nitubaga 30.04.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 łoj Rasia.... speeda dziś musisz w tym temacie dostać... witam... ależ ja tych dech zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.04.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Oj..... ja też się nie rozliczyłam do dzisiaj Więc nie jesteś sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.04.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Hej ho o poranku, choć właściwie to nieomal świt Rasia, jak tam zagubiony PIT? Na szczęście masz cały dzień, bo jeśli tak jak ja złożysz rozliczenie przez Internet, to do 22 jest czas na poszukiwania . Potem sie mogą serwery minfina zapchać. Zresztą w księgowości zostaje kopia, więc zrobienie tam ksero nie powinno być problemem. Wczoraj ten obrzydły proces zajął mi 10 minut, potem wygenerowało się jakieś tajemnicze potwierdzenie z zakodowanym kodem czasowym i hopsiup, człowiek dołączył do grona nowoczesnych użytkowników e-państwa Śliczna podłoga, trza pomacać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.04.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 ... właśnie Duch wrócił i mi uświadomił, że mogę poprosić o kopię... ... ale jutro jest 30.04!!! Co ja piszę... dzisiaj JEST!!! No i niech duchaty udowodni, że Arkadia jest czynna do 3 w nocy Inna sprawa, że on w nocy pracuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.04.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 MIŁEGO WEEKENDU MAJÓWKOWEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.04.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Dobry I jak, udało się znaleźć PTa ? Ja tak miałam z moim M, jak przedwczoraj szukał swojego Myślałam, że normalnie zabiję go, bo pyta się mnie, czy nie widziałam książki w pomarańczowej okładce (oczywiście nie pamiętał która to książka), bo on tam tego PITa włożył . Oczywiście okazało się, że go w tej książce nie było i był w zupełnie innym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.04.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Rasia, juz po Pici-e czy jeszcze stoisz w kolejce do US? A Duch to nie mógł Ci znależć tego Pit-a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.04.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Mam cyferki!!! Jupiiii juuuup! Zabieram się do wypełniania... wrrrrrrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.04.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 No to super, ze znalazłaś. Zawsze można normalną pocztą wysłać, tylko czy dzisiaj nie będzie kolejek. Ja też już rozliczyłam się i mam już spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.04.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 No to super, ze znalazłaś. Zawsze można normalną pocztą wysłać, tylko czy dzisiaj nie będzie kolejek. Ja też już rozliczyłam się i mam już spokój. Nie, skadze... Jak rasia nie ma podpisanego PITa przez meza to nie ma wyjscia, musi netem. A z poczta to wymyslilam taki myk, zeby isc na poczte w poblizu US. Tam nie ma kolejek, bo jak ktos juz dotarl w ta okolice, to poszedl do US. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 30.04.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 ja z pitem już w marcu się uporałam...zawsze robię to od razu jak tylko pit 11 dostanę ... teraz bym chyba zwariowała stojąc w tych kolejkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.04.2009 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Policzyłam... ... idę skoczyć z mostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.04.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Rasia powinnas sie cieszyc, znaczy sie masz niemale dochody, ja mam zwrot to ja sie ide skakac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.04.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Policzyłam... ... idę skoczyć z mostu... Lacze sie w bolu z Toba rasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.04.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Policzyłam... ... idę skoczyć z mostu... współczuję , my też co roku mamy kupę kasy do zapłaty, ale w tym roku zrobiliśmy mały myk i mamy zwrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Policzyłam... ... idę skoczyć z mostu... współczuję , my też co roku mamy kupę kasy do zapłaty, ale w tym roku zrobiliśmy mały myk i mamy zwrot Wolę nie mieć zwrotu ale umiarkowaną dopłatę - z wielu wzgledów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.04.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ja tez mimo wszystko wolę dopłacac, tylko optymalnie by bylo odkładać na pita przez cały rok a nie potem z pustej kieszeni wyciągac . Mąz zaproponował, zebym urodziła siedmioraczki to moze nie trzeba by było nadplacac, hihi. A myśmy dali ciala, bo faktury za net wystawione były na mnie a nie na małżenstwo i nie pozwolili odliczyc, a ja dochodów nie mam, conajwyżej generuję straty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.04.2009 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Policzyłam... ... idę skoczyć z mostu... współczuję , my też co roku mamy kupę kasy do zapłaty, ale w tym roku zrobiliśmy mały myk i mamy zwrot Wolę nie mieć zwrotu ale umiarkowaną dopłatę - z wielu wzgledów Tak jak stoi wyżej, też bym wolała... ale, moja kuchnia poszła się je... do US. A wszystko przez jakąś nierozgarniętą księgową bo 25% całego podatku, to nie jest małe niedopatrzenie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.04.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Policzyłam... ... idę skoczyć z mostu... współczuję , my też co roku mamy kupę kasy do zapłaty, ale w tym roku zrobiliśmy mały myk i mamy zwrot Wolę nie mieć zwrotu ale umiarkowaną dopłatę - z wielu wzgledów Tak jak stoi wyżej, też bym wolała... ale, moja kuchnia poszła się je... do US. A wszystko przez jakąś nierozgarniętą księgową bo 25% całego podatku, to nie jest małe niedopatrzenie!!! Rasieńka, a może popełniłaś jakiś błąd w wyliczeniach....cooooo....??? Oczywiście nie ma co żartować. US jest dla mnie zmorą każdego roku. A pani księgowej należy się coś do słuchu....tylko co to teraz da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Policzyłam... ... idę skoczyć z mostu... współczuję , my też co roku mamy kupę kasy do zapłaty, ale w tym roku zrobiliśmy mały myk i mamy zwrot Wolę nie mieć zwrotu ale umiarkowaną dopłatę - z wielu wzgledów Tak jak stoi wyżej, też bym wolała... ale, moja kuchnia poszła się je... do US. A wszystko przez jakąś nierozgarniętą księgową bo 25% całego podatku, to nie jest małe niedopatrzenie!!! Skale się niuni pojebały ? NO mniodzio.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts