Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ani w Auchan, ani w Makro pochodni nie ma :(

Ale przejechałam przez budowę, Młody wyjął swoją maczetę, wystrugał 4 kije, teraz tylko podrę jedno prześcieradło, obwiążę drutem węzełkowym, wymoczę w rozpuszczonej stearynie... i jazda! :D :D :D

Gość justyna_m

Życzę Wam Wszystkim aby Wasze marzenia się spełniły, abyście mieli siłę i wiarę realizować swoje plany, aby nigdy nie zabrakło Wam nadziei. Wiele miłości i uśmiechu, abyście każdy dzień witali z uśmiechem i radością. Dużo zdrowia i pogody ducha, prawdziwych przyjaciół i przychylności losu.

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!

Justyna

A my będziemy tak świętowali A co - jak szaleć to szaleć!!!

http://img246.imageshack.us/img246/7483/picasabackgroundcr6.png

No to poszalejecie Justyś :D ojjj będzie się działo!!! Ode mnie życzenia domu niespalenia :wink: :D

Edyś wielkie dzięki i wzajemnie! :D :D :D

A tą srebrną gwiazdką chętnie się podzielę, żeby każdemu po równo spełniała :wink: :D

U mnie spokojniej: wino, gitara i śpiew w głębokim ciemnym lesie, więc ze względu na konie i całą leśną zwierzynę żadnych petard i wybuchów...

Ale udało mi się kupić pochodnie!!! :D :D :D

W starym dobrym Leroy-u. :)

Rasiek - STAL (żadne badziewiaste aluminium perforowane ) najlepiej takie jak moja rura do kominka albo matowe. Albo malowane proszkowo na RAL jak rama okna - to już chyba najprędzej. Będzie bajka. A skropliny... się wytrze :):)

( a propos magików - nie ma za co :):))