Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Dzień dobry

niektórzy pomylili dzień z nocą :roll: :roll: :roll:

o takiej porze postować :o :o o takiej porze to sie.........................

śpi :wink: :lol: :lol: :lol:

Miłego Weekendu :D :D :D

Niiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeee. O tej porze co pisałaś tyyyyyyyyyy to się śpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :wink: :wink:

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

też się witam :)

ciekawi mnie czy zostawiasz pniak iz korzeniem 'pod cos' (stolik, lampa sam nie wiem..) czy też znikną?

ogrodzenie... pomysł z siatkowym szalunkiem+kamienie - bardzo mi sie tak ogólnie podoba, tylko czy zagra z domem ciekawą piosenkę...może... błagam nie zrób 'polskiego płotka betonowego', nie daj boże z łuczkami jakimiś :cry:

do otoczenia pasujące to chyba tylko drewno plus siatka spasuje (nie za bardzo widac to 'otoczenie' poza drzewami i jakaś zabudowa gospodarcza za płotem...) to nowoczesna zabudowa?

faktycznie. ciekawe to jest i w jakis sposob skromne, oszczędne, "bez złotych łańcuchów na szyi" :) Będą w tym wstawki jakiegoś listewkowego ażuru z drewna? coś na podobnej zasadzie mozę być ciekawe,

http://www.mimoa.eu/images/5919_l.jpg

ale Ty chyba nie masz w samej bryle budynku drewna wcale? dobrze pamiętam? jesli tak to wyszłoby troche za 'eko' jak na Twoje decyzje...

za markoto, też pomyślałem najpierw że to bielone listewki, ale potem uznałem że beton.

faktycznie. ciekawe to jest i w jakis sposob skromne, oszczędne, "bez złotych łańcuchów na szyi" :) Będą w tym wstawki jakiegoś listewkowego ażuru z drewna? coś na podobnej zasadzie mozę być ciekawe,

http://www.mimoa.eu/images/5919_l.jpg

ale Ty chyba nie masz w samej bryle budynku drewna wcale? dobrze pamiętam? jesli tak to wyszłoby troche za 'eko' jak na Twoje decyzje...

za markoto, też pomyślałem najpierw że to bielone listewki, ale potem uznałem że beton.

Marek, te wstawki są cudne!!! 8)

Będę miała drewniane okiennice! Właśnie takie jak te wstawki! Dzięki!!! :D :D :D

Witaj Marku. :D

O betonie i obrzeżach, to myślałam o czymś takim... 8)

http://img9.imageshack.us/img9/5930/ogrodzenieimg9002.jpg

piękne... 8)

oooooooooo :o :o :o :o dla ciebie idelany - super przy chałupie by się prezentowł bądź jak kto woli chałupa pieknie by sie prezentowała z nim :roll: :roll: :roll:

Markotko.....To zdjęcie, to wioska obok, na żywo obejrzane i obmacane... :wink: 8) :D :D

wypisz wymaluj polska wieś :roll: :D

Oj Marku, czepiasz się. :wink: :lol:

Obok mnie to tylko gołębnik, ale kilka uliczek dalej i kury gdaczą... a wieś to wieś, bo nie miasto przecie... :roll: :wink: :D :D

Markotko.....To zdjęcie, to wioska obok, na żywo obejrzane i obmacane... :wink: 8) :D :D

wypisz wymaluj polska wieś :roll: :D

Oj Marku, czepiasz się. :wink: :lol:

Obok mnie to tylko gołębnik, ale kilka uliczek dalej i kury gdaczą... a wieś to wieś, bo nie miasto przecie... :roll: :wink: :D :D

no wiem..., masz rację.

faktem jest że to się teraz mocno zmienia... przypuszczam (nie znam z autopsji) że może być coś miłego w tym gdy człowiek po pracy wsiada do samochodu i wraca do domu (niezależnie jak on wygląda) myśląc z uśmiechem: "wracam do siebie, na wieś". Wiadomo, że chodzi o miejsce a nie o zabudowę...