78mysz 04.04.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Jak nie jak tak - właśnie wróciłam Rasia i Duch odstawieni pod chałupę, małż padł i śpi. Wszyscy zdrowi. Dobranoc Jak nie jak jak tak! Słucham Pearl Jam i chrapania małża i ... pełen odlot!!! Dzięki Nefciu!!!!!!! Rasiu ja tez mialam faze na pearl jam wczoraj. Nawet zapuscilam u siebie w komentsach better mana Byłas? czy jakis taki pearljamowy wieczór był wczoraj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 04.04.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 jessssu jak to dzisiaj to spotkanie? Myszko spotkanie jutro jest - dzis tylko podrzucam slodkości zamówione u mnie przez raśkę , bo jutro byc nie mogę .Wot i wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.04.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.04.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Jak nie jak tak - właśnie wróciłam Rasia i Duch odstawieni pod chałupę, małż padł i śpi. Wszyscy zdrowi. Dobranoc Jak nie jak jak tak! Słucham Pearl Jam i chrapania małża i ... pełen odlot!!! Dzięki Nefciu!!!!!!! Rasiu ja tez mialam faze na pearl jam wczoraj. Nawet zapuscilam u siebie w komentsach better mana Byłas? czy jakis taki pearljamowy wieczór był wczoraj? No pewnie Mysia, że myszkowałam po Twoich komentsach i przechwyciłam fazę od Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 04.04.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 rasia jak tam podłoga??? jak duszek się sprawuje??? grzeczny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.04.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 duszka wczoraj spiły łajzy..rasia z nefciom..rano oo 8smej grzecznie "wstał": ii posadzke w skieniewicach zreobił dzisiaj jeszcze na cacy tudziez wrócił do domku i pisze ..ci justynko ze duszek jest był i bedzie nie barzo grzeczny heheeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.04.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Wiecie co? Z tej całej "fazy" to nabyłam sobie dzisiaj martensy, ale tych z blachą moja pańska nóżka juz nie wytrzymała. Mam ósemki z półmiękkiej skóry. Nie ma to jak się odmłodzić na siłe, no nie? Tylko jak ja kiedys nosiłam te twardziele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 04.04.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 duszka wczoraj spiły łajzy..rasia z nefciom..rano oo 8smej grzecznie "wstał": ii posadzke w skieniewicach zreobił dzisiaj jeszcze na cacy tudziez wrócił do domku i pisze ..ci justynko ze duszek jest był i bedzie nie barzo grzeczny heheeh to się z moim mężem dogadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.04.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Wiecie co? Z tej całej "fazy" to nabyłam sobie dzisiaj martensy, ale tych z blachą moja pańska nóżka juz nie wytrzymała. Mam ósemki z półmiękkiej skóry. Nie ma to jak się odmłodzić na siłe, no nie? Tylko jak ja kiedys nosiłam te twardziele? Mysia mnie martensy też kuszą, a gdzie kupowałaś bo ja to kiedyś na Chmielnej a teraz to już zupełnie nie wiem gdzie można je nabyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.04.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Wiecie co? Z tej całej "fazy" to nabyłam sobie dzisiaj martensy, ale tych z blachą moja pańska nóżka juz nie wytrzymała. Mam ósemki z półmiękkiej skóry. Nie ma to jak się odmłodzić na siłe, no nie? Tylko jak ja kiedys nosiłam te twardziele? Mysia mnie martensy też kuszą, a gdzie kupowałaś bo ja to kiedyś na Chmielnej a teraz to już zupełnie nie wiem gdzie można je nabyć Aleje Jerozolimskie 49. Mają też strone internetową ze sklepem http://www.martensy.pl/pokaz.php?firma=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 04.04.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Fajosko się było znowu zobaczyć - M. zdałam raport i morduję go na zmianę dechami i panelem prysznicowym Jak zdążę to dorobię jutro rano drugie ciacho , żeby dla nikogo nie zabrakło Martensy tyż sobie musze nabyć , a dzis i tak przyszalałam bo kuppiłam sobie trzy pary butów - jedne balerinki , jedne na obcasach i jedne takie śmieszne do biegania codziennego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.04.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Fajosko się było znowu zobaczyć - M. zdałam raport i morduję go na zmianę dechami i panelem prysznicowym Jak zdążę to dorobię jutro rano drugie ciacho , żeby dla nikogo nie zabrakło Martensy tyż sobie musze nabyć , a dzis i tak przyszalałam bo kuppiłam sobie trzy pary butów - jedne balerinki , jedne na obcasach i jedne takie śmieszne do biegania codziennego a jakie balerinki? Ja tez poszlalałam- 2 pary butów, a trzecie w zeszłym tygodniu . Nigdy nie mialalm tylu par butów! Myslalam, ze mnie to kolekcjonerstwo nie dotyczy. Człowiek poznaje się całe zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.04.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 A ja nie kupiłam butów, bo po obiedzie poszłam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.04.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 No Kobitki poszalałyście z tymi butami, a ja chodzę i nic kompletnie mnie się nie podoba a jak podoba to cena zaczyna się od 3 z przodu a tyle za buty nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.04.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/mi41_Lato_-_zdjecia_kalendarzowe_4959.jpg http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/zk5055_Laka_kwiatow_4957.jpg http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/bw5777_Fotografie_bialych_kwiatkow_1888.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 04.04.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Fajosko się było znowu zobaczyć - M. zdałam raport i morduję go na zmianę dechami i panelem prysznicowym Jak zdążę to dorobię jutro rano drugie ciacho , żeby dla nikogo nie zabrakło Martensy tyż sobie musze nabyć , a dzis i tak przyszalałam bo kuppiłam sobie trzy pary butów - jedne balerinki , jedne na obcasach i jedne takie śmieszne do biegania codziennego a jakie balerinki? Ja tez poszlalałam- 2 pary butów, a trzecie w zeszłym tygodniu . Nigdy nie mialalm tylu par butów! Myslalam, ze mnie to kolekcjonerstwo nie dotyczy. Człowiek poznaje się całe zycie Jak się spotkamy to Ci pokażę Brązowe z klamerką.Prościutkie , ale mają tę zaletę,że stopa mi nie wygląda jak kajak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.04.2009 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/mi41_Lato_-_zdjecia_kalendarzowe_4959.jpg http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/zk5055_Laka_kwiatow_4957.jpg http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/bw5777_Fotografie_bialych_kwiatkow_1888.jpg ... jakie słodkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.04.2009 23:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Fajosko się było znowu zobaczyć - M. zdałam raport i morduję go na zmianę dechami i panelem prysznicowym Jak zdążę to dorobię jutro rano drugie ciacho , żeby dla nikogo nie zabrakło Martensy tyż sobie musze nabyć , a dzis i tak przyszalałam bo kuppiłam sobie trzy pary butów - jedne balerinki , jedne na obcasach i jedne takie śmieszne do biegania codziennego Dobrosiu, ja Cię proszę... nie szlej z ciastem, tylko daj się przywieźć przez Szanownego na macanki i relaksik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.04.2009 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Już po brydżu ? No to do łóżka ! Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.04.2009 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Oczy mi się kleją, ale gęba śmieje... do Dobrosinych ciasteczek, do butów Mysi i Dobrosi, do grabienia betonu, do przefarbowywania się na blond, do słonka co już za godzin parę wzejdzie i ogrzeje moje kwiatuszki przesadzane z dzikiej działki sąsiedzkiej na moje blotko... Dobranocki i do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts