stopni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.12.2008 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Najpierw skakałam jak małe dziecko ze szczęścia, że piec uruchomiony, a teraz mam trochę smutną minkę, bo tak ten rozruch przyhajcował, że wylewki poszły się pękać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Najpierw skakałam jak małe dziecko ze szczęścia, że piec uruchomiony, a teraz mam trochę smutną minkę, bo tak ten rozruch przyhajcował, że wylewki poszły się pękać... Mają pękać !! Wszystko w normie - teraz popęka co musi popękać a potem już na spokojnie będziesz kładła płytki. Chyba nie chciałabyś, żeby pękały płytki U mnie też postrzelało - no i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.12.2008 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 serio? a ja już chciałam do chłopaków wylewaków z awanturką dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.12.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Pewnie... Neferka ma rację. Ty nie marfijsja, będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 serio? a ja już chciałam do chłopaków wylewaków z awanturką dzwonić WARIATKA !!! Ja nie mogę .... TAK MA BYĆ - nie awanturuj się :) Wpadnij do mnie to CI przejdzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.12.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Witaj,fajny domek i wygląda, ze masz super ekipępoza tym działka w lesie, tak jak lubię, więc jeśli pozwolisz będę podglądac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.12.2008 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Witaj Irmo! Wiesz, że Twój domek jest dla mnie niedoścignionym wzorem! I te szarości cudne! I czekam na okiennice Jestem zaszczycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.12.2008 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 chyba sobie żartujeszmój domek to mały bździoknie mówię, że go nie lubię, ale jest mały i w sumie zwyczajny u Ciebie to będzie przestrzeń, rozmach i rezydencjaA dachówka...moje marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2008 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 A u mnie nie będzie takich schodów, ale będzie taka balustrada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.12.2008 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 chyba sobie żartujesz mój domek to mały bździok nie mówię, że go nie lubię, ale jest mały i w sumie zwyczajny u Ciebie to będzie przestrzeń, rozmach i rezydencja A dachówka...moje marzenie Zajrzałam jeszcze raz do Ciebie, żeby się upewnić, czy o tym samym mówimy ... i im dalej zaglądam, tym bardziej widzę, że Twój domek jest dokładnie taki jaki sobie wymarzyłam i wyrysowałam na poprzednią działeczkę, której w rezultacie nie kupiłam ... Domek marzenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts