Nefer 06.04.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Raśka, no Cię kurde na chwilę zostawić ... zdrowiej Babo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 a ma Małogosia, sprawdziłam, piękne i zielone. asiula bidula pewnie sie kuruje. A kurator chociaż w domu do pomocy zwarty i gotowy zeby tableteczke podać i temperaturke zmierzyc? No cos musze wklejac "domowego" od czasu do czasu, bo mnie zbanuja. A co Rasi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 07.04.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 JESTEM! Bardzo WSZYSTKIM GOŚCIOM DZIĘKUJĘ a. za odwiedziny b. za dzielne zwiedzanie w trudnych warunkach i przy latarce również... c. za śmiech dzieciaków jeszcze brzmiący echem po katach... d. za tonę piwa, którego została taczka i wypić mus, bo się przeterminuje i albo zostanę z cicha pękł babą budowlaną alkoholową, albo ktoś mi szybko pomoże... e. za rozdziewiczenie łazienki... f. za pozostawienie całej taczki fantów, po które wrócić i tak musicie, więc już wiem, że tego piwa wypijać w samotności nie będę... g. za Dobrosiową karpatkę i trufle /zachomikowałam dwa/ h. za Neferkową wierzbę i. za pyszne sałatki... chciałbym powiedziec że normalnie znalazłyby się tu i moje rydze ale się nie znalazły i biedna Rasia Dobroszka i Nefer... aj, szkoda gadać. Za tydzień dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.04.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Doberek Rasia jak szanowne zdrówko mam nadzieję że trochę lepiej miłego dzionka i buziaki........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.04.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Rasiu - jak się czujesz? Zdrófka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.04.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 chciałbym powiedziec że normalnie znalazłyby się tu i moje rydze ale się nie znalazły i biedna Rasia Dobroszka i Nefer... aj, szkoda gadać. Za tydzień dopiero Słyszałam coś o tym... ale nie przejmuj się , że rydze nie dotarły :) I tak serdecznie dziękuję za pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.04.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 To rydze Dandika naprawdę przybywają do Wawy??!!! Mmmmmmmm.....na takie rydze warto czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 07.04.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 To rydze Dandika naprawdę przybywają do Wawy??!!! Mmmmmmmm.....na takie rydze warto czekać No przecież to Raśka nic nie powiedziała? Przygotowałem całą ekspedycję: Mariusza żona dostała dostawę - trzy egzemplarze 1 - Rasia / 2 - Dobrozka / 3 - Nefer. Monika dzwoni z połowy drogi... Dandi, zapomniałam o rydzach... W strachu zadzwoniła też do Rasi (wyraziłem swoje niezadowolenie z faktu, że nie będziecie miały tych słoików na sobotnią imprezę) wytłumaczyła się i rydze dowiezie Mariusz tydzień po świętach. Może to i lepiej - z tego co widzę w sobotę trzeba by sie było dzielić grzybkami z całym tabunem zaproszonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.04.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 A może i faktycznie wspominała , ale mi umknęło w chorobowym amoku To faktycznie lepiej,że po świętach dojadą - będę mogła od razu smakować.A teraz to bym tylko siedziała smętnie przed słoikiem i się wpatrywała w zawartość Tylko co by Wam tu wysłac w podzięce - wszystkie moje słodkości nie przetrwają transportu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 07.04.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Tylko co by Wam tu wysłac w podzięce - wszystkie moje słodkości nie przetrwają transportu.... Nic nie trzeba - pomyśl o nas czasem ciepło - wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.04.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Nic nie trzeba - pomyśl o nas czasem ciepło - wystarczy jak cie lubie tak o tobie "ciepło" mysleć nie mam zamiaru niezależnie od avataru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 07.04.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 jak cie lubie tak o tobie "ciepło" mysleć nie mam zamiaru niezależnie od avataru a ja wczoraj doszedłem do wniosku że jesteś krętacz i tyle. Słuchajcie - Duch rżnie na forum niegroźnego śląskiego gadułę, miłego, takiego co to by o dechach tylko gadał ale każdy kto go zna wie, że to ściema nad ściemami. Wy wiecie jaki to jest mądry chłop? I to mądry całościowo a nie tylko jeżeli chodzi o drewno. Mało tego - to co On tu po śląsku zasuwa to jeszcze nic. Duch dodatkowo bardzo sprawnie posługuje się mową ojczystą. Jest szybki, konkretny, zdecydowany. Mało już teraz takich. Tak więc duchu - zawsze i wszędzie szapo ba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.04.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 nie staraj sie i tak i tak ciepło nie pomysle i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.04.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Cześć Kochani. Internet jest wielki... również dlatego, że nie słychać jak skrzypię, trzeszczę, gwiżdżę, świszczę, kicham i prycham... pisząc te słowa... Ale niniejszym informuję, że jeszcze dycham, choć mnie ścięło, jak nigdy ścinać się nie dawałam... Pojechałam wczoraj na budowę, z lekka zygzakiem, ale dojechałam Jak mnie zobaczył Rafał /ten, który wyrzeźbił moją dolną łazienkę/, to od razu dostałam kawki na taras i prikaz zalegnięcia, a On się zabrał za sadzenie Neferkowej wierzby. Oto rezultat: http://img218.imageshack.us/img218/2180/wierzbaimg5371g.jpg Niesamowity chłopak Wcześniej wypatrzył w zaczarowanym ogrodzie sąsiadki pięknego dąbka i też go przesadził: http://img218.imageshack.us/img218/2503/dbekimg5373n.jpg Może jednak warto zachorować od czasu do czasu... Mogłam usiąść na chwilę do kompka, bo mi spadła temperatura, ale i tak mam jakieś mroczki przed oczami, to zmykam do łóżeczka. Buziaki dla Was Wszystkich przesyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 07.04.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Dlaczego ja nie mam takiego szczęscia do ludzi i nikt mi nie robi kawki na tarasie??? W takich warunkach choroba to prawie przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.04.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Dlaczego ja nie mam takiego szczęscia do ludzi i nikt mi nie robi kawki na tarasie??? W takich warunkach choroba to prawie przyjemność Boję się pomyśleć, jak strasznie musiałam wyglądać... Irmo, czytałam, że Ty też chorutka i szpital masz w domku , zdrówka całej Twojej rodzince życzę, a Tobie kawki na tarasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 07.04.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 dzięki Rasiu.buźka dla Ciebie i zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.04.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Rasiula, zdrowiej kobitko A kafelkarz to skarb, że tak o ciebie dba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.04.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 rafałek jest spokojny uwazny i stonowany i a na dodatek bdb fachman..o dobrym serduchu doberek rasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.04.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Doberek i zdrówka Rasieńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts