Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

rasia, ależ u Ciebie się dzieje. Postępy widać z dnia na dzień, ale ... Po pierwsze zdrówka życzę i dbaj o siebie Kochana. Po drugie zielona łazienka baaaardzo w moim typie i ... nawet wanny bedziemy miały takie same. Po trzecie dechy strasznie intrygują, ciekawa jestem efektu końcowego. Po czwarte cały domek jest superaśny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam ciepło, buziaki :D

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nituś, u Ciebie też się wyprostuje, zobaczysz... 8) :D :D

Moniś, bo to najtańszy sposób spełnienia mojego widzimisię i zminimalizowania progu przy oknach... :roll: 8)

Aniu, nie trać dechu, tylko wsiadaj na rower z rodzinką i przyjeżdżaj na macanko... 8) :D :D

Liduś, nic na siłę, mi się marzyły takie dechy od zawsze i gdybym mogła, to dałabym je wszędzie... :wink: :lol: :lol: ale tak w ogóle, to każde drewno jest piękne... 8) /byleby nie przesadzić z boazerią :wink: /

Pasie, to poczekamy sobie cierpliwie razem: ja na Twoją budowę, a Ty na moje dechy... :wink: :D Trzymam mocno kciuki za Twój START! 8)

Witaj TomCiu! Jak miło że wpadłaś, dawno się nie widziałyśmy 8) :wink: , cieszę się, że się podobuje :oops: A dlaczego nie ma Cię na liście na Zlot FM??? :roll:

Jak sie czujesz ?

Czuję się ŚŚŚŚŚŚŚŚŚwietnie!!! Jadę na budowę dechy popodglądać... zajrzysz? 8) :D :D

Jedyne co mi spać nie daje, to nierozliczony fiskus... :evil: :evil: :evil: Boję się znależć pita i policzyc ile mam im zabulić! :evil: :evil: :evil:

Jak sie czujesz ?

Czuję się ŚŚŚŚŚŚŚŚŚwietnie!!! Jadę na budowę dechy popodglądać... zajrzysz? 8) :D :D

Jedyne co mi spać nie daje, to nierozliczony fiskus... :evil: :evil: :evil: Boję się znależć pita i policzyc ile mam im zabulić! :evil: :evil: :evil:

Yyyyyyyyyyy dziś jeżdżę małym śmiesznym samochodzikiem - nie wiem czy nie urwę zawieszenia u Ciebie :)

A pitem się nie przejmuj tylkosiadaj i pisz. NIe unikniesztego kur...stwa :)

Wstyd przyznać, ale ja też dopiero dziś pognałam do Skarbowego. Zawsze odkładam to na ostatni moment, choć co roku obiecuję sobie, że już nie będę tak robić. 8) A koleja w urzędzie dzisiaj byłą taka, że kolana mi sie ugięły. Widać nie tylko ja spiszę się z rozliczeniem. :lol:

A te dechy to będa jasne, czy ciemne?

Szalone te Twoje widzimisie.... :lol:

Ja wysylam zawsze poczta, nie chce mi sie stac w kolejce, a wiem, ze mam dobrze wypelniony, to po co tam chodzic? :roll:

I racja...

Tym bradziej, że miła pani w okienku nie sprawdza na miejscu poprawności wypełnionego PIT-u, tylko ma za zadanie przyjąć go ode mnie i podstęplować. Ja latam co roku, bo mam bardzo blisko..... i kopię sobie podbiję. :lol: :wink:

Dzięki o Rasiu za poratowanie mnie dzisiaj informacjami. Zginam się w pół, az mi w plecach cos trzeszczy. :D. Ide zobaczyc co masz w dzienniku

Toć Babo nie wiesz, że zginać się nie wolno tylko kucać :wink: :lol:

Przeca jo nic wielkiego nie godoła... 8)

Tak Ci to wszystko zgrabnie idzie, że mi się uszy trzęsą z radości. :lol: :lol: :lol:

A ja będę miała zwrocik :)

ja też :D :D :D , pierwszy raz od 4 lat :D :D :D do tej pory musieliśmy niezłe sumy bulić, więc rozliczenie zawsze szło na ostatnią chwilę. Teraz też PIT'a będę wysyłać we czwartek, bo do urzędu to nie chodzę, bo kolejki doprowadzają mnie do pasji :lol: :lol:

Liduś, nic na siłę, mi się marzyły takie dechy od zawsze i gdybym mogła, to dałabym je wszędzie... ale tak w ogóle, to każde drewno jest piękne... /byleby nie przesadzić z boazerią /

ja też o takich marzę od zawsze. Moi rodzice mają w domu takie dechy (co prawda to sosna syberyjska, ale też piękna-chociaż okropnie miękka) i u mnie też będą. Nie wyobrażam sobie żadnej klepki na podłogach :roll: