zuznka 03.05.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 widzę że niektórzy preferują nocne postowanie Czeeeeeeeeee Nefcia - koliłam for you w weekend ale nie odbierałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 widzę że niektórzy preferują nocne postowanie Czeeeeeeeeee Nefcia - koliłam for you w weekend ale nie odbierałaś Włączyłam komórę dzisiaj Nie zauważyłam, że się rozładowała Mam nadzieję ,że to nie była sprawa zycia lub śmierci - bo jakby tak to trzeba Rasię do mnie pchnąć jako umyślnego -daleko nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.05.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 mam mam nawet nie nazbyt fiele radzem sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 ściemniacz. Już się stęskniłam za Twoim dziobem niewyparzonym w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.05.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 widzę że niektórzy preferują nocne postowanie Czeeeeeeeeee Nefcia - koliłam for you w weekend ale nie odbierałaś Włączyłam komórę dzisiaj Nie zauważyłam, że się rozładowała Mam nadzieję ,że to nie była sprawa zycia lub śmierci - bo jakby tak to trzeba Rasię do mnie pchnąć jako umyślnego -daleko nie ma aż taka ważna nie była choć zależy od kirunku z którego by zarzucić wzrokiem na tę sprawę dzwoniłam bo się stęskniłam i chciałam cie na realu ujrzeć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Aaaaaaaaaa to sobie odbijemy soon :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.05.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Aaaaaaaaaa to sobie odbijemy soon :) no jasne i to z nawiązką !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.05.2009 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 kooliłam ..nio nio nauka nie idsie w las:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.05.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 kooliłam ..nio nio nauka nie idsie w las:)) no właśnie w las idzie, oj w las ale w przyrodzie nic nie ginie Rasia - śpiochu, jak wstaniesz to prosim ja tiebie sztoby mnie ete krasiwyje siemki padała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.05.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 ........ dopiero dotarłam ciut nie w formie jestem, więc spóźniony zapłon trzeba mi wybaczyć Rasia gratuluję wspaniałej podłogi... Duszku zrobiłeś "kawał dobrej roboty" ... a efekt cieszy oko bardzo już czekam końca prac by móc pomacać na własnych kolanach jak rzekła Dobrosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.05.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 dzień doberek miłego dnia życzę podłoga zajebista i już się nie mogę doczekać, kiedy ją na żywca oblukam - chyba się do niej przykleję i nie puszczę lecę walczyć z urzędami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 04.05.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Fajnie tam u Ciebie , łazienka dolna super kolor płytek mi się podoba ale wstawka z kamyczkami przed fugowaniem była boska po juz hmm nie bardzo sama o czyms takim myślę i zastanawiam się jakby to mozna było zrobić inaczej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 04.05.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 kurcze..... 60 stron... wybaczysz mi jesli nie 'przeklepię' wszystkiego i zapytam o te dachówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.05.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Rasiulka takie dechy są niewairygodnie piekne i to jeszcze na takich powierzchniach.....hmmmm....mniodzio. Ja też mam u siebie w jednym pokoiku dąb, na życzenie starszej laski. Z tym, że ona chciała bielony, uparła się ja osioł. Ja osobiście bym tylko zaolejowała, nie bieliła. Te bielone jakieś nie teges są. W ogóle moim zdaniem szkoda bielić takie dechy. Najpiękniejsze będą ol naturell. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2009 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Rasiulka takie dechy są niewairygodnie piekne i to jeszcze na takich powierzchniach.....hmmmm....mniodzio. Ja też mam u siebie w jednym pokoiku dąb, na życzenie starszej laski. Z tym, że ona chciała bielony, uparła się ja osioł. Ja osobiście bym tylko zaolejowała, nie bieliła. Te bielone jakieś nie teges są. W ogóle moim zdaniem szkoda bielić takie dechy. Najpiękniejsze będą ol naturell. Edyś, masz bielony??? Bo wiesz, natomiast moja młodsza laska, to ma biało-niebieski pokój już kupiony w Ikei, a właściwie wylicytowany na aukcji charytatywnej i też się uparła na bielenie tej podłogi u niej... to ja wstrzemięźliwa byłam do tej pory, ale teraz chyba nie popuszczę,/ a właściwie, to z wrażenia chyba popuszczę/ i będę molestować Cię o Pani o macanko... ...cio??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Rasiu te dzieci to Twoje rodzenstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 kurcze..... 60 stron... wybaczysz mi jesli nie 'przeklepię' wszystkiego i zapytam o te dachówki? Hej Marku! A co dokładnie? Ja na dachu mam szry Tegalit Braasa i jestem z niego baaardzo zadowolona! http://img132.imageshack.us/img132/7094/0000ok2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Rasiu te dzieci to Twoje rodzenstwo? Jesteś Kochana jak zwykle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 04.05.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 tak, dziękuję! chodziło mi o tą nazwę dokładnie. zbieram ceny wszystkich podobajacych mi sie dachow. Jak znam życie to ten Tegalit Braasa jest zwyczajnie drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Rasiu te dzieci to Twoje rodzenstwo? Jesteś Kochana jak zwykle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts