Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

I jeszcze odwiedziły mnie dzisiaj Zuza z Koleżanką i Nefcia i dostałam OGROMNY KOSZ PEŁEN WITAMINEK !!! No to jak nie mam być zdrowa, no jak??? 8) :D :D :D Dziewczyny DZIĘKUJĘ!!! :lol: :lol: :lol:

nie dziękuj tylko wcinaj i dbaj o siebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ładnie proszę :wink: :D :D :D

Zdróweczka dla Ciebie i Młodej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S byłam - podpisane - czekam juz tylko 2 tyg :lol: :lol: :lol: :lol:

juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :lol: :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I jeszcze odwiedziły mnie dzisiaj Zuza z Koleżanką i Nefcia i dostałam OGROMNY KOSZ PEŁEN WITAMINEK !!! No to jak nie mam być zdrowa, no jak??? 8) :D :D :D Dziewczyny DZIĘKUJĘ!!! :lol: :lol: :lol:

nie dziękuj tylko wcinaj i dbaj o siebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ładnie proszę :wink: :D :D :D

Zdróweczka dla Ciebie i Młodej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S byłam - podpisane - czekam juz tylko 2 tyg :lol: :lol: :lol: :lol:

juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :lol: :lol: :lol: :lol:

Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuccchhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! Juuuuuuuuupiiiiiiiiiiiii jjjuuuuuuuuuuuup :lol: :lol: :lol: :lol:

Eeeeeeeeee tam - ja nic nie przniosłam poza uściskami czyli dobrą energią :):)

ty emanujesz taką energią :roll: :roll: :roll: że przy tobie każdy dostaje powera ( ja napewno ) :wink: :D :D :D ja swoje baterie naładowałam na maxa :lol: :lol: :lol: :lol:

Zuzanko Droga - dziś to ja byłam spokojna jak tonąca krówka :) Bo jakiegoś lenia złapałam... :roll: Ale jak Ci lepiej to ja się bardzo cieszę :):)

ty emanujesz taką energią :roll: :roll: :roll: że przy tobie każdy dostaje powera ( ja napewno ) :wink: :D :D :D ja swoje baterie naładowałam na maxa :lol: :lol: :lol: :lol:

Zuzanko Droga - dziś to ja byłam spokojna jak tonąca krówka :) Bo jakiegoś lenia złapałam... :roll: Ale jak Ci lepiej to ja się bardzo cieszę :):)

lepiej lepiej, ale to też zasługa wczorajszej rozmowy ( twój gest w moja stronę dużo znaczy :oops: ) i napewno dzisiejszego spotkania z Wami - pamietaj do mnie też mozna dzwonić o każdej porze dnia i nocy :wink: :wink: :wink:

Taaki power przywiozłaś, że od razu pojechałam za Tobą i złożyłam podanie Igi do gimnazjum /obok Twojej pracy :wink: / Teraz trzymaj kciuki! :D :D :D

Taaki power przywiozłaś, że od razu pojechałam za Tobą i złożyłam podanie Igi do gimnazjum /obok Twojej pracy :wink: / Teraz trzymaj kciuki! :D :D :D

To niech uważa jak będzie przechodzić przez pasy, bo tam się cuda dzieją ... pasy niby na parkingu, a ludzie nie patrzą.

I trzeba było na kawę wpaść (choć mogłas mnie nie złapać, bo się znudziłam w robocie i pojechałam po przyciski do geberitów. Ale zawsze jak samochód stoi pod firmą, to znaczy, że jestem :))

Nie było mnie 2 dni, a tu takie rzeczy się dzieją :o :o :-?

Raśka, zdrówka dla córci życzę, a ty dbaj o siebie kobieto, bo po zimie i w dodatku w trakcie budowy, to osłabiona jesteś :roll:

Dobrze, że dziewczyny podrzuciły ci witaminki - tylko teraz trzeba je systematycznie łykać.

buziaki zostawiam dla ciebie i Igi :D

Duchowe Dechy Dębowe zamieszkały w moim domku i się zaczynają pięknie układać!!! :D :D :D

http://img408.imageshack.us/img408/2962/podogaimg6132o.jpg

A to witaminki od Zuzanki

http://img518.imageshack.us/img518/6035/koszodzuzyimg6147.jpg 8) :D :D :D