malgos2 11.04.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 A ja obiecuje, ze Ducha nie oszczedze. Juz za chwileczke, juz za momencik sie spotkamy. ...a potem on już nigdy nie będzie taki sam... [tak to by się mogło stać np. w jakiejś powieści romantyczno-duchowej ] Albo nie oszczędzaj... A co tam Nie oszczedzilam. Az zasnal biedaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.04.2009 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 A ja obiecuje, ze Ducha nie oszczedze. Juz za chwileczke, juz za momencik sie spotkamy. ...a potem on już nigdy nie będzie taki sam... [tak to by się mogło stać np. w jakiejś powieści romantyczno-duchowej ] Albo nie oszczędzaj... A co tam Nie oszczedzilam. Az zasnal biedaczek. I śpi do tej pory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 A ja obiecuje, ze Ducha nie oszczedze. Juz za chwileczke, juz za momencik sie spotkamy. ...a potem on już nigdy nie będzie taki sam... [tak to by się mogło stać np. w jakiejś powieści romantyczno-duchowej ] Albo nie oszczędzaj... A co tam Nie oszczedzilam. Az zasnal biedaczek. I śpi do tej pory... E, nie... Juz sie platal po Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.04.2009 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Magi77, Daggulka, BetaGreta, TomKa, Malka, Monia, bardzo dziękuję i życzę wzajemnie ciepluchych domowych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.04.2009 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 A ja obiecuje, ze Ducha nie oszczedze. Juz za chwileczke, juz za momencik sie spotkamy. ...a potem on już nigdy nie będzie taki sam... [tak to by się mogło stać np. w jakiejś powieści romantyczno-duchowej ] Albo nie oszczędzaj... A co tam Nie oszczedzilam. Az zasnal biedaczek. I śpi do tej pory... E, nie... Juz sie platal po Forum. Aaa!!! Już Ducha wyśledziłam i jakieś zdjęcie nawet widziałam... ale Wam fajnie... chociaż dajcie potęsknić zdjątka oglądając... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.04.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Czesc Rasiulka. Czy juz zdrowas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.04.2009 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Cześć Myszonku! Właśnie przeczytałam, że straciłaś dziewictwo! A nikt biednej dziewicy nie ostrzegł, że akcja święta i musi równo dla każdego na jajeczko na miękko do wypicia w niedzielny poranek wystarczyć?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.04.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 ło jassooo rasuiulek a ty ciooo...?? kupiłem sobie koszulke heheheheh http://koszulki.com/cgi-bin/shop.pl?id=31&sid=30432318&pin=34693113186314&mod=03&towar=132416&pt=&lang=pl&ppts= masakryczna stronka..wejkscie na wlasna odpowiedzialność hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.04.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Cześć Myszonku! Właśnie przeczytałam, że straciłaś dziewictwo! A nikt biednej dziewicy nie ostrzegł, że akcja święta i musi równo dla każdego na jajeczko na miękko do wypicia w niedzielny poranek wystarczyć?... no widzisz. tak sie cała droge ogladałam do tylu, za na koniec jak sie dziecku zachcialo siku to sie rozproszylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.04.2009 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Cześć Myszonku! Właśnie przeczytałam, że straciłaś dziewictwo! A nikt biednej dziewicy nie ostrzegł, że akcja święta i musi równo dla każdego na jajeczko na miękko do wypicia w niedzielny poranek wystarczyć?... no widzisz. tak sie cała droge ogladałam do tylu, za na koniec jak sie dziecku zachcialo siku to sie rozproszylam I pełen pęcherz Aniołka nie wzruszył ich serc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.04.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Cześć Myszonku! Właśnie przeczytałam, że straciłaś dziewictwo! A nikt biednej dziewicy nie ostrzegł, że akcja święta i musi równo dla każdego na jajeczko na miękko do wypicia w niedzielny poranek wystarczyć?... no widzisz. tak sie cała droge ogladałam do tylu, za na koniec jak sie dziecku zachcialo siku to sie rozproszylam I pełen pęcherz Aniołka nie wzruszył ich serc??? nie, ale ostentacyjnie mariusz wziął małą do rowu i wysikał pod policyjnym karem jeszcze ja sie chcialam wysikac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.04.2009 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Cześć Myszonku! Właśnie przeczytałam, że straciłaś dziewictwo! A nikt biednej dziewicy nie ostrzegł, że akcja święta i musi równo dla każdego na jajeczko na miękko do wypicia w niedzielny poranek wystarczyć?... no widzisz. tak sie cała droge ogladałam do tylu, za na koniec jak sie dziecku zachcialo siku to sie rozproszylam I pełen pęcherz Aniołka nie wzruszył ich serc??? nie, ale ostentacyjnie mariusz wziął małą do rowu i wysikał pod policyjnym karem jeszcze ja sie chcialam wysikac oj nie mogę!!!! moja nieokiełznana wyobraźnia wrzuca mi przed oczy widok sikającej Myszki za radiowozem... i mi sie zachciało lać... ze śmiechu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.04.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://img16.imageshack.us/img16/6207/dsme12w11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.04.2009 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Dario! Witanko! Jakie śliczne Zwierzątko, podobne do Mamusi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.04.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Dobry Rasiu, widze, ze tez nie mozesz usiedziec przy świątecznym stole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 12.04.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 http://img300.imageshack.us/img300/562/jajo2.jpg i ja jeszcze! i ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.04.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 http://www.graficzna.pl/tfoto/pisanki/10.jpgWszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.04.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Marku, Sure, Was też świątecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.04.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 To już tylko 48 stron do przeprowadzki Witojcie, witojcie... Z pracy macham do was wiaderkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.04.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 rasiu, zobacza na http://www.azorres.pl, gdzie zawędrowało twoje zdjęcie . Aneta pojechała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts