markoto 04.05.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 My tez nie mamy klinkieru, na cokole i kominie bedzie tynk mozaikowy U Editty mozna zobaczyc jak zrobic samemu takie plyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 My tez nie mamy klinkieru, na cokole i kominie bedzie tynk mozaikowy U Editty mozna zobaczyc jak zrobic samemu takie plyty Albo mozna jej przystojnego meza do tego wynajac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.05.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Rasiulka takie dechy są niewairygodnie piekne i to jeszcze na takich powierzchniach.....hmmmm....mniodzio. Ja też mam u siebie w jednym pokoiku dąb, na życzenie starszej laski. Z tym, że ona chciała bielony, uparła się ja osioł. Ja osobiście bym tylko zaolejowała, nie bieliła. Te bielone jakieś nie teges są. W ogóle moim zdaniem szkoda bielić takie dechy. Najpiękniejsze będą ol naturell. Edyś, masz bielony??? Bo wiesz, natomiast moja młodsza laska, to ma biało-niebieski pokój już kupiony w Ikei, a właściwie wylicytowany na aukcji charytatywnej i też się uparła na bielenie tej podłogi u niej... to ja wstrzemięźliwa byłam do tej pory, ale teraz chyba nie popuszczę,/ a właściwie, to z wrażenia chyba popuszczę/ i będę molestować Cię o Pani o macanko... ...cio??? Lubię takie molestowanie. O ile to jeszcze możliwe, wstrzymaj się z tym bieleniem jeszcze troszkę. Macanko mogłoby się u mnie odbyć nawet już.....zaraz.....ale właśnie montują się schody na poddasze i nie można łazić. A ten kawałek podłogi znajduje się właśnie tam. Według pana zapewnień powinien skończyć do końca tygodnia. A potem to już wiadomo co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.05.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 My tez nie mamy klinkieru, na cokole i kominie bedzie tynk mozaikowy U Editty mozna zobaczyc jak zrobic samemu takie plyty Albo mozna jej przystojnego meza do tego wynajac. To może być optymalne rozwiązanie, ale tylko pod ścisłym nadzorem . Jak pani barrankowa z sąsiadką przebąkiwać zaczęły o ogrodniku, to przecież od razu wiadomo było że musi być taki z doświadczeniem przynajmniej 50-letnim, żeby dobrze doradził Ale temat na razie upadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.05.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 wsytkie jus spiom?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.05.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Pani barrankowo taki z 50-letnim doświadczeniem to zaprojektuje ogród co za 50-lat będzie dobrze wyglądał na ten przykład Tak że jakiś młodszy może się też nadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.05.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 wsytkie jus spiom?? eeee, zaras śpiom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 My tez nie mamy klinkieru, na cokole i kominie bedzie tynk mozaikowy U Editty mozna zobaczyc jak zrobic samemu takie plyty Albo mozna jej przystojnego meza do tego wynajac. To może być optymalne rozwiązanie, ale tylko pod ścisłym nadzorem . Jak pani barrankowa z sąsiadką przebąkiwać zaczęły o ogrodniku, to przecież od razu wiadomo było że musi być taki z doświadczeniem przynajmniej 50-letnim, żeby dobrze doradził Ale temat na razie upadł Spokojnie, zadnej amatorszczyzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.05.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 no to sfienie ide free willy we fannie nakrencic..i bedem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.05.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Witam witam U nas w domku kominy są obłożone piaskowcem Mi to się bardzo podoba, bo też nie chcieliśmy klinkieru Cegła ręcznie formowana też jest fajoska, tylko cena nie bardzo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.05.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Aha i podłogi superrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.05.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 My tez nie mamy klinkieru, na cokole i kominie bedzie tynk mozaikowy U Editty mozna zobaczyc jak zrobic samemu takie plyty Albo mozna jej przystojnego meza do tego wynajac. To może być optymalne rozwiązanie, ale tylko pod ścisłym nadzorem . Jak pani barrankowa z sąsiadką przebąkiwać zaczęły o ogrodniku, to przecież od razu wiadomo było że musi być taki z doświadczeniem przynajmniej 50-letnim, żeby dobrze doradził Ale temat na razie upadł Spokojnie, zadnej amatorszczyzny. No nie może być amatorszczyzny w przystojnym mężu A w ogóle to okazało się, że myśmy już dawno chcieli nawiązać z edittą jako jedyną poza nami występującą - przynajmniej w szerszej świadomości - posiadaczką tytancynkowego dachu No i teraz ten beton... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 My tez nie mamy klinkieru, na cokole i kominie bedzie tynk mozaikowy U Editty mozna zobaczyc jak zrobic samemu takie plyty Albo mozna jej przystojnego meza do tego wynajac. To może być optymalne rozwiązanie, ale tylko pod ścisłym nadzorem . Jak pani barrankowa z sąsiadką przebąkiwać zaczęły o ogrodniku, to przecież od razu wiadomo było że musi być taki z doświadczeniem przynajmniej 50-letnim, żeby dobrze doradził Ale temat na razie upadł Spokojnie, zadnej amatorszczyzny. No nie może być amatorszczyzny w przystojnym mężu A w ogóle to okazało się, że myśmy już dawno chcieli nawiązać z edittą jako jedyną poza nami występującą - przynajmniej w szerszej świadomości - posiadaczką tytancynkowego dachu No i teraz ten beton... Najlepiej jej wyslac maila, bo ostatnio rzadko na FM bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2009 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Dzień dobry się z Państwem... Właśnie wróciłam z Neferką z premiery Wina Truskawkowego i mam nostalgię w oczach... ... więc Dobranoc się z Państwem... do jutra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.05.2009 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 dobrounoc mamo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2009 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 dobrounoc mamo:) Karaluchy pod poduchy... Synku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.05.2009 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dzień Dobry Jak po premierze? Jak samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.05.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dzień Dobry Jak po premierze? Jak samopoczucie? Nic nie boli? Główka? Wszystko ok? dzieńbry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.05.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 I na premierę Wina Truskawkowego nowa się strona zobiła HA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.05.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dzień Dobry Jak po premierze? Jak samopoczucie? po premierze Wina to Rasia wstanie po południu a do nas zajrzy koło wieczora albo późną nocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts