Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

widzę że niektórzy preferują nocne postowanie :wink: :lol: :lol: :lol:

Czeeeeeeeeee Nefcia - koliłam for you w weekend ale nie odbierałaś :roll:

Włączyłam komórę dzisiaj :( :oops: Nie zauważyłam, że się rozładowała :oops:

Mam nadzieję ,że to nie była sprawa zycia lub śmierci - bo jakby tak to trzeba Rasię do mnie pchnąć jako umyślnego -daleko nie ma :)

widzę że niektórzy preferują nocne postowanie :wink: :lol: :lol: :lol:

Czeeeeeeeeee Nefcia - koliłam for you w weekend ale nie odbierałaś :roll:

Włączyłam komórę dzisiaj :( :oops: Nie zauważyłam, że się rozładowała :oops:

Mam nadzieję ,że to nie była sprawa zycia lub śmierci - bo jakby tak to trzeba Rasię do mnie pchnąć jako umyślnego -daleko nie ma :)

aż taka ważna nie była :roll: :roll: :roll: choć zależy od kirunku z którego by zarzucić wzrokiem na tę sprawę :lol: :lol: :lol: :lol:

dzwoniłam bo się stęskniłam i chciałam cie na realu ujrzeć.... :wink: :D :D :D

........ dopiero dotarłam :)

ciut nie w formie jestem, więc spóźniony zapłon trzeba mi wybaczyć :)

Rasia gratuluję wspaniałej podłogi... Duszku zrobiłeś "kawał dobrej roboty" ... a efekt cieszy oko bardzo :) już czekam końca prac by móc pomacać na własnych kolanach jak rzekła Dobrosia :)

Rasiulka takie dechy są niewairygodnie piekne i to jeszcze na takich powierzchniach.....hmmmm....mniodzio. :D

Ja też mam u siebie w jednym pokoiku :lol: dąb, na życzenie starszej laski. Z tym, że ona chciała bielony, uparła się ja osioł. Ja osobiście bym tylko zaolejowała, nie bieliła. Te bielone jakieś nie teges są. :roll: W ogóle moim zdaniem szkoda bielić takie dechy. Najpiękniejsze będą ol naturell. :D :D :D

Rasiulka takie dechy są niewairygodnie piekne i to jeszcze na takich powierzchniach.....hmmmm....mniodzio. :D

Ja też mam u siebie w jednym pokoiku :lol: dąb, na życzenie starszej laski. Z tym, że ona chciała bielony, uparła się ja osioł. Ja osobiście bym tylko zaolejowała, nie bieliła. Te bielone jakieś nie teges są. :roll: W ogóle moim zdaniem szkoda bielić takie dechy. Najpiękniejsze będą ol naturell. :D :D :D

Edyś, masz bielony??? :D Bo wiesz, natomiast moja młodsza laska, to ma biało-niebieski pokój już kupiony w Ikei, a właściwie wylicytowany na aukcji charytatywnej 8) i też się uparła na bielenie tej podłogi u niej... to ja wstrzemięźliwa byłam do tej pory, ale teraz chyba nie popuszczę,/ a właściwie, to z wrażenia chyba popuszczę/ i będę molestować Cię o Pani o macanko... :oops: 8) 8) 8) ...cio??? :roll:

kurcze..... 60 stron... wybaczysz mi jesli nie 'przeklepię' wszystkiego i zapytam o te dachówki?

Hej Marku! A co dokładnie? Ja na dachu mam szry Tegalit Braasa i jestem z niego baaardzo zadowolona! 8) :D :D

http://img132.imageshack.us/img132/7094/0000ok2.jpg