nitubaga 29.04.2009 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 dzień dobry Małogoś tak pisałaś o tym"czymś" dla Duchatego, że kurde i ja zaczynam się drapać za uchem co to może być Rasia - gratuluję podłóg !! jak juz to będzie znaczy, że faktycznie formę trzeba zacząć trenować nieco bardziej usilnie kawkę? http://images46.fotosik.pl/107/805347e0fbfeb44emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.04.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Rasia te dechy ech zapiera dech - czekam teraz na szaro-zielony kolor, bardzo ciekawa jestem, chyba, że Ci się odmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.04.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 kawkę? http://images46.fotosik.pl/107/805347e0fbfeb44emed.jpg Ja też poproszę... Już jestem po trzech kawkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.04.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Witam, Deseczki piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 29.04.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 bardzo piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.04.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Piękna podłoga miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 29.04.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 bardzo ładny ten dąb to ostateczna tonacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.04.2009 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 dzień dobry Rasia - gratuluję podłóg !! jak juz to będzie znaczy, że faktycznie formę trzeba zacząć trenować nieco bardziej usilnie kawkę? http://images46.fotosik.pl/107/805347e0fbfeb44emed.jpg Nituś, ja na tej Twojej kawce do tej pory żyłam... w domu się wczoraj w nocy skończyła, na budowie dzisiaj rano, ale już dla mnie nie wystarczyło . Bardzo dziękuję i buziaki przesyłam, żebyś z tego dołka już wyskoczyła, co Cię te p...rzone depesie wepchnęły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.04.2009 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Rasia te dechy ech zapiera dech - czekam teraz na szaro-zielony kolor, bardzo ciekawa jestem, chyba, że Ci się odmieniło Chyba się zmieniło... ... chyba zostawię sobie ten dąb w naturalnym kolorze... bo śliczny taki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.04.2009 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 bardzo ładny ten dąb to ostateczna tonacja? Marku, zaolejowany będzie trochę ciemniejszy i będą bardziej widoczne wszystkie słoje... ... tak myślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.04.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Hej Rasiu! Piekne lazienki. Deski debowe dech zapieraja. Nic tylko sie polozyc i glaskac podloge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 29.04.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Marku, zaolejowany będzie trochę ciemniejszy i będą bardziej widoczne wszystkie słoje... ... tak myślę... czyli prawie taki. ładny bardzo jest (choć nie wiem co wokoło) Chyba się zmieniło... ... chyba zostawię sobie ten dąb w naturalnym kolorze... bo śliczny taki... ano pane havranek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Raśka - zajeboza normalnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Gdzie nowe fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.04.2009 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Gdzie nowe fotki? Oj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Gdzie nowe fotki? Oj! Tu Cie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.04.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Rasia te dechy ech zapiera dech - czekam teraz na szaro-zielony kolor, bardzo ciekawa jestem, chyba, że Ci się odmieniło Chyba się zmieniło... ... chyba zostawię sobie ten dąb w naturalnym kolorze... bo śliczny taki... To zawiedziona jestem, choć wszelkie drewniane podłogi to jest to, a dębina to jedna z moich ulubionych to jednak ciągle czekałam na Twoje szare zieloności Znaczy się nigdzie nie będziesz zielenić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.04.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Rasia te dechy ech zapiera dech - czekam teraz na szaro-zielony kolor, bardzo ciekawa jestem, chyba, że Ci się odmieniło Chyba się zmieniło... ... chyba zostawię sobie ten dąb w naturalnym kolorze... bo śliczny taki... To zawiedziona jestem, choć wszelkie drewniane podłogi to jest to, a dębina to jedna z moich ulubionych to jednak ciągle czekałam na Twoje szare zieloności Znaczy się nigdzie nie będziesz zielenić? No jeśli już to miałam bejcować na szaro, ale tyle mam tego gresu szaro-zielonego, że chyba zostanę przy naturalnym kolorze dębu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Rasia te dechy ech zapiera dech - czekam teraz na szaro-zielony kolor, bardzo ciekawa jestem, chyba, że Ci się odmieniło Chyba się zmieniło... ... chyba zostawię sobie ten dąb w naturalnym kolorze... bo śliczny taki... To zawiedziona jestem, choć wszelkie drewniane podłogi to jest to, a dębina to jedna z moich ulubionych to jednak ciągle czekałam na Twoje szare zieloności Znaczy się nigdzie nie będziesz zielenić? No jeśli już to miałam bejcować na szaro, ale tyle mam tego gresu szaro-zielonego, że chyba zostanę przy naturalnym kolorze dębu... Naturalny kolor tys pikny i fajnie z szaroscia kontrastuje. A na szaro to se mozesz jeszcze zrobic jak Ci sie znudzi. Dobrze mowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.04.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 jjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssooooooooooooooooo !!!! jaka piękna podłoga normalnie cudo !!!! już wiem, że to będzie również moja podłoga w mojej sypialni (rasia, mam nadzieję, że się nie obrazisz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts