pasie 05.04.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 a zapomniałam ........... małż kazał się wytłumaczyć, że był wczorajszy po swoich urodzinach i źle mu się zrobiło i się zmył bez pożegnania mówi, że następną razą nadrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.04.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 nooo jak toooo , ja myślałam ,że impra do północy potrwa , a tu towarzystwo po 20 się odzywa?? Następnym razem przytargam resztę swojej rodzinki i zostaniemy pełnowymiarowo Buziaki dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.04.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Dobrosiu nie wiem czy ktoś Ci to już mówił ale ta Twoja karpatka to niebo w gębie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.04.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 JESTEM! Bardzo WSZYSTKIM GOŚCIOM DZIĘKUJĘ a. za odwiedziny b. za dzielne zwiedzanie w trudnych warunkach i przy latarce również... c. za śmiech dzieciaków jeszcze brzmiący echem po katach... d. za tonę piwa, którego została taczka i wypić mus, bo się przeterminuje i albo zostanę z cicha pękł babą budowlaną alkoholową, albo ktoś mi szybko pomoże... e. za rozdziewiczenie łazienki... f. za pozostawienie całej taczki fantów, po które wrócić i tak musicie, więc już wiem, że tego piwa wypijać w samotności nie będę... g. za Dobrosiową karpatkę i trufle /zachomikowałam dwa/ h. za Neferkową wierzbę i. za pyszne sałatki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.04.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 dzięki Pasie Też ją lubię.Ostatnio wszyscy się jej domagaja i normalnie tasmowo ją produkuję Fajną masz rodzinkę , a Zu wyrosła nie do poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.04.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Jessooooo te trufle.... hmmm ..... nie da się opisac Wierzba leży na kupie. Ja niestety jestem dopiero w środę po 16.00 Ale myśle że jej się nic nie stanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.04.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Nefcia jak wracałam to patrzyłam, czy nie nadjeżdżasz z vis-a-vis , ale tym razem się minęłyśmy Buźka i uważaj w tych rozjazdach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.04.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Nefcia jak wracałam to patrzyłam, czy nie nadjeżdżasz z vis-a-vis , ale tym razem się minęłyśmy Buźka i uważaj w tych rozjazdach Ja też o Tobie myślałam jadąc do Rasi - podobno minęłyśmy sie o jakieś 5 min Będę uważać i będę w kontakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.04.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 witham..fajnie ze siem udało i fanty pozostawiały bo zas sie spikniecie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.04.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 a zapomniałam ........... małż kazał się wytłumaczyć, że był wczorajszy po swoich urodzinach i źle mu się zrobiło i się zmył bez pożegnania mówi, że następną razą nadrobi Pasie, Uściski dla Małża urodzinowe! Jak tak to dzielny był i wcale nie wyglądał... Buziak dla Zu i jej równie dzielnego brata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.04.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 My też już wróciliśmy Rasia, bardzo serdecznie dziękuję za przemiłe spotkanie. Było nam bardzo miło was poznać Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem waszego domku Całą resztę również gorąco pozdrawiam Rasiu, moja młodsza córa zostawiła u ciebie chyba swoją różową torebeczkę Różowa torebeczka czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.04.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 witham..fajnie ze siem udało i fanty pozostawiały bo zas sie spikniecie ) prawdą jest, że nie potrzebujemy powodów w postaci fantów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.04.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 niewątpliwie niewątpliwie..ale...zawsze jakis pretekst to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.04.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Jak nie karpatka Dobrosi to różowa torebeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.04.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 No tak... jeszcze czeka Neferkowy polarek... zielona kurteczka... nie wiem czyja... kilka ślicznych szklanych mich i foremek... i taczka piwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.04.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 to ostatnie przytrzymaj bede po swietach bydzie jak snalasł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.04.2009 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Sie działo... http://img12.imageshack.us/img12/3470/ognichoimg5350.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.04.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Fajnie było- szkoda, że nie mogłam zostać dłużej Poprawię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.04.2009 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Fajnie było- szkoda, że nie mogłam zostać dłużej Poprawię się Ale ja się cieszę, że chociaż w przelocie, ale byłaś!!! Mam dla Ciebie zbunkrowanego trufelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.04.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Fajnie było- szkoda, że nie mogłam zostać dłużej Poprawię się Ale ja się cieszę, że chociaż w przelocie, ale byłaś!!! Mam dla Ciebie zbunkrowanego trufelka Łaaa - wieeedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts