lidszu 25.04.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Jak już sobie stronkę strzeliłam /coraz bliżej do przeprowadzki /, to pokażę Wam ulubione ostatnio miejsce mojego Młodego w moim domku u mnie na wsi... a co przeskrobał ???? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 25.04.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Rasiu z całą wesołą kompanią i duchu, co się pojawiasz w różnym towarzystwie - dzięki za przemiłe, choć zdecdowanie za krótkie najście, pomysły, podpowiedzi i pogwarki Trzymamy kciuki za córę, żeby jej przeszło. A Frida macha łapą do Filipa Ostatecznie oficjalnego tytułu Pierwszego Psiego Gościa nikt mu już nie odbierze Się polecamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.04.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Rasiu z całą wesołą kompanią i duchu, co się pojawiasz w różnym towarzystwie - dzięki za przemiłe, choć zdecdowanie za krótkie najście, pomysły, podpowiedzi i pogwarki Trzymamy kciuki za córę, żeby jej przeszło. A Frida macha łapą do Filipa Ostatecznie oficjalnego tytułu Pierwszego Psiego Gościa nikt mu już nie odbierze Się polecamy Się polecamy wzajemnie Dziękujemy za wyrozumiałość dla naszej niedyspozycji czasowo-chorobowej. Pięęękny dom... pięęękny dach... pięęękne wylewki... pięęękne obrazy dookoła... fantastyczna Rodzinka... cuuudna Psinka... Tytuł z zachwytem zabieramy i do Filipa miski przypinamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.04.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 czy on sprawdza jak się przecisnie Święty Mikołaj Jak już sobie stronkę strzeliłam /coraz bliżej do przeprowadzki /, to pokażę Wam ulubione ostatnio miejsce mojego Młodego w moim domku u mnie na wsi... a co przeskrobał ???? :lol: Zuza, Lidzia, on tam po prostu włazi, siedzi i kontem.pluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 25.04.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 czy on sprawdza jak się przecisnie Święty Mikołaj Jak już sobie stronkę strzeliłam /coraz bliżej do przeprowadzki /, to pokażę Wam ulubione ostatnio miejsce mojego Młodego w moim domku u mnie na wsi... a co przeskrobał ???? :lol: Zuza, Lidzia, on tam po prostu włazi, siedzi i kontem.pluje... A wygląda wielkce profesjonalnie... Na tym jaki biznes można ukręcić może? pozdrawiamy przednocnie (mamy przesuniętą fazę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.04.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 czy on sprawdza jak się przecisnie Święty Mikołaj Jak już sobie stronkę strzeliłam /coraz bliżej do przeprowadzki /, to pokażę Wam ulubione ostatnio miejsce mojego Młodego w moim domku u mnie na wsi... a co przeskrobał ???? :lol: Zuza, Lidzia, on tam po prostu włazi, siedzi i kontem.pluje... A wygląda wielkce profesjonalnie... Na tym jaki biznes można ukręcić może? pozdrawiamy przednocnie (mamy przesuniętą fazę ) Fazę to ja dopiero łapię, bo dopiero co wróciliśmy do domu, po drodze zahaczywszy o Friday'sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.04.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Lazienka zielono-biala super Co tam bedzie za wanna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.04.2009 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Lazienka zielono-biala super Co tam bedzie za wanna?? Dzięki Markotko Wanna już jest: Koło Perfect 180/80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.04.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Ok ale za wanną taka zielona plaszczyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 26.04.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 fajna będzie ta łazienka i coś co wzbudza moją wielką zawiść - widać, ze masz dobrego fachowca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.04.2009 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Ok ale za wanną taka zielona plaszczyzna To półka z której będą przeświecały wodoszczelne ledy przez białe kamyczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.04.2009 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 O taka:http://img152.imageshack.us/img152/4619/azienkadzieciimg6103.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.04.2009 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 fajna będzie ta łazienka i coś co wzbudza moją wielką zawiść - widać, ze masz dobrego fachowca... Dzięki Irmo Jak na moje oko, to też miałaś świetnego fachowca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.04.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 ojej, półeczka juz jest - czekam na kamyczki - najepiej wieczorną porą jak się ledy będą świecić nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 26.04.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 niestety nie, ale dobrze, ze tego nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.04.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Dzieki Rasia teraz wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.04.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Rasia, coś dla Kuby?http://www.allegro.pl/item613617584_lampa_scienna_lp_078.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.04.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.04.2009 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Mysiu, śliczne to "coś", dziękuję , tylko, że Młody całkiem a-muzyczny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.04.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Hejeczka! Ja to w ogóle nie wiem, jak można mieć takie wielkie łazienki. Wanna, prysznic i jeszcze dwie umywalki. Bardzo lekka, świetlista i taka wiosenna jest ta łazieneczka. Jak w sam raz dla dzieci. Powiedz mi jak jest zamontowana ta pólka pod umywalki? Też taką chciałam, ale mój monter bał się, że będzie za delikatna i nie utrzyma ciężaru umywalki. Dlatego też musiała zdecydować się jeszcze na nogi po obu stronach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts