dobroszka 07.04.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Tylko co by Wam tu wysłac w podzięce - wszystkie moje słodkości nie przetrwają transportu.... Nic nie trzeba - pomyśl o nas czasem ciepło - wystarczy A ja w przeciwieństwie do Duszydła ciepło myślę o całej Waszej przemiłej brygadzie Sprawdzajcie temperaturę , bo od tego ciepłego myslenia powinniście mieć powyżej 40 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.04.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Rasiulka zdrowiej zdrowiej , wstyd chorowac w taką pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.04.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Witam Rasia zdróweczka życzę choć z drugiej strony jak Ci tak tam dogadzają - to możesz sobie jeszcze pozwolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.04.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Rasiulka nio, przesan juz kichac bo mi sie dom trzęsie w posadach Świetny chłopak z tego Rafała. Nie ma tego złego, jak widać. No i Dandi ma tyż racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 jak cie lubie tak o tobie "ciepło" mysleć nie mam zamiaru niezależnie od avataru a ja wczoraj doszedłem do wniosku że jesteś krętacz i tyle. Słuchajcie - Duch rżnie na forum niegroźnego śląskiego gadułę, miłego, takiego co to by o dechach tylko gadał ale każdy kto go zna wie, że to ściema nad ściemami. Wy wiecie jaki to jest mądry chłop? I to mądry całościowo a nie tylko jeżeli chodzi o drewno. Mało tego - to co On tu po śląsku zasuwa to jeszcze nic. Duch dodatkowo bardzo sprawnie posługuje się mową ojczystą. Jest szybki, konkretny, zdecydowany. Mało już teraz takich. Tak więc duchu - zawsze i wszędzie szapo ba Ekhm, jak sie baby caluja, to deszcz pada, a jak chlopy sobie slodza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.04.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 jak cie lubie tak o tobie "ciepło" mysleć nie mam zamiaru niezależnie od avataru a ja wczoraj doszedłem do wniosku że jesteś krętacz i tyle. Słuchajcie - Duch rżnie na forum niegroźnego śląskiego gadułę, miłego, takiego co to by o dechach tylko gadał ale każdy kto go zna wie, że to ściema nad ściemami. Wy wiecie jaki to jest mądry chłop? I to mądry całościowo a nie tylko jeżeli chodzi o drewno. Mało tego - to co On tu po śląsku zasuwa to jeszcze nic. Duch dodatkowo bardzo sprawnie posługuje się mową ojczystą. Jest szybki, konkretny, zdecydowany. Mało już teraz takich. Tak więc duchu - zawsze i wszędzie szapo ba A co ????????? Dałeś się zaskoczyć rozmową o starożytnej filozofii ? no widzisz I zdziwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.04.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ekhm, jak sie baby caluja, to deszcz pada, a jak chlopy sobie slodza? Taaaaa - jak się tylko tyłek zagoi to wszystko wróci do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.04.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ekhm, jak sie baby caluja, to deszcz pada, a jak chlopy sobie slodza? Taaaaa - jak się tylko tyłek zagoi to wszystko wróci do normy oł jeeee wróciła Nefer, cala i zdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.04.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ale padnięta jak kawka Właśnie wyszłam z wanny, bo po jeździe pociągiem cały czas mam wrażenie, że mnie oblazły pluskwy, wszy i inne co jeżdżą PKP ...brrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.04.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ale padnięta jak kawka Właśnie wyszłam z wanny, bo po jeździe pociągiem cały czas mam wrażenie, że mnie oblazły pluskwy, wszy i inne co jeżdżą PKP ...brrrr... może te inne co jezdza pkp to chodzi ci o vipy hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ale padnięta jak kawka Właśnie wyszłam z wanny, bo po jeździe pociągiem cały czas mam wrażenie, że mnie oblazły pluskwy, wszy i inne co jeżdżą PKP ...brrrr... To wez sie jeszcze wewnetrznie zdezynfekuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.04.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ale padnięta jak kawka Właśnie wyszłam z wanny, bo po jeździe pociągiem cały czas mam wrażenie, że mnie oblazły pluskwy, wszy i inne co jeżdżą PKP ...brrrr... może te inne co jezdza pkp to chodzi ci o vipy hihi Tak, tak te vipy co tam sypiają w nocy i zostawiają swoich małych mieszkańców ( kurde, ostatnio czytałam o tym artykuł ....fuj...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.04.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ale padnięta jak kawka Właśnie wyszłam z wanny, bo po jeździe pociągiem cały czas mam wrażenie, że mnie oblazły pluskwy, wszy i inne co jeżdżą PKP ...brrrr... może te inne co jezdza pkp to chodzi ci o vipy hihi Tak, tak te vipy co tam sypiają w nocy i zostawiają swoich małych mieszkańców ( kurde, ostatnio czytałam o tym artykuł ....fuj...) aj tylko nie cytuj, bo mnie juz wszystko swędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.04.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Właśnie mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.04.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 pozostaje się tylko podrapac, ło matko i wziąć drugi prysznic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.04.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 u niektórych zwierzaczków iskanie jest przejawem uczuć Może Nefcia poproś Małża , niech Cię poiska na 18tą rocznicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Nie robcie scen. 2 lata spedzilam w pociagu i zyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.04.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Nie robcie scen. 2 lata spedzilam w pociagu i zyje. pewnie da się, ale co to za życie. Zreszta jak człek młody to mu nic nie przeszkadza i na nic nie zwraca uwagi, tylko mu fiu bzdziu w głowie szumi na okrągło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 07.04.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Nie robcie scen. 2 lata spedzilam w pociagu i zyje. ja też, zanim moj-teraz-mąż się przeprowadził do Krakowa, 2 lata kursowałam do Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.04.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Nie robcie scen. 2 lata spedzilam w pociagu i zyje. to masakra jakaś - nie nawidzę pociągów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts