Gosiek33 23.04.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Czytam, czytam nie gadam jeno często Powiedz czy jakąś firmę wynajęłaś do wycinki i jeśli tak to jaki koszt takiej usługi wyszedł ? Dzrewa uschnięte były na Twojej działce, czy obok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.04.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Jak dąbik już jest to czekam na efekt końcowy Rasia - trzymaj się cieplutko Jakbyś czegoś potrzebowała to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.04.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Doberek Jak gospodyni dojedzie do domu to prosimy foty : jak się podłoga układa, nowych drzewek, czy siatka dokonczona..... wszak Fotodziennik zobowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.04.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Hej Fajnie, że zajrzałaś Mam nadzieję, że wycinka drzewek nie pozowstawi w twoim serduchu pustki Czekam na fotki dębowej podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.04.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Witam..ukladac sie bedzie nie predzej jak w niedziele poniedzialek najpierw osb...wiec cierpliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.04.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Witam..ukladac sie bedzie nie predzej jak w niedziele poniedzialek najpierw osb...wiec cierpliwosci w niedzielę - to chyba się odpoczywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.04.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Witam..ukladac sie bedzie nie predzej jak w niedziele poniedzialek najpierw osb...wiec cierpliwosci w niedzielę - to chyba się odpoczywa Duchi? W niedzielę tesz robią... A czasem zwłaszcza... Trzeba być czujnym Witaaaaaj rasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.04.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.04.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 czasem pracuja ale ..nie na moj hmm jakby to iezabrzmialo rozkac tylko z wlasnej woli nikt ich nie zmusza w last week sam ich opierdzielilem za prace w niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.04.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 widać byłes nieprzekonywujący skoro dalej próbują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.04.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 widać byłes nieprzekonywujący skoro dalej próbują pracochilizm szeroko rozwiniety trzeba na terapię wysłać a nie opierdzielać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.04.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Nie opierdzielać, nie na terapię ... tylko krzyżem poleżeć ... może poskutkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.04.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 oni to moga lezec jodelka lub cegielka wzglednie pasem krakoffskim:) kruelcia plus siorka..fajoffo bylo pobajerzyc dzisioj wis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.04.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 oni to moga lezec jodelka lub cegielka wzglednie pasem krakoffskim:) kruelcia plus siorka..fajoffo bylo pobajerzyc dzisioj wis dla mnie mogą leżeć dębem długodeskowym i my sie dobrze bawiłyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.04.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 A ja siedzę i patrzę na moją Jatobę :) Pięęęęęęeeekna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.04.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 A ja siedzę i patrzę na moją Jatobę :) Pięęęęęęeeekna jest Taaaaak widziałam ja i masz rację ........... piekna jest ))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.04.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 A ja siedzę i patrzę na moją Jatobę :) Pięęęęęęeeekna jest Taaaaak widziałam ja i masz rację ........... piekna jest ))))) Fajnie, że też Ci się podoba, bo już myślałam, że może dziwna jestem :) Jesion też ładniutki, tylko taki spokojny W mojej "prywatnej częsci" ma być spokój i ukojenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.04.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 ee no jatoba ..jest przesliczna tylko ciemniej..z czasem..mocno..ale sliczna jest a jak pikenie leje z debem..masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.04.2009 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Dziękuję Mysiu, Dobrosiu, Kruelciu i Nefciu za odwiedziny, posiedziny plotkowiny i wybawiny... śliczne miny... , ale Księciunio mi gwizdnął kabelek za Wielką Wodę i fotorelacji nie będzie... Drzewa się dzisiaj posypały... Ale zrobi się pole do golfa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.04.2009 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 A ja siedzę i patrzę na moją Jatobę :) Pięęęęęęeeekna jest Taaaaak widziałam ja i masz rację ........... piekna jest ))))) Fajnie, że też Ci się podoba, bo już myślałam, że może dziwna jestem :) Jesion też ładniutki, tylko taki spokojny W mojej "prywatnej częsci" ma być spokój i ukojenie Noooo nieee! To się nie uda. Łazienki spokojne nie som!!! Ściana za łóżkiem też fikołki robi, chociaż jakby jej się dłużej przyjrzeć, to może i zahipnotyzować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts