Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

withanko....wstalem jakoś i 10 minutek temu czy coooś..:)))

Ooo! O wilku/Duszku mowa! :wink:

A to jak pokrzyczę to Duchu mi podłogi zrobi :o nie wiedzialam ,że tak to działa :lol: :lol: :wink:

Bo wiesz... od tych walk i wybuchów wojennych u Ciebie, to mógł słuch stracić... :roll: :wink: :lol:

A tak serio, serio, to Duszek jest tak zakręcony, zapracowany i zamyślony jednocześnie, że czasem trzeba krzyknąć, żeby dotarło :wink: , mówię to jako matka :wink: / prawda Duszku?/ :wink: :wink:

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A w naturze one dechy to już w ogóle :D I faktycznie, jak już jest podłoga, to naprawdę niewiele brakuje...

Się witamy labowo i słonecznie. Rasiu, u ciebie się zawsze z przyjemnością przesiaduje (dzięki za miły wieczór :D). Uważaj, bo jak już się przeprowadzisz, to nie będziesz miała jak się od gości opędzić :wink: :wink:

Nefciu, chcesz powiedzieć że wypuszczasz męża na zawody 1/4 mili z taczką z gruzem? To ciekawe, już różni tacy przeciągali lokomotywy, nosili różńe ciężary, ale o taczce na czas jeszcze nie słyszeliśmy :D :D . Olimpiada budowlana :D :D :D :D

A tak na poważnie, to gdzie u nas je robią? W Modlinie?

Dobrosiu, to nie ma co nabożnie milczeć, tu trzeba głośno hałasować podskakując :wink: Jakie świnte te dechy czy jak?

Bemowo :) Lotnisko :)

A tak serio, serio, to Duszek jest tak zakręcony, zapracowany i zamyślony jednocześnie, że czasem trzeba krzyknąć, żeby dotarło , mówię to jako matka :wink: / prawda Duszku?/ :wink:

nioo a jak..mamo..kurcze sniadanie za mnnaa chodzi rozlegoooloffała mnie niooo heheh..i fajki siem skuncylyk ide na liitle shopingh :lol:

A w naturze one dechy to już w ogóle :D I faktycznie, jak już jest podłoga, to naprawdę niewiele brakuje...

Się witamy labowo i słonecznie. Rasiu, u ciebie się zawsze z przyjemnością przesiaduje (dzięki za miły wieczór :D). Uważaj, bo jak już się przeprowadzisz, to nie będziesz miała jak się od gości opędzić :wink: :wink:

Nefciu, chcesz powiedzieć że wypuszczasz męża na zawody 1/4 mili z taczką z gruzem? To ciekawe, już różni tacy przeciągali lokomotywy, nosili różńe ciężary, ale o taczce na czas jeszcze nie słyszeliśmy :D :D . Olimpiada budowlana :D :D :D :D

A tak na poważnie, to gdzie u nas je robią? W Modlinie?

Dobrosiu, to nie ma co nabożnie milczeć, tu trzeba głośno hałasować podskakując :wink: Jakie świnte te dechy czy jak?

Bemowo :) Lotnisko :)

Ach zuuuuu (jak mawiają bracia Niemcy :D ). Osobiście kiedyś w jakieś akademii jazdy śmigaliśmy po lotnisku w niemcach, to zajebiste miejsca do takich zabaw.

Ale fiur miś najlepsza zabawa to jechać 250 po autostradzie... A największe zdziwko - zostać zmuszonym do zjechania na prawy pas poprzez migające długie samochodu, który się przykleił do kufra. I to nie była policja, tylko porsche GT3, który nacisnął gaz i po prostu zniknął. On mógł bodaj 310, a my mieliśmy ogranicznik na 250... Prosto żal :D :D :D

Wszyscy mówią- w tym i ja- ,że dechy BOSKIE - a jak BOSKIE , to tylko nabozne milczenie mi się kwalifikowało :wink: :lol:

No tak. Tylko czy depcząc po boskiej desce profanuje sie ją? Ha?

Wszyscy mówią- w tym i ja- ,że dechy BOSKIE - a jak BOSKIE , to tylko nabozne milczenie mi się kwalifikowało :wink: :lol:

Na kolanach trza !!! 8) Albo krzyżem się rozwalić :wink:

Ach zuuuuu (jak mawiają bracia Niemcy :D ). Osobiście kiedyś w jakieś akademii jazdy śmigaliśmy po lotnisku w niemcach, to zajebiste miejsca do takich zabaw.

Ale fiur miś najlepsza zabawa to jechać 250 po autostradzie... A największe zdziwko - zostać zmuszonym do zjechania na prawy pas poprzez migające długie samochodu, który się przykleił do kufra. I to nie była policja, tylko porsche GT3, który nacisnął gaz i po prostu zniknął. On mógł bodaj 310, a my mieliśmy ogranicznik na 250... Prosto żal :D :D :D

Dla mnie powyżej 200 robi się niefajnie - jestem taki tchórz...

Na kolanach trza !!! 8) Albo krzyżem się rozwalić :wink:

Coś w tym jest... u mnie wiele rzeczy zaprojektowane jest na wysokość dorosłego mężczyzny na czworakach/kolanach... teraz okazuje się, że to wszystko kwestia podłogi... :wink:

ddd jakiz to skrot walnełaś hehehe..wrocilem ze sklepiku :)

A jadłeś synku już śniadanie, hę? :roll: :wink:

no wlasnie jade z druga kawa i 7 papierosem coby nie jeść...ale gloodnym straslifffie..:)

pale malka ..nieeee ja kopce jak smok...do piatku bede palił..potem obacze zas pojde na to co poprzednio moze zas podziala :oops:

ddd jakiz to skrot walnełaś hehehe..wrocilem ze sklepiku :)

A jadłeś synku już śniadanie, hę? :roll: :wink:

no wlasnie jade z druga kawa i 7 papierosem coby nie jeść...ale gloodnym straslifffie..:)

pale malka ..nieeee ja kopce jak smok...do piatku bede palił..potem obacze zas pojde na to co poprzednio moze zas podziala :oops:

No żeż... :evil:

Smok Wawelski to przy Tobie pikuś, tyle, że on zjadał co najmniej jedną owieczkę na śniadanie!!!