Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajosko się było znowu zobaczyć - M. zdałam raport i morduję go na zmianę dechami i panelem prysznicowym :D

Jak zdążę to dorobię jutro rano drugie ciacho , żeby dla nikogo nie zabrakło :lol:

Martensy tyż sobie musze nabyć , a dzis i tak przyszalałam bo kuppiłam sobie trzy pary butów :o - jedne balerinki , jedne na obcasach i jedne takie śmieszne do biegania codziennego :D

a jakie balerinki? Ja tez poszlalałam- 2 pary butów, a trzecie w zeszłym tygodniu :oops: . Nigdy nie mialalm tylu par butów! Myslalam, ze mnie to kolekcjonerstwo nie dotyczy. Człowiek poznaje się całe zycie

Jak się spotkamy to Ci pokażę :D Brązowe z klamerką.Prościutkie , ale mają tę zaletę,że stopa mi nie wygląda jak kajak :oops:

To spotykajmy się szybko, moze w poniedzialek albo we wtorek u mnie na budowie? Bedzie Pan od okienek z profilem.

I poniedziałek i wtorek ok Daj znać co Ci bardziej pasuje :D Ale będę ze szkrabem , to ok?
[list=]

Mi to pasuje co pasuje panu Krzyśkowi. Takze musisz byc zwarta i gotowa, ze jak nas zawola to musimy jechac, oki? Ja w poniedzialek wieczorem jade po kominek, he he he heee. Tylko na budowie są maszyny, bedziesz musiala miec oczy dookola glowy. Ale damy rade. Moze sie umowimy u mnie w chalupie i obgadamy na spokojnie, a potem ja pojade sobie z K. na dzialke na obmiar :D

No dobra - może być i tak. U mnie co prawda poniedziałek wygląda teraz gorzej , bo nie wiem, czy nie będę miała na głowie brata i odebrania babci z pociągu , ale to się okaże dopiero jutro koło południa.

Także mi teraz bardziej wtorek zaczyna pasić.Jak nie dotrę to trudno - zadzwonię do niego jutro czy tak czy siak , pogadać o brami i drzwiach wejściowych.

Bądźmy w kontakcie po prostu i zobaczymy co się wyklaruje :)

No dobra - może być i tak. U mnie co prawda poniedziałek wygląda teraz gorzej , bo nie wiem, czy nie będę miała na głowie brata i odebrania babci z pociągu , ale to się okaże dopiero jutro koło południa.

Także mi teraz bardziej wtorek zaczyna pasić.Jak nie dotrę to trudno - zadzwonię do niego jutro czy tak czy siak , pogadać o brami i drzwiach wejściowych.

Bądźmy w kontakcie po prostu i zobaczymy co się wyklaruje :)

łoki, jak bede wiedziec co i jak to dam Ci znac, a noz widelec Ci sie uda, a jak nie to bądz pewna obfitej relacji ;)

My też już wróciliśmy :D

Rasia, bardzo serdecznie dziękuję za przemiłe spotkanie. Było nam bardzo miło was poznać :D Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem waszego domku :D

Całą resztę również gorąco pozdrawiam :D

Rasiu, moja młodsza córa zostawiła u ciebie chyba swoją różową torebeczkę :roll: