Gość justyna_m 30.12.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Doberek! Co tak mało dzisiaj fotek??? dajcie dziewczynie choć chwilkęodetchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.12.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Doberek! Co tak mało dzisiaj fotek??? dajcie dziewczynie choć chwilkęodetchnąć Nie ma zmiłuj Apetyt rośnie w miarę jedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.12.2008 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Wyspałam się do 10!!!Teraz lecę na przedsylwestrowe zakupy... Może ktoś wie gdzie się kupuje pochodnie, tylko nie takie na komary, ale takie na kulig... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.12.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 następna o kuligu... nie mogę... ja też chcę rasiu jesteś alpinistką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.12.2008 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 następna o kuligu... nie mogę... ja też chcę rasiu jesteś alpinistką? nieee, w Julinku się szkoliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.12.2008 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 RATUNKU !!! Gdzie kupuje się POCHODNIE ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 30.12.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 UFFFF dotarłaś w końcu do stanu obecnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.12.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 RATUNKU !!! Gdzie kupuje się POCHODNIE ??? Hmm , widziałam duże stanowisko - taki namiot z różnymi rzeczami na Sylwka - racami , ogniami itp itd przy Ikei na Targówku - może mają i pochodnie.Ja trzy lata temu kupowałam w Auchan , ale czy są teraz to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.12.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 no wlasnie mialam zaproponowac pierwszy lepszy hipermarket, niekoniecznie budowlany - teraz maja wielka wystawke z rzeczami na sylwestra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.12.2008 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Ani w Auchan, ani w Makro pochodni nie ma Ale przejechałam przez budowę, Młody wyjął swoją maczetę, wystrugał 4 kije, teraz tylko podrę jedno prześcieradło, obwiążę drutem węzełkowym, wymoczę w rozpuszczonej stearynie... i jazda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.12.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Świetny patent. Jak ja dawno nie byłam na kiligu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.12.2008 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Tylko taki to będzie prawie kulig, bo śniegu brakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.12.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Rasia piękna dachówka pięne okna i cały dom piękny!!!! Już się nie mogę doczekać fotek z wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 30.12.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Życzę Wam Wszystkim aby Wasze marzenia się spełniły, abyście mieli siłę i wiarę realizować swoje plany, aby nigdy nie zabrakło Wam nadziei. Wiele miłości i uśmiechu, abyście każdy dzień witali z uśmiechem i radością. Dużo zdrowia i pogody ducha, prawdziwych przyjaciół i przychylności losu. SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!! Justyna A my będziemy tak świętowali A co - jak szaleć to szaleć!!!http://img246.imageshack.us/img246/7483/picasabackgroundcr6.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.12.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Gdy Nowy Rok w życie wkraczato srebrna gwiazda blask swój roztaczaNiech świeci sobie na gwieździstym niebie i wszystkie życzenia spełnia dla Ciebie http://www.kimrichter.com/Blog/uploaded_images/New-Year-736449.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.12.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 No to poszalejecie Justyś ojjj będzie się działo!!! Ode mnie życzenia domu niespalenia Edyś wielkie dzięki i wzajemnie! A tą srebrną gwiazdką chętnie się podzielę, żeby każdemu po równo spełniała U mnie spokojniej: wino, gitara i śpiew w głębokim ciemnym lesie, więc ze względu na konie i całą leśną zwierzynę żadnych petard i wybuchów... Ale udało mi się kupić pochodnie!!! W starym dobrym Leroy-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.12.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Ile w Chinach Chińczyków,Ile w Indiach koralików,Ile w Polsce bocianów,Ile w Turcji dywanów,Ile piasku w Maroku Tyle szczęścia w Nowym Roku! http://images28.fotosik.pl/309/207e354774e27da2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Rasiek - STAL (żadne badziewiaste aluminium perforowane ) najlepiej takie jak moja rura do kominka albo matowe. Albo malowane proszkowo na RAL jak rama okna - to już chyba najprędzej. Będzie bajka. A skropliny... się wytrze :) ( a propos magików - nie ma za co :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.12.2008 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Nefciu myślałam też o kratce stalowej... bo cały czas ta wentylacja chodzi mi po głowie, ale może ja niepotrzebnie martwię się o wentylację mając reku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Nefciu myślałam też o kratce stalowej... bo cały czas ta wentylacja chodzi mi po głowie, ale może ja niepotrzebnie martwię się o wentylację mając reku... Słoneczko - jaka wentylacja ? Przecież reku to reku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts