lidszu 29.04.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ech tylko powzdychać mogę, kiedy będę na takim etapie by dechy sobie fundować ty i tak masz bliżej niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.04.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Rasiu nigdy nie pomyślałabym, że dechy ułożone w skos dadzą taki powalający efekt. To było Twoje bardzo udane posunięcie. MOżesz teraz pękać z dumy. Jest pięknie!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.04.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Rasiu nigdy nie pomyślałabym, że dechy ułożone w skos dadzą taki powalający efekt. To było Twoje bardzo udane posunięcie. MOżesz teraz pękać z dumy. Jest pięknie!!!!!!!! To Duszek mi podpowiedział... ja pewnie sama bym na skos nie wpadła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Rasiu nigdy nie pomyślałabym, że dechy ułożone w skos dadzą taki powalający efekt. To było Twoje bardzo udane posunięcie. MOżesz teraz pękać z dumy. Jest pięknie!!!!!!!! To Duszek mi podpowiedział... ja pewnie sama bym na skos nie wpadła... A propos, to gdzie go nam trzymasz, ze sie nie odzywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.04.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Rasiu nigdy nie pomyślałabym, że dechy ułożone w skos dadzą taki powalający efekt. To było Twoje bardzo udane posunięcie. MOżesz teraz pękać z dumy. Jest pięknie!!!!!!!! To Duszek mi podpowiedział... ja pewnie sama bym na skos nie wpadła... A propos, to gdzie go nam trzymasz, ze sie nie odzywa? Pojechał o 22.00 na kawkę do Coffee Heaven. w Arkadii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Rasiu nigdy nie pomyślałabym, że dechy ułożone w skos dadzą taki powalający efekt. To było Twoje bardzo udane posunięcie. MOżesz teraz pękać z dumy. Jest pięknie!!!!!!!! To Duszek mi podpowiedział... ja pewnie sama bym na skos nie wpadła... A propos, to gdzie go nam trzymasz, ze sie nie odzywa? Pojechał o 22.00 na kawkę do Coffee Heaven. w Arkadii... Taaaaaaaa, jasne. Moze czekoladke jakas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.04.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 dobry wieczór,ja też juz tak chcę, ale jeszcze chwila, wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.04.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Rasiu nigdy nie pomyślałabym, że dechy ułożone w skos dadzą taki powalający efekt. To było Twoje bardzo udane posunięcie. MOżesz teraz pękać z dumy. Jest pięknie!!!!!!!! To Duszek mi podpowiedział... ja pewnie sama bym na skos nie wpadła... A propos, to gdzie go nam trzymasz, ze sie nie odzywa? Pojechał o 22.00 na kawkę do Coffee Heaven. w Arkadii... Taaaaaaaa, jasne. Moze czekoladke jakas? Serio, serio... Jak wróci to Ci sam napisze... foch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 I to sam ? Na kawkę ? Na pewno obejrzy każdą klepeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ale mowie Wam, jak w Krakuffku w tym CH zadeptane piekne deski duchowe, normalnie plakac sie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Jak wszędzie w CH serce boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.04.2009 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ale mowie Wam, jak w Krakuffku w tym CH zadeptane piekne deski duchowe, normalnie plakac sie chce. W Arkadii szczeliny na dwa palce... Duchaty przed wyjściem tylko bąknął, że najchętniej by to wszystko zerwał w piz.du... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ale mowie Wam, jak w Krakuffku w tym CH zadeptane piekne deski duchowe, normalnie plakac sie chce. W Arkadii szczeliny na dwa palce... Duchaty przed wyjściem tylko bąknął, że najchętniej by to wszystko zerwał w piz.du... A mnie napisal, zeby ludzi wypierdzielic stamtad wszystkich w cholere. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Cfaniaczek - ale sok grejfrutowy to najlepszy w mieście tam dają i jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.04.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Pojechał o 22.00 na kawkę do Coffee Heaven. w Arkadii... I wy mu uwierzyłyście????? O 22 w Arkadii to już pozamiatane, a on gdzieś na mieście na nocnych harcach tamtadam Dzień dobry w przelocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Cfaniaczek - ale sok grejfrutowy to najlepszy w mieście tam dają i jest git Szkoda, ze bez piffa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.04.2009 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Pojechał o 22.00 na kawkę do Coffee Heaven. w Arkadii... I wy mu uwierzyłyście????? O 22 w Arkadii to już pozamiatane, a on gdzieś na mieście na nocnych harcach tamtadam Dzień dobry w przelocie... Dzień dobry Barranki Duchaty tam na czworakach przez słomkę ze szpar między dechami wysssysa... ...biedny Duszek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.04.2009 00:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Cały czas szukam pie...go pit-a!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.04.2009 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Rasia, kurde... A Ty szukasz tego z firmy PIT11 czy podpisanego juz PITa zbiorczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.04.2009 01:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Rasia, kurde... A Ty szukasz tego z firmy PIT11 czy podpisanego juz PITa zbiorczego? Tego z firmy... ... właśnie Duch wrócił i mi uświadomił, że mogę poprosić o kopię... ... ale jutro jest 30.04!!! Co ja piszę... dzisiaj JEST!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts