malgos2 04.05.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Strzelaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Ja myślę, że da się to namalować, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Daloby rade zrobic np. z Ardexu, albo Wojtek moglby zrobic takie plyty jak u siebie w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.05.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Rasiu - mogę się tylko przyłączyć do zachwytów podłogowych :D Super będzie wyglądać Duszek naprawdę robi kawał niezłej roboty Dzięki Maluszku Czy mi się dobrze obiło o uszy, że okiennice będziesz robić u siebie? Jeśli tak, to jakie? może jak kiedyś będę miała duży przypływ gotówki to pewnie je w końcu zrobię A będą od Gebauera bo takie mam okna i ich okiennice bardzo mi się podobają - tylko są straszliwie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.05.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 ja bym kciała beton na ścianie, tylko mój mąż mówi stanowcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.05.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 A tak z innej beczki - mam na biurku próbkę płyty z betonu architektonicznego. I dalej nie chce kosztować mniej niż 300 z mkw. Przecież to piach, cement i woda na litość boską! No i zbrojenie z maty. I dodatki uszlachetniające. I szlif. Ale bez przesady... to podejscie do 'określonego' nabywcy. Ktoś kto lubi taki design jest z reguly bogaty i nowoczesny... prawdopodobnie z tego wynika cena. jest drugi składnik być moze - brak konkurencji. Istotna jest kwestia konkurencji. Robi to raptem kilka firm, więc dyktują warunki. A w sobotę widzieliśmy w TTW piękny trawertyn w dużej płycie za 230 i to brutto. NIe mówiąc już o neferkowym trawertynie. Wizja betonu na ścianie nagle zaczęła się rozmywać... Czy ja dobrze rozumiem, ze chcesz beton na scianie? Mam dla Ciebie proste, sympatyczne a nawet przystojne rozwiazanie. Taaaak, bardzo chcemy mieć takie betonowe płyty mocowane kotwami w kształcie grubych nitów. A ponieważ chcielibyśmy żeby była w tym klatka schodowa, która jest właściwie częścią salonu, to potrzeba tego ze 25 mkw. Dużo. Jakby ktoś nie wiedział w czym dzieło, dobrosia znalazła stronę – polecamy zakładkę zastosowania. Właśnie w tiom dieło http://www.be-concrete.pl/index.html malgos, masz pomysł na zrobienie tego po montypajtonowsku, tanim kosztem, z papier masze i innych materiałów odpadowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.05.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 ludziki kochane nie zlinczujcie mnie - ale to mi się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.05.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 ja bym kciała beton na ścianie, tylko mój mąż mówi stanowcze nie bo beton betonowi nie równy - musisz mu pokazać ten ładniejszy to może się przekona i pozwoli chociaż w jednym pomieszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.05.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 ludziki kochane nie zlinczujcie mnie - ale to mi się nie podoba dobijam do klubu nie lubiących a linczować się nie dam - bez walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.05.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 ludziki kochane nie zlinczujcie mnie - ale to mi się nie podoba Nitu, gdzieżbyśmy Przecież dzięki temu nie ma plantacji identycznych domów z identycznymi dachami i identycznym wyposażeniem Wręcz się cieszę, bo przynajmniej będziemy wiedzieli do kogo wpaść żeby odpocząć jak nam się beton znudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.05.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 ludziki kochane nie zlinczujcie mnie - ale to mi się nie podoba Nitu, gdzieżbyśmy Przecież dzięki temu nie ma plantacji identycznych domów z identycznymi dachami i identycznym wyposażeniem Wręcz się cieszę, bo przynajmniej będziemy wiedzieli do kogo wpaść żeby odpocząć jak nam się beton znudzi do mnie, do mnie i do Nitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.05.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 No dobra, przyznam się - NIE CIERPIĘ KLINKIERU Stąd potworny problem, czym obłożyć te kawałki elewacji, na których TO miało się znaleźć. Po moim trupie... Ufff... ulżyło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.05.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 No dobra, przyznam się - NIE CIERPIĘ KLINKIERU Stąd potworny problem, czym obłożyć te kawałki elewacji, na których TO miało się znaleźć. Po moim trupie... Ufff... ulżyło mi kurczę ja klinkieru też nie lubię, mam go w swoim projekcie ale na 100000% go nie będzie - za chiny - never !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.05.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 No dobra, przyznam się - NIE CIERPIĘ KLINKIERU Stąd potworny problem, czym obłożyć te kawałki elewacji, na których TO miało się znaleźć. Po moim trupie... Ufff... ulżyło mi kurczę ja klinkieru też nie lubię, mam go w swoim projekcie ale na 100000% go nie będzie - za chiny - never !!!!!!!!!!! No i właśnie może zamiast taki... mały... betonik...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.05.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 No dobra, przyznam się - NIE CIERPIĘ KLINKIERU Stąd potworny problem, czym obłożyć te kawałki elewacji, na których TO miało się znaleźć. Po moim trupie... Ufff... ulżyło mi kurczę ja klinkieru też nie lubię, mam go w swoim projekcie ale na 100000% go nie będzie - za chiny - never !!!!!!!!!!! No i właśnie może zamiast taki... mały... betonik...? ale taki tyci, tyci, tyciuteńki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.05.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 No dobra, przyznam się - NIE CIERPIĘ KLINKIERU Stąd potworny problem, czym obłożyć te kawałki elewacji, na których TO miało się znaleźć. Po moim trupie... Ufff... ulżyło mi kurczę ja klinkieru też nie lubię, mam go w swoim projekcie ale na 100000% go nie będzie - za chiny - never !!!!!!!!!!! No i właśnie może zamiast taki... mały... betonik...? ale taki tyci, tyci, tyciuteńki a choćby i tyci... Bo się u nas zawinąć na łuku musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.05.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 uf.... a co do komina to można go otynkować na kolor elewacji to mi jako pierwsze się nasunęło.. bo jeśli nie tynk i nie klinkier to nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.05.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 No dobra, przyznam się - NIE CIERPIĘ KLINKIERU Stąd potworny problem, czym obłożyć te kawałki elewacji, na których TO miało się znaleźć. Po moim trupie... Ufff... ulżyło mi Ja też nie go nie cierpię - normalnie paskudny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.05.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 No dobra, przyznam się - NIE CIERPIĘ KLINKIERU Stąd potworny problem, czym obłożyć te kawałki elewacji, na których TO miało się znaleźć. Po moim trupie... Ufff... ulżyło mi ja też nie ale za to podoba mi się cegła ręcznie formowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.05.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 uf.... a co do komina to można go otynkować na kolor elewacji to mi jako pierwsze się nasunęło.. bo jeśli nie tynk i nie klinkier to nie wiem co U nas jest obłożony blachą Po prostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts