Nefer 05.04.2009 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Do jutra Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.04.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Dzień doberek! Ruszam na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.04.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 ruszaj ruszaj. Alez mnie wzruszył Twój wieczorny post o tej gębulce roześmianej. Ja juz mało z bramki nie wyskocze do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.04.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Fajosko się było znowu zobaczyć - M. zdałam raport i morduję go na zmianę dechami i panelem prysznicowym Jak zdążę to dorobię jutro rano drugie ciacho , żeby dla nikogo nie zabrakło Martensy tyż sobie musze nabyć , a dzis i tak przyszalałam bo kuppiłam sobie trzy pary butów - jedne balerinki , jedne na obcasach i jedne takie śmieszne do biegania codziennego a jakie balerinki? Ja tez poszlalałam- 2 pary butów, a trzecie w zeszłym tygodniu . Nigdy nie mialalm tylu par butów! Myslalam, ze mnie to kolekcjonerstwo nie dotyczy. Człowiek poznaje się całe zycie Jak się spotkamy to Ci pokażę Brązowe z klamerką.Prościutkie , ale mają tę zaletę,że stopa mi nie wygląda jak kajak To spotykajmy się szybko, moze w poniedzialek albo we wtorek u mnie na budowie? Bedzie Pan od okienek z profilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.04.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 I poniedziałek i wtorek ok Daj znać co Ci bardziej pasuje Ale będę ze szkrabem , to ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.04.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 I poniedziałek i wtorek ok Daj znać co Ci bardziej pasuje Ale będę ze szkrabem , to ok?[list=] Mi to pasuje co pasuje panu Krzyśkowi. Takze musisz byc zwarta i gotowa, ze jak nas zawola to musimy jechac, oki? Ja w poniedzialek wieczorem jade po kominek, he he he heee. Tylko na budowie są maszyny, bedziesz musiala miec oczy dookola glowy. Ale damy rade. Moze sie umowimy u mnie w chalupie i obgadamy na spokojnie, a potem ja pojade sobie z K. na dzialke na obmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.04.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 No dobra - może być i tak. U mnie co prawda poniedziałek wygląda teraz gorzej , bo nie wiem, czy nie będę miała na głowie brata i odebrania babci z pociągu , ale to się okaże dopiero jutro koło południa. Także mi teraz bardziej wtorek zaczyna pasić.Jak nie dotrę to trudno - zadzwonię do niego jutro czy tak czy siak , pogadać o brami i drzwiach wejściowych. Bądźmy w kontakcie po prostu i zobaczymy co się wyklaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.04.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 No dobra - może być i tak. U mnie co prawda poniedziałek wygląda teraz gorzej , bo nie wiem, czy nie będę miała na głowie brata i odebrania babci z pociągu , ale to się okaże dopiero jutro koło południa. Także mi teraz bardziej wtorek zaczyna pasić.Jak nie dotrę to trudno - zadzwonię do niego jutro czy tak czy siak , pogadać o brami i drzwiach wejściowych. Bądźmy w kontakcie po prostu i zobaczymy co się wyklaruje łoki, jak bede wiedziec co i jak to dam Ci znac, a noz widelec Ci sie uda, a jak nie to bądz pewna obfitej relacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.04.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 hejeczka.... z grubsza mam wszystko to kiedy to ognicho? booooo na 16 to na bank nie dam rady ... ale na 17 myslę że oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.04.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Dzięki Rasia, dzięki Cała Szacowna Reszta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.04.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Juz wrocily? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.04.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Ja juz wróciłam.Dziekujemy ślicznie za przemiłą gościne. Buziaczki i do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 05.04.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 ale Wam zazdroszczę ... alo poczekajcie i jak kiedyś nalot zrobię na stolicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.04.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 ale Wam zazdroszczę ... alo poczekajcie i jak kiedyś nalot zrobię na stolicę miejmy nadzieje Justynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.04.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 My też już wróciliśmy Rasia, bardzo serdecznie dziękuję za przemiłe spotkanie. Było nam bardzo miło was poznać Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem waszego domku Całą resztę również gorąco pozdrawiam Rasiu, moja młodsza córa zostawiła u ciebie chyba swoją różową torebeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.04.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Rasia musi ustawić pudło na rzeczy porzucone przez gości (znów zapomniałam zabrać polar :)P)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.04.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Rasia musi ustawić pudło na rzeczy porzucone przez gości (znów zapomniałam zabrać polar :)P)) i skarbonkę na wykupne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.04.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 musze poszukac, moze ja tez cos zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.04.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Rasieńko dzięki Kochana za cudne spotkanie buziaki dla Wszystkich http://dl4.glitter-graphics.net/pub/1826/1826204j4szd37cnm.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.04.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 .... dobry wieczór i ja przyszłam powiedzieć, że spotkanie było super ... wielkie dzięki dla Gospodarzy i buziaki dla wszystkich obecnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts