Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Barranki miłe to o co konkretnie mam pytać Monsieur Zduna....o otwarty kominek na tarasie , czy o grill murowany na tarasie , bo coś mi sie plącze....

I tak pewnie skończy się na tym , że go uprzedzę , że Go podręczycie tele-fonicznie :wink:

Nieeeee, żaden gryl, gryla się wymuruje obok już w trawie. Otwarty kominek, taki żeby jesieniom siedzieć i się ze zadumą wpatrywać w - wicie rozumicie - nostalgyczny widok a obok żeby tszaskało.

Oczywiście możemy podręczyć zduna, jak go nam udostępnisz. Boszsz, jak to brzmi: Barranku, co robisz? Eee, no męczę zduna :wink:

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nawet pierwszej łopaty nie mam wbitej. ale to juz naprawdę niedługo

Po prostu zaczęłaś od drugiej strony

nieważne jak się zaczyna tylko jak się kończy :D :D :D

No jak to jak? Na Olimpie :D :D :D

Sęk w tym , że ja dopiero zaczynam :lol: :lol:

Ale zaczynasz z góry, bo tam na razie skończyłaś :D . Niby nic a powinno cieszyć :wink:

boszszszz.... ten dalej godo ....wiesz, chopie że ja musze z 10 razy przeczytac co napisałeś nim Cie zrozumiem? :oops: :roll: :lol:

zawsek pofiadolem ze jezdem casym dla innych baldso niesrosumialy..wis

dragonlandia do rady samienilek na sywwca pare zdan i wim..ni mom sadnych fątpliffości..(podpis barankhuff psecytoj rajze ci rozswietli w radzeniu sie z moim jazykiem) :lol: :lol: :lol: :wink: