rasia 08.04.2009 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Dzień dobry! Dwa dni w łóżku, to aż nadto! Wasze ciepłe myśli dodały mi sił, pogoda za oknem wkurzyła tak, że temperatura mi trochę spadła, a spionizowany organizm od razu funkcjonuje lepiej... No i ta Mysiowa łąka... rozmarzyłam się, wlazłam w nią i... zakręciła mi w nosie tak, że wykichałam całe zatoki i mam już z nimi spokój! To zbieram tłusty tyłeczek na budowę, żeby zdjątka porobić Młodych łazienki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.04.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 mysza, nie widzieliśmy twojej zwierzyny (a można gdzieś zobaczyć ją?), ale wygląda na to że mamy podobne piesy - tylko u nas to generalnie pysk wypisz wymaluj tylko zawartość paszczy i obroża się nie zgadzają. Może czegoś nie wiemy o naszym psie? Ostatecznie wczoraj nas nie było a sucz w gościach u cioci, koło lasu, z szalonym przyjacielem owczarkiem... Hmm.. a ciapa, nie wkleilam linki:str 74 http://forum.muratordom.pl/komentarze-do-mysiego-domu,t140916-4380.htm No czad - nasza tylko ma dropiate akcenty na łapach, brzuszku i białą latarenkę na końcówce ogona. Ale tak - dokładnie ta sama rasa, wszystko mieści się w granicach gatunkowych odstępstw. Następny niżeł polski . A jeszcze irma u nas na komentach przyznała się do posiadania podobnego zwierza . Muszą się poznać - u nas jak sucz wylazła na nas na działce z rowu, taka zabidzona, zakleszczona i w ogóle, to przewrócilismy plan budowy do góry nogami i zrobiliśmy ogrodzenie, więc psy moga biegać i żadne złe im się nie stanie Rasia, ty nie przesadzasz może z tą budową? Zielony syropek i jeszcze jeden dzień luzu, ha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Rasia, ty nie przesadzasz może z tą budową? Zielony syropek i jeszcze jeden dzień luzu, ha? Zielony syropek czeka już na wieczorową porę, a ja mam dzisiaj plan: kupić ledy do obu łazienek... , a na lenistwo przyjdzie czas za dni parę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Jednak jeszcze wolno myślę... Mysza mi 50 stronkę strzeliła!!! To na 100 się przeprowadzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.04.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Trzymam za to kciuki A setka już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2009 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Trzymam za to kciuki A setka już niedługo Witaj Maluszku! Brakowało nam Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.04.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Trzymam za to kciuki A setka już niedługo Witaj Maluszku! Brakowało nam Ciebie! mnie Was też ale najechali nas goście i nie mogliśmy przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.04.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Trzymam za to kciuki A setka już niedługo Witaj Maluszku! Brakowało nam Ciebie! mnie Was też ale najechali nas goście i nie mogliśmy przyjechać Trza było wziąć gości pod pachę i z nimi przybywać Przyjaciele maluszka są naszymi przyjaciółmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.04.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Jednak jeszcze wolno myślę... Mysza mi 50 stronkę strzeliła!!! To na 100 się przeprowadzę!!! No Rasia uważaj bo jak się zawaźmiemy to ci zaraz tę 100 strzelimy na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.04.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 przy odpowiedniej mobilizacji to może być wykonalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.04.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Rasia, cieszę się, że choróbsko ci odpuściło i jesteś w pełni sił A do setki to my ci tak szybko naskrobiemy, że nie wiem czy się z tą przeprowadzką wyrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.04.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 dzin dybry Rasiu..i reszta..szanownych Pań i Panuff rufnies... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 08.04.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 heloł no jak mam czas posiedzieć to prawie nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.04.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Jednak jeszcze wolno myślę... Mysza mi 50 stronkę strzeliła!!! To na 100 się przeprowadzę!!! jak Nie jak Tak - musowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 To jeszcze tylko 3000 postow. Luuuuzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.04.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 O ZDRÓWECZKO PYTAM ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.04.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Trzymam za to kciuki A setka już niedługo Witaj Maluszku! Brakowało nam Ciebie! mnie Was też ale najechali nas goście i nie mogliśmy przyjechać Trza było wziąć gości pod pachę i z nimi przybywać Przyjaciele maluszka są naszymi przyjaciółmi następnym razem tak zrobię a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.04.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 witam się i zmykam, ale choć ślad wiosenny zostawię http://img17.imageshack.us/img17/3145/forsycja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.04.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Hejka i jak zdróweczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.04.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Witanko! Wczoraj jednak przesadziłam z tą wyprawą na budowę, ale tylko troszeczkę... przesadziłam, bo rozpaliłam sobie ognisko i siedziałam przy nim ponad dwie godziny... Co prawda padłam potem jak mucha, co za blisko ognia podleciała... i jej skrzydełka się z lekka zwęgliły... ale było warto!!! Lazienka Młodych się robi. Dzisiaj ta biel ma być już przełamana zielenią podłogi... http://img14.imageshack.us/img14/9516/azienkadzieciimg5384.jpg http://img14.imageshack.us/img14/769/azienkadzieciimg5387.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts