rasia 02.05.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 withanko....wstalem jakoś i 10 minutek temu czy coooś..)) Ooo! O wilku/Duszku mowa! A to jak pokrzyczę to Duchu mi podłogi zrobi nie wiedzialam ,że tak to działa Bo wiesz... od tych walk i wybuchów wojennych u Ciebie, to mógł słuch stracić... A tak serio, serio, to Duszek jest tak zakręcony, zapracowany i zamyślony jednocześnie, że czasem trzeba krzyknąć, żeby dotarło , mówię to jako matka / prawda Duszku?/ :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 A w naturze one dechy to już w ogóle I faktycznie, jak już jest podłoga, to naprawdę niewiele brakuje... Się witamy labowo i słonecznie. Rasiu, u ciebie się zawsze z przyjemnością przesiaduje (dzięki za miły wieczór ). Uważaj, bo jak już się przeprowadzisz, to nie będziesz miała jak się od gości opędzić Nefciu, chcesz powiedzieć że wypuszczasz męża na zawody 1/4 mili z taczką z gruzem? To ciekawe, już różni tacy przeciągali lokomotywy, nosili różńe ciężary, ale o taczce na czas jeszcze nie słyszeliśmy . Olimpiada budowlana A tak na poważnie, to gdzie u nas je robią? W Modlinie? Dobrosiu, to nie ma co nabożnie milczeć, tu trzeba głośno hałasować podskakując Jakie świnte te dechy czy jak? Bemowo Lotnisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.05.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 A tak serio, serio, to Duszek jest tak zakręcony, zapracowany i zamyślony jednocześnie, że czasem trzeba krzyknąć, żeby dotarło , mówię to jako matka / prawda Duszku?/ nioo a jak..mamo..kurcze sniadanie za mnnaa chodzi rozlegoooloffała mnie niooo heheh..i fajki siem skuncylyk ide na liitle shopingh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.05.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 A w naturze one dechy to już w ogóle I faktycznie, jak już jest podłoga, to naprawdę niewiele brakuje... Się witamy labowo i słonecznie. Rasiu, u ciebie się zawsze z przyjemnością przesiaduje (dzięki za miły wieczór ). Uważaj, bo jak już się przeprowadzisz, to nie będziesz miała jak się od gości opędzić Nefciu, chcesz powiedzieć że wypuszczasz męża na zawody 1/4 mili z taczką z gruzem? To ciekawe, już różni tacy przeciągali lokomotywy, nosili różńe ciężary, ale o taczce na czas jeszcze nie słyszeliśmy . Olimpiada budowlana A tak na poważnie, to gdzie u nas je robią? W Modlinie? Dobrosiu, to nie ma co nabożnie milczeć, tu trzeba głośno hałasować podskakując Jakie świnte te dechy czy jak? Bemowo Lotnisko Ach zuuuuu (jak mawiają bracia Niemcy ). Osobiście kiedyś w jakieś akademii jazdy śmigaliśmy po lotnisku w niemcach, to zajebiste miejsca do takich zabaw. Ale fiur miś najlepsza zabawa to jechać 250 po autostradzie... A największe zdziwko - zostać zmuszonym do zjechania na prawy pas poprzez migające długie samochodu, który się przykleił do kufra. I to nie była policja, tylko porsche GT3, który nacisnął gaz i po prostu zniknął. On mógł bodaj 310, a my mieliśmy ogranicznik na 250... Prosto żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.05.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Dobrosiu, to nie ma co nabożnie milczeć, tu trzeba głośno hałasować podskakując Jakie świnte te dechy czy jak? Wszyscy mówią- w tym i ja- ,że dechy BOSKIE - a jak BOSKIE , to tylko nabozne milczenie mi się kwalifikowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.05.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Ale na co dzień zachowujem się spokojniej... I wszystkie punkta się wytarli... Chyba że znowu przyjdzie jakas pamiatkowa fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.05.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Dobrosiu, to nie ma co nabożnie milczeć, tu trzeba głośno hałasować podskakując Jakie świnte te dechy czy jak? Wszyscy mówią- w tym i ja- ,że dechy BOSKIE - a jak BOSKIE , to tylko nabozne milczenie mi się kwalifikowało No tak. Tylko czy depcząc po boskiej desce profanuje sie ją? Ha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.05.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Dobrosiu, to nie ma co nabożnie milczeć, tu trzeba głośno hałasować podskakując Jakie świnte te dechy czy jak? Wszyscy mówią- w tym i ja- ,że dechy BOSKIE - a jak BOSKIE , to tylko nabozne milczenie mi się kwalifikowało No tak. Tylko czy depcząc po boskiej desce profanuje sie ją? Ha? Na kolanach trza !!! Albo krzyżem się rozwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.05.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 boshe heheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Ach zuuuuu (jak mawiają bracia Niemcy ). Osobiście kiedyś w jakieś akademii jazdy śmigaliśmy po lotnisku w niemcach, to zajebiste miejsca do takich zabaw. Ale fiur miś najlepsza zabawa to jechać 250 po autostradzie... A największe zdziwko - zostać zmuszonym do zjechania na prawy pas poprzez migające długie samochodu, który się przykleił do kufra. I to nie była policja, tylko porsche GT3, który nacisnął gaz i po prostu zniknął. On mógł bodaj 310, a my mieliśmy ogranicznik na 250... Prosto żal Dla mnie powyżej 200 robi się niefajnie - jestem taki tchórz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.05.2009 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Dobrosiu, to nie ma co nabożnie milczeć, tu trzeba głośno hałasować podskakując Jakie świnte te dechy czy jak? Wszyscy mówią- w tym i ja- ,że dechy BOSKIE - a jak BOSKIE , to tylko nabozne milczenie mi się kwalifikowało No tak. Tylko czy depcząc po boskiej desce profanuje sie ją? Ha? Na kolanach trza !!! Albo krzyżem się rozwalić Coś w tym jest... u mnie wiele rzeczy zaprojektowane jest na wysokość dorosłego mężczyzny na czworakach/kolanach... teraz okazuje się, że to wszystko kwestia podłogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.05.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 ddd jakiz to skrot walnełaś hehehe..wrocilem ze sklepiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.05.2009 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 ddd jakiz to skrot walnełaś hehehe..wrocilem ze sklepiku A jadłeś synku już śniadanie, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.05.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 ddd jakiz to skrot walnełaś hehehe..wrocilem ze sklepiku fajki ???????? znów palisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.05.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 ddd jakiz to skrot walnełaś hehehe..wrocilem ze sklepiku A jadłeś synku już śniadanie, hę? no wlasnie jade z druga kawa i 7 papierosem coby nie jeść...ale gloodnym straslifffie.. pale malka ..nieeee ja kopce jak smok...do piatku bede palił..potem obacze zas pojde na to co poprzednio moze zas podziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.05.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Feeeeeeeee a miałam nadzieję ,że dasz radę, ponoć pierwszy tydzień najtrudniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.05.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 4 miesiace dalem kiedys rok tez nie paliłem spokojnie poradze sobie znow.. przetrenowane.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.05.2009 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 ddd jakiz to skrot walnełaś hehehe..wrocilem ze sklepiku A jadłeś synku już śniadanie, hę? no wlasnie jade z druga kawa i 7 papierosem coby nie jeść...ale gloodnym straslifffie.. pale malka ..nieeee ja kopce jak smok...do piatku bede palił..potem obacze zas pojde na to co poprzednio moze zas podziala No żeż... Smok Wawelski to przy Tobie pikuś, tyle, że on zjadał co najmniej jedną owieczkę na śniadanie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.05.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 żeby tam owieczki - na miejscu barranków bym uważała , bo smok barankiem nie pogardzi.No i oczywista dziewice niewinne trzymałabym z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.05.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 podłogi piękne!!! już się nie mogę doczekać kiedy u mnie się pojawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts