Nefer 26.04.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 A ja wracając ze sklepu zahaczyłam o Twoją chałupkę, ale CIę tam nie było Rasiu - doprawdy co za niedopatrzenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.04.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Mysiu, śliczne to "coś", dziękuję , tylko, że Młody całkiem a-muzyczny jest. spoko to tylko lampa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.04.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 A ja wracając ze sklepu zahaczyłam o Twoją chałupkę, ale CIę tam nie było Rasiu - doprawdy co za niedopatrzenie :) ale ja bylem:))) trza bylok sadsfonic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 26.04.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 rasia łazienka śliczna !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 A ja wracając ze sklepu zahaczyłam o Twoją chałupkę, ale CIę tam nie było Rasiu - doprawdy co za niedopatrzenie :) ale ja bylem:))) trza bylok sadsfonic... Łeeee założyłam, ze jak nie ma wózka Rasi to nie ma i Ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.04.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 a duch losobiscie cyklinoffol plyty osb rasiuli..coby moi mogli ukladac delowka lod rana albo bol w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.04.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Hej Ogrodowa demolka na całego Szkoda tych drzew, ale jak mus, to mus Łazienka młodych coraz ładniejsza i nabiera charakteru Nie mogę się również doczekać tych kamyczków za wanną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.04.2009 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Hejka! Właśnie wróciłam z Młodą ze Szpitala Bielańskiego. Pięciodniowy ból brzucha Dzieciucha skończył się kroplówką z nos-pa dla Młodej i moim fajtnięciem na szpitalną glebę... ja to wiem, gdzie tracić przytomność... Zajęli się mną na SORze rewelacyjnie, więc za godzinę mam wrócić po wyniki badań... Edyś, ta łazienka wcale a wcale wielka nie jest, jak dojdzie kibelek z bidetem, to przejście do wanny będzie minimalne. A blat pod umywalki zamontowany jest na stalowych prętach przewierconych na wylot przez ścianę i na zespawanej ramie, o tak: http://img15.imageshack.us/img15/4861/azienkadzieciimg5301.jpg Nefciu, widzisz, Duchaty by się ucieszył Justyś, Lidszu, dziękuję... Kamyczków ja też się nie mogę doczekać... ...ja w ogóle mam słabość do kamyczków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2009 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Hejka! Właśnie wróciłam z Młodą ze Szpitala Bielańskiego. Pięciodniowy ból brzucha Dzieciucha skończył się kroplówką z nos-pa dla Młodej i moim fajtnięciem na szpitalną glebę... ja to wiem, gdzie tracić przytomność... Zajęli się mną na SORze rewelacyjnie, więc za godzinę mam wrócić po wyniki badań... :Jesooo trza było dzwonić - ja jestem z tych trzeźwych - mdleję dopiero w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.04.2009 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Hejka! Właśnie wróciłam z Młodą ze Szpitala Bielańskiego. Pięciodniowy ból brzucha Dzieciucha skończył się kroplówką z nos-pa dla Młodej i moim fajtnięciem na szpitalną glebę... ja to wiem, gdzie tracić przytomność... Zajęli się mną na SORze rewelacyjnie, więc za godzinę mam wrócić po wyniki badań... :Jesooo trza było dzwonić - ja jestem z tych trzeźwych - mdleję dopiero w domu No właśnie! Ja do tej pory też tak miałam, a dzisiaj to ani powodu ciut, ciut... Iga spokojna, tylko obolała, krew się nigdzie i nikomu nie lała, ja siedząca spokojnie i czekająca z Młodą na usg jamy brzusznej i nagle słoń zapierdzielił mi nóżką prosto w splot słoneczny i hiperwentylacja a potem fajt... nienawidzę takich chwil słabości... wrrrrrrrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Następnym razem proszę o telefon. Genialnie robię za małpę na drucie w szpitalnych poczekalniach. A dzieci szczególnie mnie za to kochają (nie wspominając o rodzicach ). Kładź sie spać, bo taki brak prądu na chwilę jest bardzo niezdrowy dla organizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 P.S. a coś za mną chodziło w temacie Twojej osoby dziś od jakiejś 19.30... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.04.2009 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 P.S. a coś za mną chodziło w temacie Twojej osoby dziś od jakiejś 19.30... O tej porze przejeżdżałam obok Ciebie jadąc do szpitala. No to nara... jadę po wyniki... masz ochotę na kawkę w Bielańskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2009 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 P.S. a coś za mną chodziło w temacie Twojej osoby dziś od jakiejś 19.30... O tej porze przejeżdżałam obok Ciebie jadąc do szpitala. No to nara... jadę po wyniki... masz ochotę na kawkę w Bielańskim? Nienawidzę tego miejsca jak k....mać, więc jeśli sie dobrze czujesz nie dołączę . Uważam, że powinnaś pojechać rano. A teraz położyć się spać. Te kilka godzin niewiele zmieni, a Twój organizm jest poważnie obciążony. Czy Twój małż jest w domu ? Jak czuje sie Iga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2009 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Chyba, ze potrzebujez kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.04.2009 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 No to pieknie sobie poczynasz rasiu kochana, ladnie to tak nam mdlec? Ekspertem nie jestem, ale na moj gust za malo piwa w organizmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2009 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Dobra - gadasz dorzecznie Rasia to spokojniejsza jestem ... ale jakby co to masz wiesz co.... Buziaki. Jutro zadzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.04.2009 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Duchu, co Ty naszej rasi robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.04.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Rasia - kochana ale nas wytrachałaś Koniecznie się cała przebadaj ( może ginekologicznie też ) i nie mdlej nam więcej, może urpol by ci się przydał, taka przedłużona majówka Zdróweczka moc ślę i jeśli mogę ci w czymś pomóc - dzwoń !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 27.04.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Rasia ściskam , pitulam i czekam na niusy że wsio oki.Pamiętaj , że mam do Was rzut beretem i wystarczy tylko zadzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts