zuznka 27.04.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 I jeszcze odwiedziły mnie dzisiaj Zuza z Koleżanką i Nefcia i dostałam OGROMNY KOSZ PEŁEN WITAMINEK !!! No to jak nie mam być zdrowa, no jak??? Dziewczyny DZIĘKUJĘ!!! nie dziękuj tylko wcinaj i dbaj o siebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ładnie proszę Zdróweczka dla Ciebie i Młodej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S byłam - podpisane - czekam juz tylko 2 tyg juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.04.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Eeeeeeeeee tam - ja nic nie przniosłam poza uściskami czyli dobrą energią :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.04.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Eeeeeeeeee tam - ja nic nie przniosłam poza uściskami czyli dobrą energią :) ty emanujesz taką energią że przy tobie każdy dostaje powera ( ja napewno ) ja swoje baterie naładowałam na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.04.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 I jeszcze odwiedziły mnie dzisiaj Zuza z Koleżanką i Nefcia i dostałam OGROMNY KOSZ PEŁEN WITAMINEK !!! No to jak nie mam być zdrowa, no jak??? Dziewczyny DZIĘKUJĘ!!! nie dziękuj tylko wcinaj i dbaj o siebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ładnie proszę Zdróweczka dla Ciebie i Młodej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S byłam - podpisane - czekam juz tylko 2 tyg juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuccchhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! Juuuuuuuuupiiiiiiiiiiiii jjjuuuuuuuuuuuup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.04.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Eeeeeeeeee tam - ja nic nie przniosłam poza uściskami czyli dobrą energią :) ty emanujesz taką energią że przy tobie każdy dostaje powera ( ja napewno ) ja swoje baterie naładowałam na maxa Zuzanko Droga - dziś to ja byłam spokojna jak tonąca krówka Bo jakiegoś lenia złapałam... Ale jak Ci lepiej to ja się bardzo cieszę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.04.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Eeeeeeeeee tam - ja nic nie przniosłam poza uściskami czyli dobrą energią :) ty emanujesz taką energią że przy tobie każdy dostaje powera ( ja napewno ) ja swoje baterie naładowałam na maxa Zuzanko Droga - dziś to ja byłam spokojna jak tonąca krówka Bo jakiegoś lenia złapałam... Ale jak Ci lepiej to ja się bardzo cieszę :) lepiej lepiej, ale to też zasługa wczorajszej rozmowy ( twój gest w moja stronę dużo znaczy ) i napewno dzisiejszego spotkania z Wami - pamietaj do mnie też mozna dzwonić o każdej porze dnia i nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.04.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Wiesz jak jest To dla mnie przyjemność - dobrych ludzi nie jest zbyt dużo na świecie, więc trzeba dbać o tych kilku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.04.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Wiesz jak jest To dla mnie przyjemność - dobrych ludzi nie jest zbyt dużo na świecie, więc trzeba dbać o tych kilku Dziękuję i vive versa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.04.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Eeeeeeeeee tam - ja nic nie przniosłam poza uściskami czyli dobrą energią :) Taaki power przywiozłaś, że od razu pojechałam za Tobą i złożyłam podanie Igi do gimnazjum /obok Twojej pracy / Teraz trzymaj kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.04.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Eeeeeeeeee tam - ja nic nie przniosłam poza uściskami czyli dobrą energią :) Taaki power przywiozłaś, że od razu pojechałam za Tobą i złożyłam podanie Igi do gimnazjum /obok Twojej pracy / Teraz trzymaj kciuki! To niech uważa jak będzie przechodzić przez pasy, bo tam się cuda dzieją ... pasy niby na parkingu, a ludzie nie patrzą. I trzeba było na kawę wpaść (choć mogłas mnie nie złapać, bo się znudziłam w robocie i pojechałam po przyciski do geberitów. Ale zawsze jak samochód stoi pod firmą, to znaczy, że jestem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.04.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 witanko już chyba nie nadrobię ... ale czytam coś o dechach buziole zostawiam .... dziś padam na dziób dzień był bardzo nerwowy za sprawa samiwieciekogo ale o tym chyba potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.04.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 withanko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.04.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Nie było mnie 2 dni, a tu takie rzeczy się dzieją Raśka, zdrówka dla córci życzę, a ty dbaj o siebie kobieto, bo po zimie i w dodatku w trakcie budowy, to osłabiona jesteś Dobrze, że dziewczyny podrzuciły ci witaminki - tylko teraz trzeba je systematycznie łykać. buziaki zostawiam dla ciebie i Igi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.04.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Duchowe Dechy Dębowe zamieszkały w moim domku i się zaczynają pięknie układać!!! http://img408.imageshack.us/img408/2962/podogaimg6132o.jpg A to witaminki od Zuzanki http://img518.imageshack.us/img518/6035/koszodzuzyimg6147.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.04.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 A co tam w tej torebce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.04.2009 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 małgoś... chyba jakiś płyn na wzmocnienie witanko.... Rasia jak się cieszę, że choć u Ciebie dobrze się sprawy mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.04.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 HellołNo dobra a poco te płyty wiórowe pod deskami???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.04.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 pięknie u Ciebie Rasiu dech stracę pewnie jak już Duchaty kończy nie powinnam oglądać takich dzienników jak Twój złociutka bo zaczynam chorować Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.04.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Cześć Rasiula Piękne kolorowe witaminki dostałaś Już się nie mogę doczekać tych dębowych dech, bo strasznie mi się one podobają i już myślę, gdzie je u siebie w domku położyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.04.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Hejka się dzieje dobrze się dzieje czekam na dębowe efekty niecierpliwie .................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts