dobroszka 15.04.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Cześć i czołem wszystkim pracowaczom i wyjeżdżaczom Raśkaaaaaaaaaaa wstawaaaaaaaaaaaaj , słonce takie , że szkoda dnia na spanie Tylko niech mi ktoś powie jak w taką pogodę mozna złapać przeziębienie??? Bo mojej córeczce się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Łorety - Mała znowu chora ? Koniec świata z tymi wiruchami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.04.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Cześć i czołem wszystkim pracowaczom i wyjeżdżaczom Tylko niech mi ktoś powie jak w taką pogodę mozna złapać przeziębienie??? Bo mojej córeczce się udało 1. złe spojrzenie 2. czary/gusła 3. wapor jakiś nieszczególny się przyplątawszy 4. przeznaczenie 5. złośliwy i podły wirus, co nudził się Możliwości wiele, ciąg dalszy jeden - życzym zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.04.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Dzięki , przy tylu możliwościach złapania zarazy już nie dojdę co sie stało DObrze , że mała znosi gluty z godnością i pogoda ducha.Zaległa pod kocem i pokasłuje .Oby do weekendu jej przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.04.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 helół łajzki jak tam..sie macie zmierzam jutro z rana ku wam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.04.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 hmmm , a jak podróżują duchy.........? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 szybko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.04.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 podfruwajom duchem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.04.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 helół łajzki jak tam..sie macie zmierzam jutro z rana ku wam.. ten wszędzie tylko nad morze zjechać nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.04.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 helół łajzki jak tam..sie macie zmierzam jutro z rana ku wam.. ten wszędzie tylko nad morze zjechać nie może czyżby się Ciebie bał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.04.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 helół łajzki jak tam..sie macie zmierzam jutro z rana ku wam.. ten wszędzie tylko nad morze zjechać nie może czyżby się Ciebie bał? już go raz postraszyłam ... ale kurna oszczędze ... potrzebny mi jeszcze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.04.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 helół łajzki jak tam..sie macie zmierzam jutro z rana ku wam.. ten wszędzie tylko nad morze zjechać nie może czyżby się Ciebie bał? już go raz postraszyłam ... ale kurna oszczędze ... potrzebny mi jeszcze będzie no no no , 100% skuteczności.Raz postraszyłaś i taki efekt Chyba będziesz musiała jakośGo na nowo oswoić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.04.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 helół łajzki jak tam..sie macie zmierzam jutro z rana ku wam.. ten wszędzie tylko nad morze zjechać nie może czyżby się Ciebie bał? już go raz postraszyłam ... ale kurna oszczędze ... potrzebny mi jeszcze będzie no no no , 100% skuteczności.Raz postraszyłaś i taki efekt Chyba będziesz musiała jakośGo na nowo oswoić ... obiecałam mu roladę ze szpinaku i łososia ... może to go przekona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.04.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 ooooo jak to mniam mniam brzmi....a dasz przepis? pliiiiiis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.04.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 ooooo jak to mniam mniam brzmi....a dasz przepis? pliiiiiis składniki 150g wędzonego łososia w plasterkach 450g mrożonego szpinaku - bardzo drobno zmielonego (Hortex) sól pieprz 4 jajka gałka muszkatołowa 4 łyżki koperku 200g twarogu (zwykły półtłusty) 4 łyżki jogurtu naturalnego łyżka skórki z cytryny sok z cytryny 2 łyzki masła Szpinak poddusic na masle aby wyparowała woda. Ubić białka - dodać wystudzony szpinak i żółtka, wymieszać. Doprawić solą pieprzem i gałką muszkatołową. Rozsmarowac na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piec 15 min w 200 stopniach. Twaróg wymieszać z jogurtem, posiekanym koperkiem i skórką z cytryny. Doprawić solą i sokiem z cytryny. Rozsmarować na cieście szpinakowym i ułożyć łososia. Zrolować, zawinąć w folię i wstawić na dwie godziny do lodówki. ja podaję na sałacie z pokrojoną cytryną do skropienia rolady ma wyglądać tak: http://www.smakimprezy.pl/images/roladki_szpinakowo_lososiow.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.04.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 no nie wierzę , żeby u mnie tak pieknie wyszło , ale wygląda i brzmi pysznościowo.Zamelduję jak zrobię , dzięki - już kopiuję sobie przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.04.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 ze mnie też nie jest jakaś super kucharka a wyszło za pierwszym razem łatwe i szybkie!!! wydaje się, że dużo roboty a tak naprawdę to migiem się robi i jest pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.04.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 kto mnie nibyk strasooł boł?? buissnemmannooffa sprycha..ee no kieddyy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.04.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 jaaaa ja nigdy ja uwielbiam duszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.04.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 dzień doberek miłego dnia życzę http://haftybeaty.blox.pl/resource/kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts