rasia 29.04.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 jjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssooooooooooooooooo !!!! jaka piękna podłoga normalnie cudo !!!! już wiem, że to będzie również moja podłoga w mojej sypialni (rasia, mam nadzieję, że się nie obrazisz ) Jakżebym mogła??? Właśnie moja sypialnia się tworzy!!! http://img179.imageshack.us/img179/8094/podogaimg6166.jpg http://img167.imageshack.us/img167/218/podogaimg6165.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 ja zbiram kartony do przeprowadzki. Rasia - pięęęęęęęęęęęęęęęęęęknie . I właśnie na skos pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.04.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Rasia te dechy ech zapiera dech - czekam teraz na szaro-zielony kolor, bardzo ciekawa jestem, chyba, że Ci się odmieniło Chyba się zmieniło... ... chyba zostawię sobie ten dąb w naturalnym kolorze... bo śliczny taki... To zawiedziona jestem, choć wszelkie drewniane podłogi to jest to, a dębina to jedna z moich ulubionych to jednak ciągle czekałam na Twoje szare zieloności Znaczy się nigdzie nie będziesz zielenić? No jeśli już to miałam bejcować na szaro, ale tyle mam tego gresu szaro-zielonego, że chyba zostanę przy naturalnym kolorze dębu... Naturalny kolor tys pikny i fajnie z szaroscia kontrastuje. A na szaro to se mozesz jeszcze zrobic jak Ci sie znudzi. Dobrze mowie? Dobrze godosz dziołszka, dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Rasia te dechy ech zapiera dech - czekam teraz na szaro-zielony kolor, bardzo ciekawa jestem, chyba, że Ci się odmieniło Chyba się zmieniło... ... chyba zostawię sobie ten dąb w naturalnym kolorze... bo śliczny taki... To zawiedziona jestem, choć wszelkie drewniane podłogi to jest to, a dębina to jedna z moich ulubionych to jednak ciągle czekałam na Twoje szare zieloności Znaczy się nigdzie nie będziesz zielenić? No jeśli już to miałam bejcować na szaro, ale tyle mam tego gresu szaro-zielonego, że chyba zostanę przy naturalnym kolorze dębu... Naturalny kolor tys pikny i fajnie z szaroscia kontrastuje. A na szaro to se mozesz jeszcze zrobic jak Ci sie znudzi. Dobrze mowie? Dobrze godosz dziołszka, dobrze! Napilachby sie czegus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.04.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 ja zbiram kartony do przeprowadzki. Rasia - pięęęęęęęęęęęęęęęęęęknie . I właśnie na skos pięknie Nefcia, zbieraj kochana, zbieraj... ale chyba dla siebie Ale Ty wiesz, że ja już na jeżu siedzę i mnie rwie... A ten skosik w realu wygląda bajecznie... i się tak fajnie rozpływa po garderobach... Ale chłopaki Duchatego, to już go mają chyba serdecznie dość, bo napracowali się przy nim dwa razy więcej. Najlepszy przykład, że wczoraj w tym samym czasie co dziś moją sypialnię, ułożyli cały salon, korytarz i gabinet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.04.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Rasia te dechy ech zapiera dech - czekam teraz na szaro-zielony kolor, bardzo ciekawa jestem, chyba, że Ci się odmieniło Chyba się zmieniło... ... chyba zostawię sobie ten dąb w naturalnym kolorze... bo śliczny taki... To zawiedziona jestem, choć wszelkie drewniane podłogi to jest to, a dębina to jedna z moich ulubionych to jednak ciągle czekałam na Twoje szare zieloności Znaczy się nigdzie nie będziesz zielenić? No jeśli już to miałam bejcować na szaro, ale tyle mam tego gresu szaro-zielonego, że chyba zostanę przy naturalnym kolorze dębu... Naturalny kolor tys pikny i fajnie z szaroscia kontrastuje. A na szaro to se mozesz jeszcze zrobic jak Ci sie znudzi. Dobrze mowie? Dobrze godosz dziołszka, dobrze! Napilachby sie czegus. Przyjedź wreszta do stolycy, a tu kolejka chętnych do napicia się z Tobą ustawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 NIkt nie mówił, że będzie łatwo.A panowie od Duchatego mają już w rękach kilka metrów od 3 tygodn to nie ma dziwne, że mają dość.Teraz odpoczną to wrócą wypoczęci i będzie raz dwa zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Rasia te dechy ech zapiera dech - czekam teraz na szaro-zielony kolor, bardzo ciekawa jestem, chyba, że Ci się odmieniło Chyba się zmieniło... ... chyba zostawię sobie ten dąb w naturalnym kolorze... bo śliczny taki... To zawiedziona jestem, choć wszelkie drewniane podłogi to jest to, a dębina to jedna z moich ulubionych to jednak ciągle czekałam na Twoje szare zieloności Znaczy się nigdzie nie będziesz zielenić? No jeśli już to miałam bejcować na szaro, ale tyle mam tego gresu szaro-zielonego, że chyba zostanę przy naturalnym kolorze dębu... Naturalny kolor tys pikny i fajnie z szaroscia kontrastuje. A na szaro to se mozesz jeszcze zrobic jak Ci sie znudzi. Dobrze mowie? Dobrze godosz dziołszka, dobrze! Napilachby sie czegus. Przyjedź wreszta do stolycy, a tu kolejka chętnych do napicia się z Tobą ustawi... Loj, paniusiu, moze byc ciensko, ale cosik wymyslimy, hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.04.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 NIkt nie mówił, że będzie łatwo. A panowie od Duchatego mają już w rękach kilka metrów od 3 tygodn to nie ma dziwne, że mają dość. Teraz odpoczną to wrócą wypoczęci i będzie raz dwa zrobione. Jutro "wyrzucam" ich do domów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Słyszałam :) A Ty Małgoś kuźwa nie ściemniaj, bo ja już u CIebie byłam, więc KIEDY TY PRZYJEDZIESZ DO MNIE ????????????????/ Hę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Słyszałam :) A Ty Małgoś kuźwa nie ściemniaj, bo ja już u CIebie byłam, więc KIEDY TY PRZYJEDZIESZ DO MNIE ????????????????/ Hę ? Taaaaaaa, bylam, 2 godzinki. Cheba sie na zlocie spotkamy, moze wczesniej przyjade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.04.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Słyszałam :) A Ty Małgoś kuźwa nie ściemniaj, bo ja już u CIebie byłam, więc KIEDY TY PRZYJEDZIESZ DO MNIE ????????????????/ Hę ? Taaaaaaa, bylam, 2 godzinki. Cheba sie na zlocie spotkamy, moze wczesniej przyjade? Ja tyż byłam!!!!!!!!!!!! Hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 A mnie nie było ? Jakaś ściema... Ale wcześniej możesz pupę ruszyć Małgoś, możesz, korona Ci z głowy nie spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 A mnie nie było ? Jakaś ściema... Ale wcześniej możesz pupę ruszyć Małgoś, możesz, korona Ci z głowy nie spadnie Mialam na mysli przed zlotem 1 dzien wczesniej. A tak na przyklad w Boze Cialo co robita? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 29.04.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 rasia jak dla mnie to ten dąb może zostać naturalny ale możesz pomalować ... i taki i taki będzie pasował. Myślę, że pomalowany nawet bardziej mi do Twojego domku pasuje... ale to tylko moje skromne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Małgoś - wpadaj - chata wolna - będzie gdzie przekimać Na procesję się nie wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.04.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ech tylko powzdychać mogę, kiedy będę na takim etapie by dechy sobie fundować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.04.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 rasia jak dla mnie to ten dąb może zostać naturalny ale możesz pomalować ... i taki i taki będzie pasował. Myślę, że pomalowany nawet bardziej mi do Twojego domku pasuje... ale to tylko moje skromne zdanie Zrobi mi Duszek próbkę koloru, to Wam dam do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.04.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ech tylko powzdychać mogę, kiedy będę na takim etapie by dechy sobie fundować Już wkrótce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Małgoś - wpadaj - chata wolna - będzie gdzie przekimać Na procesję się nie wybieram Dobra, to wstepna koncepcja jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts