Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Skucha!

A nad duszczyzną to się czasem zadumać trzeba, ale dobrze jest.

I godoj, godoj co gdzie piscy, ktoś godoć musi :D. A jak ci ktoś będzie głowę zmywał, to się męskom siłom i godnościom nieomal osobistom zasłonisz, a my się zajmiemy obsługą prasową wydarzenia, żeby opinia publiczna została właściwie poinformowana :D :D :D

nomal;nie sie clek straci na kwilkiem..i juz mu kolki ciosajom...niproffda..po pierwszym ping bylo 1:0 f paminci..potym po scinie 2:0 a po linni bylo tsy

ale odaje wsak falkoferrem..bo...no bo..bo no.no bo no.nie :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

NIe jęcz :wink: . Było 1:1, to nie mogło być 2:0 :D . Chyba że duchomatyka jest inna :wink:

Poza ty nie tsa dziouch denerwować, one tera som takie wyrywne i praskają strasnie :D

aniawmuratorze - dobrze, że Cie tu capnęłam ... czy Ty już wiesz o spotkaniu forumowym?

bo kurrrrde rachube straciłam komu wysłałam na priv a komu nie :oops: :lol:

mam link w stopce- dla wszystkich chetnych jeszcze raz przypominam - mamy w czerwcu spotkanie muratorowe organizowane przez forumowiczów , niedługo będzie ankieta z propozycjami miejsc, wybierzemy i zaszalejemy :D

aniawmuratorze - dobrze, że Cie tu capnęłam ... czy Ty już wiesz o spotkaniu forumowym?

bo kurrrrde rachube straciłam komu wysłałam na priv a komu nie :oops: :lol:

mam link w stopce- dla wszystkich chetnych jeszcze raz przypominam - mamy w czerwcu spotkanie muratorowe organizowane przez forumowiczów , niedługo będzie ankieta z propozycjami miejsc, wybierzemy i zaszalejemy :D

dotarłam już :D dzięki wielkie :D

no i oczywiscie zlot musi być :D