ghost34 21.04.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 acan winkas nie saufaszył był fienc..loghicnie sec ujmujanc..łaska srosumienia jezd mi dana łona jezd dorosla fajnista i samodsielna..i loglodoj siem sa siebie bo ciem naffiedsi na macchanko fyleffek gibcij nisch thinkhujess..wis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.04.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 acan winkas nie saufaszył był fienc..loghicnie sec ujmujanc..łaska srosumienia jezd mi dana łona jezd dorosla fajnista i samodsielna..i loglodoj siem sa siebie bo ciem naffiedsi na macchanko fyleffek gibcij nisch thinkhujess..wis Z duchem za plecami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.04.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 hmmm times ukaze times ukaze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.04.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 A Gospodyni jak nie ma tak nie ma Dzień dobry - Rasia wracaj do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.04.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Witam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.04.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 też jestem.... Rasi nie ma a ja za to sobie spotkanko szykuję z Jej bratem... równie sympatycznym ludziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.04.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 też jestem.... Rasi nie ma a ja za to sobie spotkanko szykuję z Jej bratem... równie sympatycznym ludziem fajny facet i dobrze/fachowo gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.04.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 racja a nasza Rasia to bardzo gdzieś zabalowała i chyba jej tam dobrze... bo jej nie ma i nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.04.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Rasiu - a gdzie jesteś? miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.04.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Jestem... i znikam... Buziaki zostawiam dla wszystkich!!! Jak się rozwiąże jedna dla mnie przykra sprawa, to do Was wrócę... jeśli się rozwiąże... Z nowych wiadomości: Duszek zaczyna w piątek dęba siekać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.04.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Jestem... i znikam... Buziaki zostawiam dla wszystkich!!! Jak się rozwiąże jedna dla mnie przykra sprawa, to do Was wrócę... jeśli się rozwiąże... Z nowych wiadomości: Duszek zaczyna w piątek dęba siekać!!!!! cokolowiek to jest - ściskam mocno kciuki za pozytywne rozwiązanie i czekamy spokojne Dzięki że się odezwałaś bo w niepokoju byliśmy, co nie zmienia faktu że teraz wzbudził się bardziej - Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.04.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Rasiu - na pewno się roziwąże - trzymam za to kciuki trzymaj się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.04.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 ja tez zaglądam i sledzę sprawę kamyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.04.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Jestem... i znikam... Buziaki zostawiam dla wszystkich!!! Jak się rozwiąże jedna dla mnie przykra sprawa, to do Was wrócę... jeśli się rozwiąże... Z nowych wiadomości: Duszek zaczyna w piątek dęba siekać!!!!! cokolowiek to jest - ściskam mocno kciuki za pozytywne rozwiązanie i czekamy spokojne Dzięki że się odezwałaś bo w niepokoju byliśmy, co nie zmienia faktu że teraz wzbudził się bardziej - Powodzenia Dokciukujemy! I czekamy... czekamy... czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.04.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Rasia Mysza jest z tobą duchem.powodzenia. Co by nie było -pomalutku i do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 22.04.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 rasia ściskam mocno !!! trzymaj się i bądź dzielna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.04.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 rasiulka jakby Ci trza było jakiejś pomocy czy choćby wsparcia słów kilka to wiesz...dzwoń , mailuj , privuj , możesz esemesnąć , albo krzyknąć nawet...w końcu echo do mojego placu doniesie...Sciskam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.04.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Podoba mi się ta druga szafka, ona troszkę taka w starszym stylu bardzo ładna, solidna a jednocześnie lekka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.04.2009 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Kochani pitulam się do Was przez monitorek... Księciunio za Wielką Wodą, to tylko zostały mi Młode, Filip i monitorek do pitulania... Gosiaczku, jak miło, że jeszcze ktoś mój zaniedbany dzienniczek czyta... Dzisiaj miałam baardzo pracowity dzień. Spędziłam pół dnia w urzędzie gminy na "ploteczkach" podczas których załatwiłam i zjazd z drogi na moją posesję /hi, hi...jak to fajnie brzmi / i pozwolenie na wycięcie wszystkich 16 uschniętych drzewek... Nie wiem czy cieszyć się, czy płakać po tych drzewkach, ale jak mi się łyso jutro zrobi, to poznam czy tylko na działce, czy w serduchu też... Jutro dzień wycinki, kolejnej już na tej budowie, ale najbardziej drastycznej... Dzisiaj przez kilka minut krążyły nad moją głową kaczki i strasznie się darły jakby krzycząc na mnie, że zasypałam ich ulubione rozlewisko... Całe szczęście zadowoliły się stawikiem sąsiada. I... uwaga, uwaga... o 22.18 przyjechała na Pomidory podłoga dębowa z baardzo daleka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.04.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 OOOOOOOOOOOOOOOOOO jak miło że jesteś mam nadzieję że wszystko poszło ok, skoro sie do nas przytulasz a swoja drogą to wy z Nefcią słomiane wdowy jesteście Gratulacje zwiezionej podłogi - teraz niech się dobrze układa a kaczki zostwa w spokoju - dobrze że nie bociany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts