Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Jak nie jak tak - właśnie wróciłam :) Rasia i Duch odstawieni pod chałupę, małż padł i śpi. Wszyscy zdrowi.

Dobranoc :)

Jak nie jak jak tak!

Słucham Pearl Jam i chrapania małża i ... pełen odlot!!!

Dzięki Nefciu!!!!!!! 8) :D :D :D :D

Rasiu ja tez mialam faze na pearl jam wczoraj. Nawet zapuscilam u siebie w komentsach better mana ;) Byłas? czy jakis taki pearljamowy wieczór był wczoraj?

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak nie jak tak - właśnie wróciłam :) Rasia i Duch odstawieni pod chałupę, małż padł i śpi. Wszyscy zdrowi.

Dobranoc :)

Jak nie jak jak tak!

Słucham Pearl Jam i chrapania małża i ... pełen odlot!!!

Dzięki Nefciu!!!!!!! 8) :D :D :D :D

Rasiu ja tez mialam faze na pearl jam wczoraj. Nawet zapuscilam u siebie w komentsach better mana ;) Byłas? czy jakis taki pearljamowy wieczór był wczoraj?

No pewnie Mysia, że myszkowałam po Twoich komentsach i przechwyciłam fazę od Ciebie... 8)

Gość justyna_m
:lol: :lol: :roll: :roll: duszka wczoraj spiły łajzy..rasia z nefciom..rano oo 8smej grzecznie "wstał": ii posadzke w skieniewicach zreobił dzisiaj jeszcze na cacy tudziez wrócił do domku i pisze ..ci justynko ze duszek jest był i bedzie nie barzo grzeczny heheeh

to się z moim mężem dogadasz :wink: :lol:

Wiecie co? Z tej całej "fazy" to nabyłam sobie dzisiaj martensy, ale tych z blachą moja pańska nóżka juz nie wytrzymała. Mam ósemki z półmiękkiej skóry. Nie ma to jak się odmłodzić na siłe, no nie? Tylko jak ja kiedys nosiłam te twardziele?

Mysia mnie martensy też kuszą, a gdzie kupowałaś bo ja to kiedyś na Chmielnej a teraz to już zupełnie nie wiem :roll: gdzie można je nabyć

Wiecie co? Z tej całej "fazy" to nabyłam sobie dzisiaj martensy, ale tych z blachą moja pańska nóżka juz nie wytrzymała. Mam ósemki z półmiękkiej skóry. Nie ma to jak się odmłodzić na siłe, no nie? Tylko jak ja kiedys nosiłam te twardziele?

Mysia mnie martensy też kuszą, a gdzie kupowałaś bo ja to kiedyś na Chmielnej a teraz to już zupełnie nie wiem :roll: gdzie można je nabyć

Aleje Jerozolimskie 49. Mają też strone internetową ze sklepem

http://www.martensy.pl/pokaz.php?firma=1

Fajosko się było znowu zobaczyć - M. zdałam raport i morduję go na zmianę dechami i panelem prysznicowym :D

Jak zdążę to dorobię jutro rano drugie ciacho , żeby dla nikogo nie zabrakło :lol:

Martensy tyż sobie musze nabyć , a dzis i tak przyszalałam bo kuppiłam sobie trzy pary butów :o - jedne balerinki , jedne na obcasach i jedne takie śmieszne do biegania codziennego :D

Fajosko się było znowu zobaczyć - M. zdałam raport i morduję go na zmianę dechami i panelem prysznicowym :D

Jak zdążę to dorobię jutro rano drugie ciacho , żeby dla nikogo nie zabrakło :lol:

Martensy tyż sobie musze nabyć , a dzis i tak przyszalałam bo kuppiłam sobie trzy pary butów :o - jedne balerinki , jedne na obcasach i jedne takie śmieszne do biegania codziennego :D

a jakie balerinki? Ja tez poszlalałam- 2 pary butów, a trzecie w zeszłym tygodniu :oops: . Nigdy nie mialalm tylu par butów! Myslalam, ze mnie to kolekcjonerstwo nie dotyczy. Człowiek poznaje się całe zycie

a jakie balerinki? Ja tez poszlalałam- 2 pary butów, a trzecie w zeszłym tygodniu :oops: . Nigdy nie mialalm tylu par butów! Myslalam, ze mnie to kolekcjonerstwo nie dotyczy. Człowiek poznaje się całe zycie

Jak się spotkamy to Ci pokażę :D Brązowe z klamerką.Prościutkie , ale mają tę zaletę,że stopa mi nie wygląda jak kajak :oops:

http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/mi41_Lato_-_zdjecia_kalendarzowe_4959.jpg

http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/zk5055_Laka_kwiatow_4957.jpg

http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/bw5777_Fotografie_bialych_kwiatkow_1888.jpg

:wink:

... jakie słodkie... 8)

Dobrosiu, ja Cię proszę... nie szlej z ciastem, tylko daj się przywieźć przez Szanownego na macanki i relaksik... 8) :D :D

Oczy mi się kleją, ale gęba śmieje... do Dobrosinych ciasteczek, do butów Mysi i Dobrosi, do grabienia betonu, do przefarbowywania się na blond, do słonka co już za godzin parę wzejdzie i ogrzeje moje kwiatuszki przesadzane z dzikiej działki sąsiedzkiej na moje blotko... 8) :roll: :D :D :D

Dobranocki i do jutra! :lol: :lol: :lol: