Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Dzień dobry! :D

Dwa dni w łóżku, to aż nadto! Wasze ciepłe myśli dodały mi sił, pogoda za oknem wkurzyła tak, że temperatura mi trochę spadła, a spionizowany organizm od razu funkcjonuje lepiej... :D No i ta Mysiowa łąka...8) rozmarzyłam się, wlazłam w nią i... zakręciła mi w nosie tak, że wykichałam całe zatoki i mam już z nimi spokój! :lol: :lol: :lol:

To zbieram tłusty tyłeczek na budowę, żeby zdjątka porobić Młodych łazienki... 8) :lol:

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mysza, nie widzieliśmy twojej zwierzyny (a można gdzieś zobaczyć ją?), ale wygląda na to że mamy podobne piesy - tylko u nas to generalnie pysk wypisz wymaluj tylko zawartość paszczy i obroża się nie zgadzają.

Może czegoś nie wiemy o naszym psie? Ostatecznie wczoraj nas nie było a sucz w gościach u cioci, koło lasu, z szalonym przyjacielem owczarkiem... Hmm..

a ciapa, nie wkleilam linki:str 74

http://forum.muratordom.pl/komentarze-do-mysiego-domu,t140916-4380.htm

No czad - nasza tylko ma dropiate akcenty na łapach, brzuszku i białą latarenkę na końcówce ogona. Ale tak - dokładnie ta sama rasa, wszystko mieści się w granicach gatunkowych odstępstw. Następny niżeł polski :D :D :D . A jeszcze irma u nas na komentach przyznała się do posiadania podobnego zwierza :D . Muszą się poznać - u nas jak sucz wylazła na nas na działce z rowu, taka zabidzona, zakleszczona i w ogóle, to przewrócilismy plan budowy do góry nogami i zrobiliśmy ogrodzenie, więc psy moga biegać i żadne złe im się nie stanie :D

Rasia, ty nie przesadzasz może z tą budową? Zielony syropek i jeszcze jeden dzień luzu, ha?

Rasia, ty nie przesadzasz może z tą budową? Zielony syropek i jeszcze jeden dzień luzu, ha?

Zielony syropek czeka już na wieczorową porę, a ja mam dzisiaj plan: kupić ledy do obu łazienek... 8) , a na lenistwo przyjdzie czas za dni parę... :wink: 8) :D :D

Trzymam za to kciuki :D

A setka już niedługo :D

Witaj Maluszku! Brakowało nam Ciebie! :(

mnie Was też :(

ale najechali nas goście i nie mogliśmy przyjechać :(

Trza było wziąć gości pod pachę i z nimi przybywać :wink: Przyjaciele maluszka są naszymi przyjaciółmi :wink: 8) :lol:

następnym razem tak zrobię :D a co :D

Witanko! :D :D :D

Wczoraj jednak przesadziłam z tą wyprawą na budowę, ale tylko troszeczkę... przesadziłam, bo rozpaliłam sobie ognisko i siedziałam przy nim ponad dwie godziny...

Co prawda padłam potem jak mucha, co za blisko ognia podleciała... i jej skrzydełka się z lekka zwęgliły... ale było warto!!! :D :D :D

Lazienka Młodych się robi. Dzisiaj ta biel ma być już przełamana zielenią podłogi... :wink: 8)

http://img14.imageshack.us/img14/9516/azienkadzieciimg5384.jpg

http://img14.imageshack.us/img14/769/azienkadzieciimg5387.jpg