Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja wracając ze sklepu zahaczyłam o Twoją chałupkę, ale CIę tam nie było Rasiu - doprawdy co za niedopatrzenie :):)

ale ja bylem:))) trza bylok sadsfonic... 8)

Łeeee założyłam, ze jak nie ma wózka Rasi to nie ma i Ducha :)

Hejka! :D

Właśnie wróciłam z Młodą ze Szpitala Bielańskiego. Pięciodniowy ból brzucha Dzieciucha skończył się kroplówką z nos-pa dla Młodej i moim fajtnięciem na szpitalną glebę... :roll: ja to wiem, gdzie tracić przytomność... :lol: Zajęli się mną na SORze rewelacyjnie, więc za godzinę mam wrócić po wyniki badań... 8) :lol: :lol:

Edyś, ta łazienka wcale a wcale wielka nie jest, jak dojdzie kibelek z bidetem, to przejście do wanny będzie minimalne. :-? A blat pod umywalki zamontowany jest na stalowych prętach przewierconych na wylot przez ścianę i na zespawanej ramie, o tak:

http://img15.imageshack.us/img15/4861/azienkadzieciimg5301.jpg

Nefciu, widzisz, Duchaty by się ucieszył 8)

Justyś, Lidszu, dziękuję... 8) :D :D

Kamyczków ja też się nie mogę doczekać... 8) ...ja w ogóle mam słabość do kamyczków... :roll: :wink:

Właśnie wróciłam z Młodą ze Szpitala Bielańskiego. Pięciodniowy ból brzucha Dzieciucha skończył się kroplówką z nos-pa dla Młodej i moim fajtnięciem na szpitalną glebę... :roll: ja to wiem, gdzie tracić przytomność... :lol: Zajęli się mną na SORze rewelacyjnie, więc za godzinę mam wrócić po wyniki badań... 8) :lol: :lol:

:

Jesooo trza było dzwonić - ja jestem z tych trzeźwych - mdleję dopiero w domu :)

:

Jesooo trza było dzwonić - ja jestem z tych trzeźwych - mdleję dopiero w domu :)

No właśnie! Ja do tej pory też tak miałam, a dzisiaj to ani powodu ciut, ciut... Iga spokojna, tylko obolała, krew się nigdzie i nikomu nie lała, ja siedząca spokojnie i czekająca z Młodą na usg jamy brzusznej i nagle słoń zapierdzielił mi nóżką prosto w splot słoneczny i hiperwentylacja a potem fajt... :roll: :oops: nienawidzę takich chwil słabości... wrrrrrrrrr... :evil:

Następnym razem proszę o telefon. Genialnie robię za małpę na drucie w szpitalnych poczekalniach. A dzieci szczególnie mnie za to kochają (nie wspominając o rodzicach ). Kładź sie spać, bo taki brak prądu na chwilę jest bardzo niezdrowy dla organizmu.

P.S. a coś za mną chodziło w temacie Twojej osoby dziś od jakiejś 19.30...

O tej porze przejeżdżałam obok Ciebie jadąc do szpitala. 8)

No to nara... jadę po wyniki... masz ochotę na kawkę w Bielańskim? :wink: 8) :D

Nienawidzę tego miejsca jak k....mać, więc jeśli sie dobrze czujesz nie dołączę .

Uważam, że powinnaś pojechać rano. A teraz położyć się spać. Te kilka godzin niewiele zmieni, a Twój organizm jest poważnie obciążony. Czy Twój małż jest w domu ? Jak czuje sie Iga ?