malgos2 05.04.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 A dlaczego piesek ma spuszczony ogonek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.04.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Bo on tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.04.2009 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 A dlaczego piesek ma spuszczony ogonek? Bo to sucz sąsiadów posokowiec-bojowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.04.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 A dlaczego piesek ma spuszczony ogonek? Bo to sucz sąsiadów posokowiec-bojowiec A gdzie Filipek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.04.2009 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Rasia, Dzię ku je my! I pięknie się kłaniamy wszytkim których poznaliśmy, tym, z którymi się minęliśmy i tym którzy nie mogli - mamy nadzieję, że poznamy się następnym razem. A chata prima sort. Krata piwa na peeewno się nie zmarnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.04.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 ...... a wiecie co jest najfajniesze? ze córcia LIdszu zostawiła różówą torebeczkę... a to dla mnie tyż jest pretekst witanko z rana... właśnie się zbieram do boju trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.04.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Tak mi przykro, że nie mogłam przyjechać ale mieliśmy niezapowiedzianych gości i nie mogłam się wyrwać z domu Mam nadzieję, że następnym (jeśli o oczywiście będzie ) razem nadrobię pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.04.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Rasia - WIELKIE DZIĘKI za: gościnę, za oprowadzenie po łazienkach iście królewskich ,za duuuuuuuuuuuuuuuuuuużo fajnego dialogu - szczególne podziękowania dla twojego KB i brata - koniecznie go pozdrów !!!! podłogi wyszły the best !!!!!!! kamyczki są już oki zapowiada sie niezła decha na dole - - - - - - - - - wszystko zmierza ku superanckiemu koncowi Dziękuję wszystkim którzy byli u Rasi - było mi bardzo miło sie z Wami spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.04.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 dziendobry .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.04.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Jessooooo te trufle.... hmmm ..... nie da się opisac Wierzba leży na kupie. Ja niestety jestem dopiero w środę po 16.00 Ale myśle że jej się nic nie stanie :) Jak to nic! Będzie tęsknić. Szerokiej drogi i wracaj prędko Nefer Nefer Czołem Everybody i Everyone Asiu jeszcze raz dzięki za gościne. Fajnie było się spotkać w taaaakim gronie. Twój syn bardzo poważnie potaktował swoją rolę. Cały czas stał dzielnie na warcie . Odpowiedzialny młody facet z niego rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.04.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 No Kobitki poszalałyście z tymi butami, a ja chodzę i nic kompletnie mnie się nie podoba a jak podoba to cena zaczyna się od 3 z przodu a tyle za buty nie dam nie ważne ze 3 na początku, ważne ile zer później stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.04.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 No pogode wczoraj mieliscie super, akurat na ognisko! Czy ja moge byc ciekawska? Co to sa trufle Dobrosi i czy jest na to przepis? Rasiu czy dobrze zrozumialam, ze kamyczki juz sa ok? Jak udalo Ci sie naprawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.04.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 dzień dobry, zupełnie pogubiłam się czasu brak, nie nadążam, wpadam na moment ślad zostawić takiego wczoraj upolowałam cytrynki też fruwają http://img151.imageshack.us/img151/5755/dzialka5042009077.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 06.04.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 I ja się witam i dzięki za fajne spotkanie ... a dechy piękne. Nie ma bata abym nie miała dębowych Szkoda tylko, że nie ze wszystkimi się spotkaliśmy ... ale jak to powiedział nasz były premier ... nie ważne jak ..... ważne jak się kończy .... a zakończyliśmy imprezę bardzo sympatycznie zespół wespół z barrankami Dobrosieńko czy ja dobrze zrozumiałam, że w niedzielę byłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.04.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Dobrosieńko czy ja dobrze zrozumiałam, że w niedzielę byłaś ? Myśmy tak zrozumiały... Ale nie spotkały . Ale spotkają, myślę... Rasiu, zasadziłaś już brzózkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 06.04.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Mi się niestety nie udało .a tak chciałam.... I myślałam że wyrwę się do Was bez problemu. Żeby chociaz jakos kiepsko było- podłe gęby bez wyrazu, paskudna chałupa, albo burza z gradobiciem. A tu jak na złość takie zdjęcie że tylko cofnąć czas...[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.04.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Mi się niestety nie udało .a tak chciałam.... I myślałam że wyrwę się do Was bez problemu. Żeby chociaz jakos kiepsko było- podłe gęby bez wyrazu, paskudna chałupa, albo burza z gradobiciem. A tu jak na złość takie zdjęcie że tylko cofnąć czas...[/u] Ale myślimy, że wyrwiesz się do nas zaniebawem. Jest taki plan, tylko trzeba wylefku uczynić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.04.2009 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Rasiu, zasadziłaś już brzózkę? Pytasz o te naręcze wierzby, które dostałam od Neferki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.04.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Mi się niestety nie udało .a tak chciałam.... I myślałam że wyrwę się do Was bez problemu. Żeby chociaz jakos kiepsko było- podłe gęby bez wyrazu, paskudna chałupa, albo burza z gradobiciem. A tu jak na złość takie zdjęcie że tylko cofnąć czas...[/u] Ale myślimy, że wyrwiesz się do nas zaniebawem. Jest taki plan, tylko trzeba wylefku uczynić... Chuchamy, dmuchamy na Barrankową wylefku od dzisiaj, by dobrze związała i nas wszystkich wytrzymała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 06.04.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Pewnie, do Was barranki to nawet na rowerze przez las dojadę z mojej budowy. Tym razem nie odpuszczę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts