Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Tylko co by Wam tu wysłac w podzięce - wszystkie moje słodkości nie przetrwają transportu.... :roll: :-? :-?

Nic nie trzeba - pomyśl o nas czasem ciepło - wystarczy

A ja w przeciwieństwie do Duszydła ciepło myślę o całej Waszej przemiłej brygadzie :D Sprawdzajcie temperaturę , bo od tego ciepłego myslenia powinniście mieć powyżej 40 stopni :wink:

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jak cie lubie tak o tobie "ciepło" mysleć nie mam zamiaru niezależnie od avataru 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a ja wczoraj doszedłem do wniosku że jesteś krętacz i tyle. Słuchajcie - Duch rżnie na forum niegroźnego śląskiego gadułę, miłego, takiego co to by o dechach tylko gadał ale każdy kto go zna wie, że to ściema nad ściemami. Wy wiecie jaki to jest mądry chłop? I to mądry całościowo a nie tylko jeżeli chodzi o drewno. Mało tego - to co On tu po śląsku zasuwa to jeszcze nic. Duch dodatkowo bardzo sprawnie posługuje się mową ojczystą. Jest szybki, konkretny, zdecydowany. Mało już teraz takich. Tak więc duchu - zawsze i wszędzie szapo ba

Ekhm, jak sie baby caluja, to deszcz pada, a jak chlopy sobie slodza? :roll:

jak cie lubie tak o tobie "ciepło" mysleć nie mam zamiaru niezależnie od avataru 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a ja wczoraj doszedłem do wniosku że jesteś krętacz i tyle. Słuchajcie - Duch rżnie na forum niegroźnego śląskiego gadułę, miłego, takiego co to by o dechach tylko gadał ale każdy kto go zna wie, że to ściema nad ściemami. Wy wiecie jaki to jest mądry chłop? I to mądry całościowo a nie tylko jeżeli chodzi o drewno. Mało tego - to co On tu po śląsku zasuwa to jeszcze nic. Duch dodatkowo bardzo sprawnie posługuje się mową ojczystą. Jest szybki, konkretny, zdecydowany. Mało już teraz takich. Tak więc duchu - zawsze i wszędzie szapo ba

A co ????????? Dałeś się zaskoczyć rozmową o starożytnej filozofii ? no widzisz :) I zdziwko :)

Ale padnięta jak kawka :(

Właśnie wyszłam z wanny, bo po jeździe pociągiem cały czas mam wrażenie, że mnie oblazły pluskwy, wszy i inne co jeżdżą PKP ...brrrr...

może te inne co jezdza pkp to chodzi ci o vipy ;) hihi

Tak, tak te vipy co tam sypiają w nocy i zostawiają swoich małych mieszkańców ( kurde, ostatnio czytałam o tym artykuł ....fuj...)

Ale padnięta jak kawka :(

Właśnie wyszłam z wanny, bo po jeździe pociągiem cały czas mam wrażenie, że mnie oblazły pluskwy, wszy i inne co jeżdżą PKP ...brrrr...

może te inne co jezdza pkp to chodzi ci o vipy ;) hihi

Tak, tak te vipy co tam sypiają w nocy i zostawiają swoich małych mieszkańców ( kurde, ostatnio czytałam o tym artykuł ....fuj...)

aj tylko nie cytuj, bo mnie juz wszystko swędzi