rasia 06.04.2009 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 To zdjęcie Wam muszę pokazać! http://img11.imageshack.us/img11/9184/ognichoimg5356.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.04.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Pewnie, do Was barranki to nawet na rowerze przez las dojadę z mojej budowy. Tym razem nie odpuszczę!!! Bo trzeba mieć też oswojonego kogoś z pobliża . Jak wczoraj wracaliśmy od rasi to stwierdziliśmy, ż gdyby tak odwiedzić jednego dnia wszystkich, których poznaliśmy, to by trzeba tak lekko licząc ze 200 kilosów wykręcić. Północ, południe, wschód, zachód... Dżizas, porospełzane to towarzystwo aż strach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.04.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Rasiu, zasadziłaś już brzózkę? Pytasz o te naręcze wierzby, które dostałam od Neferki? Oczywiście o to, tylko mi się typoszereg pomylił. Pamiętałem że zostało w wiaderku i miałaś zasadzić. Ostatecznie liczyła się czynność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.04.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Rasiu, zasadziłaś już brzózkę? Pytasz o te naręcze wierzby, które dostałam od Neferki? Oczywiście o to, tylko mi się typoszereg pomylił. Pamiętałem że zostało w wiaderku i miałaś zasadzić. Ostatecznie liczyła się czynność No to przyznaję się bez bicia, że jeszcze nie. Mam chwilowo 38 z kreseczkami i leżę w łóżeczku... Ale, że Filip niebiańsko cierpliwy, ale nie do końca jego pęcherz, to za chwilę się zwlokę i popędzę na budowę wypędzać choróbsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.04.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Rasiu, zasadziłaś już brzózkę? Pytasz o te naręcze wierzby, które dostałam od Neferki? Oczywiście o to, tylko mi się typoszereg pomylił. Pamiętałem że zostało w wiaderku i miałaś zasadzić. Ostatecznie liczyła się czynność No to przyznaję się bez bicia, że jeszcze nie. Mam chwilowo 38 z kreseczkami i leżę w łóżeczku... Ale, że Filip niebiańsko cierpliwy, ale nie do końca jego pęcherz, to za chwilę się zwlokę i popędzę na budowę wypędzać choróbsko. Eeeeeeeeeeee? To co ty robiłaś w nocy? Jak cię zostawialiśmy, to wyglądałaś na żywą i całkiem zdrową Zdrowia życzymy zatem i poczochraj Filipa, bo jest czaderskim rencistą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.04.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Rasiu to może lepiej dalej poleż w tym łóżeczku ja wiem pogoda piękna ale zdrówko tylko jedno .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.04.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Zdrufka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.04.2009 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 No pogode wczoraj mieliscie super, akurat na ognisko! Czy ja moge byc ciekawska? Co to sa trufle Dobrosi i czy jest na to przepis? Rasiu czy dobrze zrozumialam, ze kamyczki juz sa ok? Jak udalo Ci sie naprawic? Zeljko, wyszukałam przepis Dobrosiny na trufle: TRUFLE CZEKOLADOWE Składniki: 500 g gorzkiej czekolady 1/2 szklanki mleka 2 łyżki kawy mocnej (jak szatan) 1 kostka masła kakao do obtoczenia trufli 4 żółtka 1. Pokrusz czekoladę w metalowej misce i wstaw ją na garnek z gotującą wodą. Czyli do kąpieli wodnej. 2. Wlej do miski z czekoladą mleko i kawę. Podgrzewaj i mieszaj, aż utworzy się jedna czekoladowa masa. 3. Oddziel żółtka od białek i wrzuć je do czekolady. 4. Pokrój masło na kawałeczki i rozpuść je w brązowej masie. 5. Przelej czekoladę do foremki z płaskim dnem, ostudź i wstaw do zamrażalnika na 10 min., żeby stwardniała. 6. Na dno następnej foremki wysyp kakao. 7. Przygotuj naczynie z wodą i lodem. Zamocz ręce w zimnej wodzie z lodem. Z zastygłej czekolady formuj kulki o średnicy ok. 2 cm. i obtaczaj w kakao. (Dzięki zimnej wodzie czekolada nie będzie ci się kleić do dłoni). 8. Na koniec trufle wędrują na kilka godzin do lodówki. A w kwestii kamyczków, to ani nie naprawione, ani nic, bo ten, co je układał się nie odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.04.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 ooo , to mnie Rasia ubiegła z wklejeniem przepisu. W sumie dość proste tylko sobie człowiek strasznie upaprze łapy w czekoladowej masie Kruelcia byłam , ale na uno momento - wpadłam i wypadłam.Myślałam,że zbiórka na 16 była i jak dojadę na moment o 18 to trafię w rozhulaną imprezkę , a to się dopiero zaczynało zjeżdżac towarzystwo. Odbijemy sobie nie raz i nie dwa Rasiula kuruj się , kuruj , bo poprawiny trza robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.04.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Acha - co do truflowego przepisu , to ja jednak mieszam czekoladę gorzką z mleczną , bo na samej gorzkiej bardziej wyraziste było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.04.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Dzień doberek Ufff, padnięta jestem, bo właśnie umyłam u siebie na piętrze wszystkie okna Ja też jeszcze raz dziękuję za przemiłe spotkanie i że udało mi się poznać, tych których nie znałam Barranki, mam nadzieję, że następnym razem nie będziemy się witać i żegnać jednocześnie w progu Co do zielonej kurteczki, to muszę małża mego osobistego zapytać, czy przypadkiem nie zostawił - chociaż na 90% stawiam, że to jego kurtka I jakie piękne zdjęcie mojej niuni z ukochanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.04.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Rasiulka choraś? Ło matyńko. Zdrowiej Słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.04.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Rasia, choraś ? Zdrowiej bidulko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.04.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Witam się popołudniowo Widzę że kolejne spotkanie było super no ale przy takiej ekipie trudno się dziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 06.04.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Dzień doberek I jakie piękne zdjęcie mojej niuni z ukochanym Doberek !! Co prawda się nie widziałyśmy na żywo, ale jak tylko zobaczyłam zdjęcie dzieciątek, to od razu podejrzewałam, że dziewczynka, to mała lidszu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.04.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Dzień doberek I jakie piękne zdjęcie mojej niuni z ukochanym Doberek !! Co prawda się nie widziałyśmy na żywo, ale jak tylko zobaczyłam zdjęcie dzieciątek, to od razu podejrzewałam, że dziewczynka, to mała lidszu... bingo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.04.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Rasiu dziekuje, ze poszukalas przepis dobroszki. To musi byc cos nadwzyczajnego. Po tym co piszesz o kamyczkach, zaluje, ze pytalam. lidszu Twoja coreczka jest przesliczna. Normalnie marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.04.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Zelijko, Magda i Michał, bardzo dziękuję za komplementy dla mojego łobuza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Dzieciaki slicznosci. Rasiu, mam w komentach jedno zdjatko specjalnie dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.04.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 a ma Małogosia, sprawdziłam, piękne i zielone. asiula bidula pewnie sie kuruje. A kurator chociaż w domu do pomocy zwarty i gotowy zeby tableteczke podać i temperaturke zmierzyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts