zuznka 03.05.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Rasiula przeogromniaste dzieki za wizytę, mam nadzieję że to wstep do odwiedzania mnie Nie przypuszczałam że dzieki FM poznam tak wspaniłaych ludzi jak Ty, Twój mąż, dzieciaki, aaaa........... no i Filip - jesteście wspanili - tak się cieszę że Was poznałam i gosciłam w mych skromnych progach Pamietaj - wpadaj kiedy tylko masz blisko, ale i daleko, kiedy masz dobry dzień lub tym bardziej kiedy ci źle.......ja czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.05.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 snaczy aaaaaaaaaaaaaaaaaa jaaaaa wiiiemmm u zuz@nki byłaś nieprafdasz? jo polowol na dinosaury A to mnie rozszyfrowałeś! I co upolowałeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.05.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Rasiula przeogromniaste dzieki za wizytę, mam nadzieję że to wstep do odwiedzania mnie Nie przypuszczałam że dzieki FM poznam tak wspaniłaych ludzi jak Ty, Twój mąż, dzieciaki, aaaa........... no i Filip - jesteście wspanili - tak się cieszę że Was poznałam i gosciłam w mych skromnych progach Pamietaj - wpadaj kiedy tylko masz blisko, ale i daleko, kiedy masz dobry dzień lub tym bardziej kiedy ci źle.......ja czekam To my dziękujemy!!!!!!!!!!!!1 Wybawiliśmy się i wypoczęliśmy na 102!!! RAJSKO było! Nie opędzisz się od nas, niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.05.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Rasiula przeogromniaste dzieki za wizytę, mam nadzieję że to wstep do odwiedzania mnie Nie przypuszczałam że dzieki FM poznam tak wspaniłaych ludzi jak Ty, Twój mąż, dzieciaki, aaaa........... no i Filip - jesteście wspanili - tak się cieszę że Was poznałam i gosciłam w mych skromnych progach Pamietaj - wpadaj kiedy tylko masz blisko, ale i daleko, kiedy masz dobry dzień lub tym bardziej kiedy ci źle.......ja czekam To my dziękujemy!!!!!!!!!!!!1 Wybawiliśmy się i wypoczęliśmy na 102!!! RAJSKO było! Nie opędzisz się od nas, niestety... i takiej reakcji oczekiwałam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! juuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.05.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 jak co upolowałem przecie masz dwa me zdjencia w komentach z 3ema dinosaurami ) cze zuza:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.05.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 jak co upolowałem przecie masz dwa me zdjencia w komentach z 3ema dinosaurami ) cze zuza:)) Aaaaa, to Ty nasłałeś tego małego, żeby zadziobał dużego! Oj, nieładnie... A ta wystawa w Rybniku to stała, czy objazdowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.05.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 na poprzedniej stronie tyran jezd:)) jasne ze naslalem zawsze lubie jak mniejszy wielkiego zbija ..) stała jest stała:) przy mnorzu rybnickim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.05.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Czesc Duchu ja też zaraz zobaczę te łowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.05.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 widziałam fotkę ale się pogubiłam......... bo kto tam jest tym dinozaurem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.05.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 sa dwie fotki..i zgadza sie ale ja raczej starszy od wegla nie jestem wasza prześmiewczość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.05.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 A może by Ci zmienić tytuł na " Tańczący z dinozaurami"... Z tego co pamiętam Tańczący z Wilkami miał pióra we włosach , ale widziałam,że ty miałeś inne plany co do umiejscowienia pierza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.05.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 sa dwie fotki..i zgadza sie ale ja raczej starszy od wegla nie jestem wasza prześmiewczość a gdzie jest qźwa ta druga nie będę się kłucić wszak nie znam metryki obu przedstawicieli rasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.05.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 sa dwie fotki..i zgadza sie ale ja raczej starszy od wegla nie jestem wasza prześmiewczość a gdzie jest qźwa ta druga zachowaj zimną krew Zuzanka i zajrzyj na poprzednią stronę - ostatni post to Twoje brakujące zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.05.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 A może by Ci zmienić tytuł na " Tańczący z dinozaurami"... Z tego co pamiętam Tańczący z Wilkami miał pióra we włosach , ale widziałam,że ty miałeś inne plany co do umiejscowienia pierza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.05.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 dobros zaś w formie fidssem nie ja miołek plany ino nefcia s rasiulkom..wis:)a ja musze byc czujny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.05.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Ja nawet nie musze być w formie , jak się zamieszcza takieee foty , to same pikantne komentarze się cisną normalnie A moje pierwsze skojarzenie? Hmmm dałabym podpis " Koledzy z woja - spotkanie po latach " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.05.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 dobros zaś w formie fidssem nie ja miołek plany ino nefcia s rasiulkom..wis:) a ja musze byc czujny:) eee , ćwicz dalej ...DINOZAUROM sie dałeś zajść od tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 nefcia ma zwałkę. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.05.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 hehehehe przedstaw dsobie ze fiedsiałem ze zawsze znajdziesz tlosskiem timu:) dla mnie rzecz jasna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 hehehehe przedstaw dsobie ze fiedsiałem ze zawsze znajdziesz tlosskiem timu:) dla mnie rzecz jasna:)Mówisz i masz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts