Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

JESTEM! :D :D :D

Bardzo WSZYSTKIM GOŚCIOM DZIĘKUJĘ :D :D :D

a. za odwiedziny

b. za dzielne zwiedzanie w trudnych warunkach i przy latarce również...

c. za śmiech dzieciaków jeszcze brzmiący echem po katach...

d. za tonę piwa, którego została taczka i wypić mus, bo się przeterminuje i albo zostanę z cicha pękł babą budowlaną alkoholową, albo ktoś mi szybko pomoże...

e. za rozdziewiczenie łazienki...

f. za pozostawienie całej taczki fantów, po które wrócić i tak musicie, więc już wiem, że tego piwa wypijać w samotności nie będę...

g. za Dobrosiową karpatkę i trufle /zachomikowałam dwa/

h. za Neferkową wierzbę

i. za pyszne sałatki...

8) :D :lol: :wink:

chciałbym powiedziec że normalnie znalazłyby się tu i moje rydze ale się nie znalazły i biedna Rasia Dobroszka i Nefer... aj, szkoda gadać. Za tydzień dopiero :(

chciałbym powiedziec że normalnie znalazłyby się tu i moje rydze ale się nie znalazły i biedna Rasia Dobroszka i Nefer... aj, szkoda gadać. Za tydzień dopiero :(

Słyszałam coś o tym... ale nie przejmuj się , że rydze nie dotarły :):) I tak serdecznie dziękuję za pamięć :)

To rydze Dandika naprawdę przybywają do Wawy??!!! Mmmmmmmm.....na takie rydze warto czekać :D

No przecież to Raśka nic nie powiedziała? Przygotowałem całą ekspedycję: Mariusza żona dostała dostawę - trzy egzemplarze 1 - Rasia / 2 - Dobrozka / 3 - Nefer. Monika dzwoni z połowy drogi... Dandi, zapomniałam o rydzach... W strachu zadzwoniła też do Rasi (wyraziłem swoje niezadowolenie z faktu, że nie będziecie miały tych słoików na sobotnią imprezę) wytłumaczyła się i rydze dowiezie Mariusz tydzień po świętach. Może to i lepiej - z tego co widzę w sobotę trzeba by sie było dzielić grzybkami z całym tabunem zaproszonych :)

A może i faktycznie wspominała , ale mi umknęło w chorobowym amoku :( :oops: :( :oops:

To faktycznie lepiej,że po świętach dojadą - będę mogła od razu smakować.A teraz to bym tylko siedziała smętnie przed słoikiem i się wpatrywała w zawartość :)

Tylko co by Wam tu wysłac w podzięce - wszystkie moje słodkości nie przetrwają transportu.... :roll: :-? :-?

jak cie lubie tak o tobie "ciepło" mysleć nie mam zamiaru niezależnie od avataru 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a ja wczoraj doszedłem do wniosku że jesteś krętacz i tyle. Słuchajcie - Duch rżnie na forum niegroźnego śląskiego gadułę, miłego, takiego co to by o dechach tylko gadał ale każdy kto go zna wie, że to ściema nad ściemami. Wy wiecie jaki to jest mądry chłop? I to mądry całościowo a nie tylko jeżeli chodzi o drewno. Mało tego - to co On tu po śląsku zasuwa to jeszcze nic. Duch dodatkowo bardzo sprawnie posługuje się mową ojczystą. Jest szybki, konkretny, zdecydowany. Mało już teraz takich. Tak więc duchu - zawsze i wszędzie szapo ba

Cześć Kochani. :)

Internet jest wielki... również dlatego, że nie słychać jak skrzypię, trzeszczę, gwiżdżę, świszczę, kicham i prycham... pisząc te słowa... :lol:

Ale niniejszym informuję, że jeszcze dycham, choć mnie ścięło, jak nigdy ścinać się nie dawałam... :roll:

Pojechałam wczoraj na budowę, z lekka zygzakiem, ale dojechałam :wink: Jak mnie zobaczył Rafał /ten, który wyrzeźbił moją dolną łazienkę/, to od razu dostałam kawki na taras i prikaz zalegnięcia, a On się zabrał za sadzenie Neferkowej wierzby. 8) :D

Oto rezultat:

http://img218.imageshack.us/img218/2180/wierzbaimg5371g.jpg

:D :D :D

Niesamowity chłopak 8)

Wcześniej wypatrzył w zaczarowanym ogrodzie sąsiadki pięknego dąbka i też go przesadził:

http://img218.imageshack.us/img218/2503/dbekimg5373n.jpg

Może jednak warto zachorować od czasu do czasu... 8) :wink:

Mogłam usiąść na chwilę do kompka, bo mi spadła temperatura, ale i tak mam jakieś mroczki przed oczami, to zmykam do łóżeczka.

Buziaki dla Was Wszystkich przesyłam. 8)

Dlaczego ja nie mam takiego szczęscia do ludzi i nikt mi nie robi kawki na tarasie???

W takich warunkach choroba to prawie przyjemność :)

:D Boję się pomyśleć, jak strasznie musiałam wyglądać... :-? :wink: :D

Irmo, czytałam, że Ty też chorutka i szpital masz w domku :( , zdrówka całej Twojej rodzince życzę, a Tobie kawki na tarasie. 8)