barranki2 25.04.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Dzień dobry niektórzy pomylili dzień z nocą o takiej porze postować o takiej porze to sie......................... śpi Miłego Weekendu Niiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeee. O tej porze co pisałaś tyyyyyyyyyy to się śpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 25.04.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 No hej, że hej Hej, że no już do dzisiaj! uhu się witamy a ty duchaty to myślisz że masz monopol na nocki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 25.04.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 też się witam ciekawi mnie czy zostawiasz pniak iz korzeniem 'pod cos' (stolik, lampa sam nie wiem..) czy też znikną? ogrodzenie... pomysł z siatkowym szalunkiem+kamienie - bardzo mi sie tak ogólnie podoba, tylko czy zagra z domem ciekawą piosenkę...może... błagam nie zrób 'polskiego płotka betonowego', nie daj boże z łuczkami jakimiś do otoczenia pasujące to chyba tylko drewno plus siatka spasuje (nie za bardzo widac to 'otoczenie' poza drzewami i jakaś zabudowa gospodarcza za płotem...) to nowoczesna zabudowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.04.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Witaj Marku. O betonie i obrzeżach, to myślałam o czymś takim... http://img9.imageshack.us/img9/5930/ogrodzenieimg9002.jpg piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.04.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 To na pewno betonowe??? Wyglada fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.04.2009 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 też się witam ciekawi mnie czy zostawiasz pniak iz korzeniem 'pod cos' (stolik, lampa sam nie wiem..) czy też znikną? na razie zrobiłam tak: http://img9.imageshack.us/img9/5199/drzewawycinkaimg6095.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.04.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 No widze, ze przygotowana jestes na pieczenie kielbasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.04.2009 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 To na pewno betonowe??? Wyglada fajnie To są właśnie te obrzeża krawężnikowe, w których się zakochałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.04.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 No chyba nie wyjdzie tanio taki plotek Widzialas to na zywo?? jak one sa mocowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 25.04.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 faktycznie. ciekawe to jest i w jakis sposob skromne, oszczędne, "bez złotych łańcuchów na szyi" Będą w tym wstawki jakiegoś listewkowego ażuru z drewna? coś na podobnej zasadzie mozę być ciekawe, http://www.mimoa.eu/images/5919_l.jpg ale Ty chyba nie masz w samej bryle budynku drewna wcale? dobrze pamiętam? jesli tak to wyszłoby troche za 'eko' jak na Twoje decyzje... za markoto, też pomyślałem najpierw że to bielone listewki, ale potem uznałem że beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.04.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 faktycznie. ciekawe to jest i w jakis sposob skromne, oszczędne, "bez złotych łańcuchów na szyi" Będą w tym wstawki jakiegoś listewkowego ażuru z drewna? coś na podobnej zasadzie mozę być ciekawe, http://www.mimoa.eu/images/5919_l.jpg ale Ty chyba nie masz w samej bryle budynku drewna wcale? dobrze pamiętam? jesli tak to wyszłoby troche za 'eko' jak na Twoje decyzje... za markoto, też pomyślałem najpierw że to bielone listewki, ale potem uznałem że beton. Marek, te wstawki są cudne!!! Będę miała drewniane okiennice! Właśnie takie jak te wstawki! Dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.04.2009 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 No chyba nie wyjdzie tanio taki plotek Widzialas to na zywo?? jak one sa mocowane? Markotko, obrzeża nie są bardzo drogie, trzeba te tylko przezbroić. To zdjęcie, to wioska obok, na żywo obejrzane i obmacane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.04.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Witaj Marku. O betonie i obrzeżach, to myślałam o czymś takim... http://img9.imageshack.us/img9/5930/ogrodzenieimg9002.jpg piękne... oooooooooo dla ciebie idelany - super przy chałupie by się prezentowł bądź jak kto woli chałupa pieknie by sie prezentowała z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 25.04.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Markotko.....To zdjęcie, to wioska obok, na żywo obejrzane i obmacane... wypisz wymaluj polska wieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.04.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Markotko.....To zdjęcie, to wioska obok, na żywo obejrzane i obmacane... wypisz wymaluj polska wieś Oj Marku, czepiasz się. Obok mnie to tylko gołębnik, ale kilka uliczek dalej i kury gdaczą... a wieś to wieś, bo nie miasto przecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Markotko.....To zdjęcie, to wioska obok, na żywo obejrzane i obmacane... wypisz wymaluj polska wieś Styl hiszpansko-zakopianski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 25.04.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Markotko.....To zdjęcie, to wioska obok, na żywo obejrzane i obmacane... wypisz wymaluj polska wieś Oj Marku, czepiasz się. Obok mnie to tylko gołębnik, ale kilka uliczek dalej i kury gdaczą... a wieś to wieś, bo nie miasto przecie... no wiem..., masz rację. faktem jest że to się teraz mocno zmienia... przypuszczam (nie znam z autopsji) że może być coś miłego w tym gdy człowiek po pracy wsiada do samochodu i wraca do domu (niezależnie jak on wygląda) myśląc z uśmiechem: "wracam do siebie, na wieś". Wiadomo, że chodzi o miejsce a nie o zabudowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.04.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 O, o, to, to!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.04.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Jak już sobie stronkę strzeliłam /coraz bliżej do przeprowadzki /, to pokażę Wam ulubione ostatnio miejsce mojego Młodego w moim domku u mnie na wsi... http://img25.imageshack.us/img25/3026/kubaimg6056.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.04.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 czy on sprawdza jak się przecisnie Święty Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts